تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 21 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 209

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بوفون: 100 درصد در يوونتوس مي مانم

جيان لوئيجي بوفون، دروازه بان يوونتوس، تاکيد کرد که در اين باشگاه خواهد ماند.

یووه و بوفون در رقابت های فصل گذشته با هدایت جی جی دل نری روزهای خوبی را سپری نکردند. بوفون در این فصل تنها 17 بازی انجام داد و یوونتوس در رتبه ناامیدکننده هفتم قرار گرفت. با این وجود بوفون در گفتگویی گفت:" من می مانم و می خواهم به همان بوفونی تبدیل شوم که بودم. من عشق زیادی به یوونتوس دارم. در سال گذشته عدم تفاهم های زیادی در باشگاه وجود داشت اما من نمی خواهم کسی را سرزنش کنم.
    مدیران باشگاه من را بهتر می شناسند و امیدوارم بیشتر هوای من را داشته باشند. با این وجود تردیدی در مورد آینده من وجود ندارد. من 100 درصد در یوونتوس می مانم."
    در حالی که قرارداد بوفون با یوونتوس ژوئن 2013 به پایان می رسد، او قصد دارد بانوی پیر را به روزهای پرافتخارش برساند.
    " فکر می کنم سال آینده می توانیم نتایج خوبی بگیریم. کونته به من زنگ زد و حرف های به من زد. من احساس می کنم بخشی از پروژه او هستم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روزنامه ی گارتا دلو اسپورت چاپ ایتالیا امروز خبر داد سران یووه پس از ناکامی در جذب سرجیو اگرو مهاجم باشگاه اتلتیکو مادرید سعی دارند ماریو گومز بازیکن گلزن باشگاه بایرن مونیخ آلمان را خریداری کنند.

سران یووه پس از مذاکرات ابتدایی با اگرو نتیجه ی گفتگو ها را بسیار مفید برشمردند اما پس از پیشنهاد تیم های بارسا و رئال کار برای یووه سخت شد و به نظر می رسد اگرو به یکی از دو تیم اول اسپانیا خواهد رفت.

بر همین اساس سران یووه به سرعت چند گزینه را جایگزین اگرو کردند که به نظر می رسد ماریو گومز و مارکو ووچینیچ از شانس بیشتری در این میان برخوردار هستند.
    بیخیال بابا

یوونتوسیا 2ساله که میخوان همه بازیکنای بزرگ دنیا رو بخرن ولی کدومشونو خریدن؟

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

دقیقا، با اسم بازیکنا بازی میکنن و آخرش هم بازیکنای گمنام میگیرن!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جدیدترین خرید یوونتوس، میشله پازینتزا از ناپولی

باشگاه یوونتوس خرید میشله پازینتزا از ناپولی را تایید کرد و این بازیکن روز پنجشنبه تست های پزشکی یووه را پشت سر گذاشت

سایت گل – باشگاه یوونتوس میشله پازینتزا هافبک باشگاه ناپولی را با قراردادی سه ساله به خدمت گرفت.

این بازیکن 28 ساله پنجشنبه تست های پزشکی باشگاه یوونتوس را پشت سر گذاشت و رسما به عنوان بازیکن جدید این تیم معرفی شد.

چندی پیش مدیر برنامه های پازینتزا اعلام کرده بود مذاکرات با یوونتوس به اتمام رسیده و این بازیکن به زودی به تورین خواهد رفت. این در حالی است که خود پازینتزا نز اعلام کرده بود به دلیل مسائل شخصی دیگر در ناپولی نخواهد ماند.

هافبک اسبق باشگاه ناپولی نقش موثری در رسیدن این تیم به رقابتهای لیگ قهرمانان فصل آینده داشت و امیدوار است با یوونتوس نیز به این مهم دست یابد.

پازینتزا سومین خرید یوونتوس در فصل نقل و انتقالات تابستانی است. یووه پیش از این پیرلو را از میلان و رتو سیگلر را از فیورنتینا به خدمت گرفته بود.

کد:

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

پست اول بهتره تعداد اسکودتو فتح شده را 29 کنید یا لااقل توی پرانتز بگذارید.ما احقاق حق میکنیم!!!
    اما خودمونیم کمر تیم را شکستند...

7. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پس از پايان يك فصل به صورت قرضي يوونتوس بازيكنانش را حفظ مي‌كند

خبرگزاري فارس: يوونتوس در راستاي حفظ و تقويت تيمش براي حضور قدرتمند در فصل آينده قصد دارد قرارداد بازيكنان قرضي خود را دائمي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، الساندرو ماتري، فابيو كواليارلا، سيمونه په‌په و ماركو موتا بازيكناني هستند كه فصل گذشته از تيم‌هاي ديگر به تركيب بيانكونري اضافه شدند و با عملكرد خوبشان سران اين تيم را مجاب كردند آن‌ها را در اين تيم حفظ كنند.

در قرارداد هر چهار بازيكن، بندي وجود دارد كه در صورت تمايل باشگاه يوونتوس مي‌توانند در اين تيم ماندگار شوند و اكنون سران بانوي پير با استفاده از اين بند مي‌خواهند بازيكنان فوق را در تيم نگه دارند. مبلغ قرارداد اين بازيكنان 37.5 ميليون يورو گزارش شده كه نشان از اراده روساي اين باشگاه براي بازگشت به دوران اوج است. آن‌ها در پايان فصل گذشته با قرار گرفتن در رده هفتم جدول از راه‌يابي به ديدارهاي اروپايي فصل آينده باز ماندند.

باشگاه كالياري براي واگذاري الساندرو ماتري 15.5 ميليون يورو درخواست كرده كه با موافقت يوونتوسي‌ها روبرو شده است. قرارداد قرضي كواليارلا از ناپولي كه 4.5 ميليون يورو براي بيانكونري هزينه در بر داشته است، اكنون با 10.5 ميليون ديگر به قراردادي دائمي تبديل خواهد شد. سيمونه په‌په و ماركو موتا نيز با 7.5 و 3.5 ميليون يورو از اودينزه جدا شده و براي يووه به ميدان خواهند رفت.
    قرارداد كواليارلا 3 ساله و قرارداد سايرين 4 ساله خواهد بود.

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فابیو کوالیارلا از پیوستن به یووه خوشحال است

مدیر برنامه های کوالیارلا معتقد است این بازیکن فصل آینده توانایی هایش را به مسئولان باشگاه تورینی اثبات خواهد کرد

سایت گل – بپه بوزو مدیر برنامه های فابیو کوالیارلا می گوید این بازیکن از اینکه قراردادی دائمی با یوونتوس به امضا رسانده بسیار خوشحال است.

مهاجم اسبق ناپولی که فصل گذشته به صورت قرضی به ییوه پیوست در ابتدا نمایشی بسیار خوب داشت اما مصدومیت بلند مدتش باعث شد انتقال دائمی اش به یووه در هاله ای از ابهام قرار بگیرد. اما اکنون یوونتوس با این مهاجم گلزن قراردادی 3 ساله به امض رسانده است.

یووه برای جذب کوالیارلا 10.5 میلیون یورو به ناپولی پرداخت کرد. مدیر برنامه های بازیکن در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" فابیو از اعتمادی که مسئولان یوونتوس به او کرده اند بسیار خوشحال است. آنها بر اساس نمایش کوالیارلا در اوایل فصل تصمیم به جذب او گرفتند."

" او اکنون تمام فکرش این است که هر چه زودتر به میادین بازگردد و پاسخ اعتماد مسئولان یوونتوس را بدهد."

کوالیارلا فصل گذشته 9 گل برای یووه به ثمر رساند اما مصدومیت او در ماه ژانویه باعث شد باقی رقابت های فصل را از دست بدهد.

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فابيو كواليارلا از پيوستن به يووه خوشحال است

مدیر برنامه های کوالیارلا معتقد است این بازیکن فصل آینده توانایی هایش را به مسئولان باشگاه تورینی اثبات خواهد کرد

سایت گل – بپه بوزو مدیر برنامه های فابیو کوالیارلا می گوید این بازیکن از اینکه قراردادی دائمی با یوونتوس به امضا رسانده بسیار خوشحال است.

مهاجم اسبق ناپولی که فصل گذشته به صورت قرضی به ییوه پیوست در ابتدا نمایشی بسیار خوب داشت اما مصدومیت بلند مدتش باعث شد انتقال دائمی اش به یووه در هاله ای از ابهام قرار بگیرد. اما اکنون یوونتوس با این مهاجم گلزن قراردادی 3 ساله به امض رسانده است.

یووه برای جذب کوالیارلا 10.5 میلیون یورو به ناپولی پرداخت کرد. مدیر برنامه های بازیکن در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" فابیو از اعتمادی که مسئولان یوونتوس به او کرده اند بسیار خوشحال است. آنها بر اساس نمایش کوالیارلا در اوایل فصل تصمیم به جذب او گرفتند."

" او اکنون تمام فکرش این است که هر چه زودتر به میادین بازگردد و پاسخ اعتماد مسئولان یوونتوس را بدهد."

کوالیارلا فصل گذشته 9 گل برای یووه به ثمر رساند اما مصدومیت او در ماه ژانویه باعث شد باقی رقابت های فصل را از دست بدهد.

کد:

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

پیشنهاد 15 میلیون یورویی یوونتوس برای جذب ویدال

سایت گل – باشگاه یوونتوس قصد دارد با ارائه پیشنهادی 15 میلیون یورویی آرتورو ویدال ستاره بایرلورکوزن را به خدمت بگیرد.
    هافبک شیلیایی لورکوزن که فصل گذشته 10 گل برای تیمش به ثمر رساند اکنون مورد توجه چندین باشگاه ایتالیایی است.
    میلان و ناپولی برای جذب این بازیکن دست به کار شده اند اما مدیر برنامه های این بازیکن امروز اعلام کرد با سران یوونتوس دیدار کرده است.
    پیشنهادی 15 میلیون یورویی می تواند او را از بوندسلیگا به سری آ بیاورد.
    رودی فولر مدیر ورزشی بایرلورکوزن می گوید :" ما در صورتی که ویدال را بفروشیم به دنبال جذب جانشینی برای او خواهیم بود."
    " ما تا پایان رقابت های کوپا آمه ریکا صبر می کنیم تا ویدال بازگردد و در آن زمان در مورد پیشنهادهای رسیده و آینده او مذاکره خواهیم کرد."

کد:

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

ماروتا: یوونتوس علاقه ای به جذب پارک ندارد

سایت گل – پارک جی سونگ هافبک کره ای منچستریونایتد که سال آینده قراردادش با این تیم به پایان می رسد امیدوار است بتواند با تمدید قرارداد در الدترافورد بماند.
    روز گذشته خبرهایی مبنی بر علاقه باشگاه یوونتوس به جذب این بازیکن منتشر شده بود اما جوزپه ماروتا مدیر فنی یووه این خبر را تکذیب می کند.
    او در گفتگو با شبکه تلویزیونی اسکای اسپورت ایتالیا می گوید :" نه ما علاقه ای به جذب پارک نداریم."
    "ما به دنبال جذب یک بازیکن تهاجمی خصوصا یک فوروارد با کیفیت هستیم. ما با جذب آنره آ پیرلو یک هافبک در سطح جهانی را جذب کرده ایم و دیگر نیازی به یک هافبک دیگر نداریم."
    یووه همچنین به دنبال جذب سرخیو آگوئرو مهاجم آرژانتینی اتلتیکو مادرید و جوزپه روسی مهاجم باشگاه ویارئال است و ماروتا بر این عقیده است که جذب هر کدام از این بازیکنان باعث پیشرفت یووه خواهد شد.
    ماروتا می گوید :" هر دو بازیکن مهاجمانی با کیفیت و فوق العاده هستند که اگر به یووه بیایند باعث پیشرفت نیروی تهاجمی ما خواهند شد."
    " آنها دقیقا بازیکنانی هستند که با معیارهای ما سازگارند، ما به دنبال چنین بازیکنانی هستیم."

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •