تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 19 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 186

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تراکتورسازی تبریز | گرگهای سرخ

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

کمالوند: گفته بودم کرار را حفظ کنند
    سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت: از مسئولان باشگاه خواسته بودم کليه بازيکنان فصل گذشته را حفظ کنند که يکي از آنها جاسم کرار بود.

فراز کمالوند در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: جاسم کرار هم به مانند دیگر بازیکنان کلیدی تیم تراکتورسازی در فهرست بازیکنان مورد نظر من برای فصل آینده بود که از مدیریت باشگاه خواسته بودم، قراردادش را تمدید کنند. وی در ادامه افزود: در هیچ کجای دنیا دیده نشده است که مربی باشگاه برود و بازیکن جذب کند. من فهرست بازیکنان موردنظر خود را داده‌ام و انتظار دارم مدیریت باشگاه نفراتی که می‌خواهم را جذب و مهره‌های تاثیرگذار فصل گذشته را حفظ کند.
    سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در خصوص جدایی جاسم کرار از این تیم گفت: جاسم کرار فصل گذشته یکی از مهره‌های تاثیرگذار تیم تراکتورسازی بود که در فصل پیش رو قطعا خلاء او را احساس خواهیم کرد و غیبتش روی عملکرد تیم تاثیر منفی می گذارد.
    کمالوند همچنین در پاسخ به این پرسش که "اگر بازیکنان مورد نظر شما در تیم تراکتورسازی نمانند و مهره هایی که می خواهید جذب این باشگاه نشوند، آیا احتمال دارد به همکاری خود با تراکتورسازی پایان دهید؟"، گفت: اینطور نیست که اگر بازیکنانی که می خواهم را جذب نکنند تصمیم به جدایی بگیرم.
    وی افزود: اگر طبق فهرستی که دادم مدیریت باشگاه اقدام به جذب بازیکن نکند و مهره‌‎های تاثیرگذاری چون جاسم کرار از تیم تراکتورسازی جدا شوند، قول نتیجه گیری برای فصل بعد را نمی دهم. من تاکید کرده‌ام اگر مدیریت باشگاه می خواهد نتایج تیم بهتر از فصل گذشته باشد، باید کلیه نفرات فصل گذشته حفظ شوند و پنج تا 6 بازیکن جدید هم به خدمت درآوریم.
    سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی با تاکید بر اینکه از مدیریت باشگاه خواسته است، آندرانیک تیموریان را برای فصل بعد حفظ کنند، تصریح کرد: من با باشگاه تراکتورسازی به توافق رسیده‌ام و با شروع رسمی فصل نقل و انتقالات قرارداد همکاری خود را با این باشگاه به امضا می رسانم.
    تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز فصل گذشته با هدایت فراز کمالوند رتبه پنجم جدول رده بندی لیگ برتر را به خود اختصاص داد.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه‌نويي را نمي‌خواهيم، با کمالوند حرف زديم
    جعفري: وقتي فتح الله‌زاده با كرار بمب مي‌تركاند من بايد ترقه منفجر كنم

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي گفت: وقتي فتح‌الله‌زاده با جذب بازيکني مثل کرار بمب مي‌ترکاند من بايد براي هواداران تراکتورسازي ترقه منفجر کنم.

محمد حسين جعفري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد از دست دادن جاسم کرار و پيوستن اين بازيکن به استقلال اظهار داشت: جاسم کرار از دست ما پريد. تراکتورسازي دوست داشت اين بازيکن را حفظ کند. صحبت هاي اوليه هم با او انجام داده بوديم. کمالوند به ما اطمينان داده بود که جاسم کرار بدون اجازه او تصميم نمي گيرد و به همين دليل خيالمان تا حدودي راحت بود.
    وي افزود: از سوي ديگر کميته انضباطي به باشگاه تراکتورسازي اعلام کرده بود که با جاسم کرار قراردادي امضا نکرده و با او تسويه نکنيم چون ممکن است محروم شود. همين ها باعث شد تا در تمديد قرارداد با اين بازيکن تعلل کنيم اما از اخبار شنيدم که با استقلال قرارداد بسته است. بايد از دوستان کميته انضباطي بپرسيم که چطور قرارداد بستن کرار با تراکتورسازي مشکل ساز مي شد؟
    مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در ادامه در مورد اينکه بابت حفظ بازيکنان تراکتورسازي و جذب بازيکنان جديد نگراني ندارد يا خير گفت: فراز کمالوند بابت ليستي که در اختيار باشگاه گذاشته اين اطمينان خاطري را به ما داده که اين بازيکنان به تبريز مي آيند اما اکنون که جاسم کرار را از دست داديم کمي نگران شدم. ما بايد جدي تر وارد عمل شويم. البته بازيکنان تراکتورسازي به تيم علاقه مند هستند و ما هم از سه چهار روز ديگر کار تمديد قرارداد را با آنها شروع مي کنيم.
    جعفري در ادامه گفت و گو با خبرنگار ورزشي فارس در خصوص اينکه آيا در حالي که شايعه حضور امير قلعه نويي در تراکتورسازي قوت گرفته، کمالوند در اين تيم ماندني است يا خير عنوان کرد: مگر قرار است اتفاقي بيفتد که کمالوند در تبريز ماندني نباشد؟ اين اخبار از کجا مي آيد؟ ما با فراز کمالوند صحبت هايمان را انجام داديم و کار هم شروع شده است. اين شايعات از رسانه ها بيرون مي آيد. در تبريز خبري از اين بحث ها نيست.
    وي در پاسخ به اين سوال که چرا قرارداد با کمالوند ثبت نمي شود، گفت: فصل نقل و انتقالات طبق اعلام سازمان ليگ از 19 خرداد است و به همين دليل تاکنون قرارداد کمالوند با تراکتورسازي ثبت نشده است.
    مديرعامل تراکتورسازي در خصوص اينکه آيا جواب استعلام سازمان ليگ در مورد کمالوند رسيد يا خير گفت: هنوز جوابي به ما نداده اند اما مشکلي نيست.
    جعفري در خصوص اينکه آيا باشگاه تراکتورسازي هم سقف قرارداد را رعايت مي کند، اظهار داشت: ما مجبوريم خودمان را با ابلاغ سازمان ليگ هماهنگ کنيم اما آيا تمامي بازيکنان بايد 350 ميليون تومان بگيرند؟ پس تفاوت بنز وبي ام او در چيست؟ سقف قراردادي که باعث شود باشگاه براي جذب بازيکن به کورس بيفتند چه ارزشي دارد؟ شما فکر مي کنيد جاسم کرار چرا به استقلال رفت؟ چه انگيزه اي به غير از بحث مالي باعث مي شود که يک بازيکن به تيم ديگري برود؟
    وي در مورد اينکه گفته مي شود جاسم کرار از تراکتورسازي 700 ميليون تومان گرفته است، گفت: جاسم کرار قبل از حضور من در اين تيم با باشگاه قرارداد سه ساله بست با مبلغي پايين تر از سقف قرارداد. اتفاقا با کيفيتي که او دارد بايد به اندازه سقف قرارداد پول مي گرفته که کمتر گرفته است. در حال من براي هواداران تراکتورسازي با توجه به اينکه فتح الله زاده در حال بمب ترکاندن است بايد ترقه بترکانم.

کد:

4. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اگر رفتن کرار به استقلال قطعی شده باشه :

همین امثال این حاج آقا و کمیته ی انضباطی فوتبال رو کثیف میکنند کمیته ی انضباطی یه حرفی یه تراکتور میزنه اونور هم با مدیر عامل استقلال دست به یکی میکنن بعدم میگن فوتبالمون پاکه پاکه
    وي افزود: از سوي ديگر کميته انضباطي به باشگاه تراکتورسازي اعلام کرده بود که با جاسم کرار قراردادي امضا نکرده و با او تسويه نکنيم چون ممکن است محروم شود. همين ها باعث شد تا در تمديد قرارداد با اين بازيکن تعلل کنيم اما از اخبار شنيدم که با استقلال قرارداد بسته است. بايد از دوستان کميته انضباطي بپرسيم که چطور قرارداد بستن کرار با تراکتورسازي مشکل ساز مي شد؟

6. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آخرين حرف‌هاي كرار جاسم: هنوز قراردادي امضا نكرده‌ام/ تراكتور 35ميليونم را نداد رفتم استقلال!

سايت گل- بازيكن عراقي تيم تراكتورسازي كه خبر توافق او با استقلال امروز در صدر اخبار قرار گرفته از باشگاه تراكتورسازي بابت پرداخت نكردن طلبش گله‌مند است و در عين حال تاكيد مي‌كند كه هنوز قراردادي با استقلال به امضا نرسانده است.

كرار جاسم با اشاره به اين‌كه هنوز قراردادي بين او و استقلال امضا نشده است مي‌گويد: «چيزي كه باعث شد با استقلالي‌ها مذاكره كنم و به توافق برسم برخورد مسئولان باشگاه تراكتورسازي بود. من از تراكتورسازي 35ميليون تومان طلب داشتم اما وقتي براي وصول آن مراجعه كردم از پرداخت اين مبلغ امتناع كردند.»

کد:
    پ ن : از 19 ام به بعد میشه قاطعانه در این مورد نظر داد چون اغاز رسمی فصل نقل و انتقالات اون موقع هست و زیاد اعتباری به قراردادهای داخلی باشگاهها نیست . گرچه این خبر هم بیشتر شبیه شایعه هست

8. 2 کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

كمالوند: جاسم كرار براي تمديد قرارداد يك ميليون دلار خواسته بود

سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: جاسم کرار براي تمديد قرارداد از باشگاه يک ميليون دلار خواسته بود.

فراز کمالوند در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره تمديد قرارداد با بازيکنان اظهار داشت: امروز با عباس محمدي و مرتضي اسدي قرارداد را تمديد کرديم. مهدي ثابتي، داود دانش دوست، مصطفي اکرامي، محمد ابراهيمي، مهدي کياني و مسعود ابراهيم زاده با تراکتورسازي قرارداد دارند و از اين بابت خيالم راحت است.
    وي افزود: فردا هم قرار است دو بازيکن جديد به تيم اضافه شوند. با محمد نصرتي و تيموريان هم در هفته آينده صحبت خواهيم داشت.
    سرمربي تراکتورسازي در ادامه در مورد اينکه چرا اين باشگاه جاسم کرار را حفظ نکرد، گفت: آقاي جعفري مديرعامل باشگاه خيلي تلاش کرد تا اين بازيکن حفظ شود اما مي گفت مديربرنامه هاي کرار گفته اين بازيکن براي تمديد قرارداد يک ميليون دلار مي خواهد. نمي دانم اين بازيکن چطور با استقلال قرارداد بسته است.

منبع:
    کد:

10. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام دوستان
    وضع مالی باشگاه چطوره؟
    میتونه 2 تا 3 تا بازیکن خوب بگیره یا 2 تا 3 بازیکن خوبی رو که داره رو هم از دست میده؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

توی عمل فعلا چیزی نیست ولی توی خبری خوندم که منابع مالی خوبی قراره تامین بشه برای تیم

13. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

تماس تراكتورسازي با مدافع استقلال و جذب احتمالي حاج‌صفي

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي از تماس با مدافع استقلال براي جذب وي در فصل جديد خبر داد.

محمد حسين جعفري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در پاسخ به اين سوال که آيا اين باشگاه با امير حسين صادقي مذاکراتي داشته يا خير گفت: به صورت تلفني با اميرحسين صادقي صحبت هايي کرديم اما اين بازيکن هنوز به تبريز نيامده است. هنوز قول و قراري بين ما رد و بدل نشده و براي هفته آينده او را به تبريز دعوت مي کنيم. وي در مورد جذب حامد لک دروازه بان صباي قم به عنوان بازيکن سرباز و مذاکره با سوشا مکاني عنوان کرد: قصد اين کار را داشتيم اما منتفي شد. ما با عباس محمدي قراردادمان را تمديد کرديم و مهدي ثابتي هم که قرارداد دارد به همين دليل ديگر دنبال جذب دروازه بان نيستيم.
    مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در ارتباط با جذب احسان حاج صفي گفت: حضور حاج صفي به عنوان بازيکن سرباز در تراکتورسازي در 48 ساعت آينده مشخص مي شود.
    جعفري در خصوص ناراحتي باشگاه فولاد از تراکتورسازي به دليل مذاکره با آرش افشين که بايد خدمت سربازي را پشت سر بگذارد، گفت: اين خبر گمانه زني بود و باشگاه تراکتورسازي اصول اخلاقي را زير پا نمي گذارد.

جعفري همچنين از جذب بازيکن خارجي خبر داد و گفت: دو سه ايميل از مديربرنامه هاي بازيکنان برزيلي داشته ايم که در حال بررسي آنها هستيم.
    مديرعامل تراکتورسازي بار ديگر خبر حضور امير قلعه نويي در تراکتورسازي را تکذيب کرد و به فارس گفت: از حضور امير قلعه نويي در تراکتورسازي خبري نيست.

منبع:
    کد:

15. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حاج‌صفي با تراكتورسازي قرارداد 2 ساله امضا كرد

بازيکن فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان با تراکتورسازي تبريز قراردادي 2 ساله امضا کرد.

جعفر جعفري مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: احسان حاج صفي دوران سربازي‌اش را گذرانده و اکنون بازيکن آزاد است. با حاج‌صفي قراردادي 2 ساله امضا کرديم و اين بازيکن فصل آينده در تيم تراکتورسازي بازي مي‌کند.
    حاج‌صفي فصل گذشته عضو سپاهان بود و يکي از بازيکنان ملي‌پوش اين تيم محسوب مي‌شد.

کد:
    پ.ن
    بویه قلعه نویی میاد.... اول وسایلش میان بعدش خودش

17. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بازیکنان وارد شده

احسان حاج صفى هافبك
    محسن بياتى نيا مهاجم
    فردين عابدينى مدافع

بازیکنان خارج شده
    جاسم كرار محمد هافبك
    لئوناردو پيمنتا هافبك
    علو ترائوره مدافع

19. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •