با سلام .
بالاخره 5750 i5 رو با یک قیمت خوب خریدم .
Core i 5
4 Gig Ram
HDD 750
Graphic Nvidia GT 540 2GB
گارانتی آوا خوشه . و رنگ نوک مدادی .
820،000
ممنون از همه بچه های خوب P3O
اگر تستی بود خوشحال میشم جواب بدم .
با سلام .
بالاخره 5750 i5 رو با یک قیمت خوب خریدم .
Core i 5
4 Gig Ram
HDD 750
Graphic Nvidia GT 540 2GB
گارانتی آوا خوشه . و رنگ نوک مدادی .
820،000
ممنون از همه بچه های خوب P3O
اگر تستی بود خوشحال میشم جواب بدم .
Last edited by Amin Genius; 09-08-2011 at 01:04.
سلام دوستان، یه راهنمایی می خوام
من بین Acer 5750 cori7 و Hp 6080 موندم کودمو بگیرم، اولش می خواستم HP 6090 بگیرم اما اینجا، یعنی توی شهر مااااااااا ( عشق است شاهین نجفی) قیمتش یک و هفتصده و من نمی خوام اینقدر خرج کنم!!!
ممنون میشم اگه بهم کمک کنید.
برقرار باشید و سبز.
مبارکت باشه
از کجا گرفتی؟ لطفأ نقات قوت و ضعفش رو بگو. اگر کسی بخواد بگیره بهش پیشنهاد میدی؟
سلام . من راجع به Hp که شما معرفی کردی چیزی نمیدونم . اما ظاهرا کانفیگش شبیه Acer باید باشه .
یک نکته مهم . فرق بین 5750 i5 و i7 از نظر قیمتی حدودا 200 تومنه . اگر شما از سیستم زیاد کار میکشی خوب i7 در غیر این صورت خوب 200،000 صرفه جویی کن . معمولا 80% افراد از سیستم برای کارهای عادی استفاده میکنند.
که همین i5 هم خیـــلی براش زیاده .
ممنونم .
از پاساژ ایران . (البته معمولا خیلی گرون فروشند . ولی ظاهرا یاد گرفتند باید برای جلب مشتری خودشونو با قیمت بازار وفق بدند.)
نقاط قوت که همه چیش عالیه . خوب اولش سیستم عالی کار میکنه و مشکلی نداره . معمولا بعد از مدتی معلوم میشه که واقعا نقطه قوت هستند یا نه. .
اما نقاط ضعف :
1. فکر میکردم صفحه تاچش راحت تر باشه . اما کار کردن باهاش از dEll سخت تره . دست میچسبه . البته قطعا بعد ار مدتی کار کردن عادت میکنی.
2. شاید بعضی ها دوست داشته باشند خیلی سریع لپتاپ تمیز بشه . بدلیل سطح طرح دار روی در لپتاپ که بصورت برجسته و زیبا کار شده وقتی دست شما دارای حتی مقدار خیلی کمی چربی باشه توی برجستگی های اون میمونه و پاک کردنش نیار به یک دستمال نرم مرطوب داره . با دست خالی پاک نمیشه .
شاید از نظر بعضی ها این نا بخشودنی باشه !
مشکل دیگری ندیدم و خوشحالم از اینکه زیاد پول مارک ندادم.
و بسیار پیشنهاد میکنم Acer رو چون شما با خریدش فقط پول سخت افزار میدی نه یک اسم مثل Sony یا حتی قیافه / (البته قیافشم همچین بد نیست . خوشگله ها )
Last edited by Amin Genius; 09-08-2011 at 01:07.
دوست عزیز چه جوری روی FULL HD بازی کردین؟
نمایشگر این مدل که از FULL HD پشتیبانی نمیکنه.
از کجا خریدی ؟ تهران ؟ لطف ادرس بدید یا پیغام خصوصی بدید ممنون ازتون
سلام دستان
منم میخوام اگه بشه یه دونه از این لپ تاپ رو بخرم!!با core i5 و کارت گرافیک 1 گیگ و هارد 640 !!
تنها چیزی که منو ترسونده کیفیت صفحه نمایششه!!
دوستانی که این مدل رو دارن لطفا منو راهنمایی کنن؟؟
ضمنا در مورد گرم کردن و صدادار بودن یا بیصدا بودنشم یه توضیحی بدید؟؟؟
بعد در کل اینو پیشنهاد میدید یا لنوو g570 ؟؟؟
بی صداص
صفحه نمایشش خوبه من که موردی ندیدم
گرم کردن هم مثل همه دستگاها هست کار سنیگن کمی داع میشه
سیستم من 24 ساعت روشن هست گرماشکاملا قابل قبول هست
الان سازگار core i5 رو با 2 جور گرافیک داره میده 520, 540
ممنون از جوابت!!
لطفا در مورد بدنه اونم یه توضیحی میدی؟؟آخه شنیدم بدنه ضعیفی داره و موقع بسته شدن ال سی دی با صفحه کلید بر خورد داره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)