کسی نیست جواب بده؟
کسی نیست جواب بده؟
سلام.به نظرتون فن هایپر 212 کولر چطوره؟ ارزش خرید داره؟
Hyper 212 فن خوبیه ولی انتخاب های بهتری هم وجود داره.
در هر صورت انتخاب بدی نیست...!
من خیلی با H212 موافق نیستم
هر چند اینجا بخش مشاوره نیست ولی توصیه می کنم شما یک جستجوی اساسی در بازار داشته باشی(اصطلاحا چشم بازار را در بیاری) و کلیه مدلهای موجود + قیمتشون را ذکر کنی تا از بین این مدلها بهترین را به شما توصیه کنیم
والا تو تبریز چیز خاصی نیست همش فن معمولیه.
میخوام از تهران سفارش بدم کسی میدونه دریاکامپیوتر تا 50 تومن چه فنایی داره؟
دوست من معمولا درجه حرارت پردازنده های AMD که خودم ازشون کم اذیت ندیدم از پردازنده های اینتل بیشتر درجه حرارت CPU شما از حرارت CPU من که اینتل هست کمتره پس هیچ نگرانی وجود نداره بهترین راه خریدن یک خنک کننده خوبه چون CPU های AMD به درجه حرارت حساس هستن و ممکنه تو کارهای سنگین چیپست مادربوردت بسوزه پس از خنک کننده خوب برای CPU و کیس غافل نشو
منم همین امروز این سی پی یو رو نصب کردم صداش خیلی بد جوره مادر بوردم asrock extreame 3 هست تو ستاپ مادر بورد گذاشتم رو سطح 5 الان صداش خیلی کمه و خوبه ولی دماش با نرم افزار speed fan روی 57 ، 58 هست دورش هم حدودا 4500 این در حالتیه که کارای معمولی دارم با سیستم انجام میدم حالا به نظر شما با تعویض فن مشکلم حل میشه یا نه ؟ و بعد فن اورجینال رو چطوری باید جدا کنم یه جورایی به نظر میاد سخته جدا کردنش
راستی من یه فن deep cool دارم که روی cpu قبلی بود ولی این فن 955 یه جورایی عجیب غریبه میشه نمیدونم میتونم اینو جاش بزارم یه نه . روی قبلی دما از 45 بالا تر نمی رفت
سلام دوستان. من یه cpu 478 دارم که دمای اون بعد از 5 دقیقه کار کردن به 75 درجه میرسه. فنشو کامل تمیز کردم و دوباره خمیر سیلیکون بهش زدم ولی باز هم تغییر خاصی نکرد. راه حل خاصی هست ؟؟ یا اینکه cpu رو بندازم دور؟
Last edited by ghost_dog; 21-06-2011 at 12:56.
فن cpu خودتون اول چنج کنید یک فن دیگه اورجینال 478 بگیرین دیدین کارتون راه نیفتاد باز خمیرسلیکونم چنج کنید این مدل Tuniq TX-4 یا این مدل Thermalright CF2 بگیرین![]()
تشکر .یه فن جدید معمولی الان روش نصب کردم ولی زیا تغییر نکرد،فکر کنم دیگه عمر cpu تموم شده باشه(یه 7 تا8 سالی هست که داره کار میکنه)، میشه از این مدل 478 تو بازار سالمشو گیر آورد ؟؟ باز هم ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)