بنید دوست عزیز اگر بنده به شما می گم که علمی بررسی کنید دلیل بر اتهام شما نیست . بنده می گم که اگر کسی چیزی میگه باید در مورد آن علم داشته باشه و نه اینکه فقط شنیده هاش را بگه
در مورد پزشكي كه رشته تحصيليم هست به اندازه اي كه علم داشتم صحبت كردم . مثال هايي كه زدم رو خودم شاهد بودم . وقتي ميگم پدرم رو توي بخش مردان نگه داشته بودن و هرچي ميگفتيم بايد تحت مراقبت CCU باشه زير بار نميرفتن ( ولي وقتي فهميدن نظامي بازنشسته هست بالافاصله منتقلش كردن ) اين رو از شايعه شنيدم به نظرتون ؟
در مورد شايعات من اگه ميخواستم صحبت كنم حرف هاي ديگه هم داشتم ولي چون مدارك كافي براشون ندارم از ذكرشون خودداري كردم .
شما یک مثال در مورد ویزیت بیماران توسط پزشک عمومی زدید و بنده گفتم که این امر کاملا علمی می باشد و در همه جای دنیا و حتی در بیمارستانهای خصوصی که شما می فرمایید در ابتدا یک پزشک عمومی بیمار را باید ویریت کند .
من فقط همين يه مثال رو زدم ؟ من خودم هم موافقم كه تشخيص اول بايد با پزشك عمومي باشه ( اصلا در تعين وظايف هم همينطوره ) ولي اين كه بيماري كه سابقه طولاني مراقبت دارويي براي قلب داره بايد به جاي بخش قلب توي بخش مردان باشه ؟ پزشك عمومي بايد ويزيت كنه اما وقتي كه بيماري دچار حادثه قلبي يا مغزي شده بايد بلافاصله پزشك On Call مربوط به بخش رو بهش زنگ بزنن و بيارنش كه در خيلي موارد نميارن و حتي روز بعدش هم پزشك متخصص طرف رو ويزيت نميكنه !
در مورد داروهای تقلبی که می فرمایید در بیمارستانها خرید و فروش می شود آیا مدرکی دارید و یا فقط بر اساس شایعات دارید صحبت می کنید ؟ در مورد استعمال مواد مخدر چطور ؟ شما این اطلاعات جالب را از کجا تهیه کرده اید ؟ آیا مدرک مناسبی در این مورد دارید ؟
اولا اينو عرض كنم كه وزارت بهداشت بهش نظارت بر مصرف مواد مخدر رو داره كه درخواست بيمارستان ها براي ارائه مواد مخدر به بيماران رو بررسي ميكنه ( براي كسب اطلاعات در اين مورد ميتونين به معاونت غذا و دارو مراجعه كنين )
براي مصرف آزادانه مواد مخدر هم اگه ميخواين مدرك رو با چشمهاي خودتون ببينين يه سر بزنين به بيمارستان قلب تهران . من خودم حاضرم بعد امتحانات اين ترم اگه بيام تهران با شما قرار ملاقات بزارم و يه سر بريم به بيمارستان قلب تا نشونتون بدم ! خودتون هم كه پزشك هستين و به هر جاي هر بيمارستاني بخواين راه ميدن شما رو و ميتونين برين و ببينين
به خدا باورم نميشه شما كه پزشك هستين در مورد بيمارتسان قلب تهران ندونين ! دايي خودم كه اونجا بستري بود زنگ زده بودن به منزلش گفته بودن هرچي مصرف ميكنه براش بيارين ! ( خونوادش 2تا شاخ گنده رو كلشون سبز شد وقتي اينو شنيدن ! ) خودم كه 5 دقيقه براي گرفتن امظاش واسه جك رفته بودم با 2تا چشماي خودم شيره ترياك رو ديدم اونم كجا ؟ توي اتاق ريكاوري ! ( حالا شما حساب كن توي بخش ها چه ميگذره ! )
من اگه ميخواستم در مورد شايعات صحبت كنم در مورد خريد و فروش مواد مخدر توسط پرسنل شيفت شب اونجا حرف ميزدم نه استعمال مواد مخدر كه تحت برخي شرايط حتي آزاد هست ! تازه كسايي كه كارت درمان داشته باشن به طور كاملا قانوني اين كار رو انجام ميدن و مجازاتي هم براي حمل به منظور مصرف شخصي توي مراكز درماني وجود نداره ( كه به خاطر مسئوليتي كه اينكار براي بيمارستان داره تقريبا براي همه بيمارستان هاي خصوصي ممنوع هست شايد توي كل ايران يكي دوتا بيمارستان خصوصي وجود داشته باشن كه همچين مجوزي گرفته باشن )
شما اون فيلمي كه 3 هفته پيش توي پارازيت پخش شد رو نديدين ؟ بچه 5 ساله داشت توي بيمارستان كراك ميكشيد ( كه از سر و وضع بيمارستان و همراهاي اون بچه معلوم بود كه بيمارستان دولتيه ) وقتي به بچه 5 ساله كه دست هاش كوچيكتر از يه سيگار هستن اجازه مصرف كراك داده ميشه به افراد مسن كه طبق قانون ( طبق ايين دادرسي كيفري ) بدون نياز به كارت درمان ميتونن مواد مخدر مصرف كنن چه اجازه هايي داده ميشه ؟
من نه مستقميا و نه تلويحا به شما اهام نزدم كه جانبداري ميكنين ؛ ولي چطور ممكنه كه مصرف مواد مخدر توي بيمارستان هاي دولتي رو انكار كنين ؟ من به هيچ وجه باور نميكنم شما پاتون به بيمارستان قلب نرسيده باشه و يا تو هيچكدوم از بيمارستان ها اين مساله رو باهاش مواجه نشده باشين !
فعلا چندتا منبع معتبر براتون ميزارم :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي توصيه ميكنم اگه در اين خصوص واقعا چيزي نميدونين و ميخواين اطلاعات كسب كنين ؛ با كارت شناساييتون به عنوان پزشك مشاور به يكي از بيمارستان هاي دولتي مراجعه كنين و به خانواده ها بگين كه دارين خدمات ترك اعتياد رايگان ارائه ميدين . اونوقت نسبت تعداد مصرف كنندگان به مصرف نكنندگان رو محاسبه كنين!
اين موضوع اونقدر تابلو شده كه همه شهرستان ها يه بخش توي معاونت غذا و دارو دارن به اسم ( -نظارت و بازرسی بر عملکرد مراکز درمانی و بیماران مصرف کننده داروهای مخدر )