تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: مشکلات برونشیت سینوزیت کلیه

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

حتي توي فروم هاي رويال كالج انگلستان هم هر بحثي قرار نيست منجر به كشف پديده اي بشه ! همين كه چند نفر ميان و بحثي رو ميخونن و براي خودشون قضاوت ميكنن ؛ بحث رو تبديل ميكنه به بحث مفيد ؛ يكي از دلايلي كه من و شما داريم از فروم استفاده ميكنيم .
    هر اختلاف نظري هم دليل تعصب نيست . اگه باشه تعصب شما بيشتره چون منو متهم به بررسي غير علمي ميكنين ولي وقتي مثال از كارهايي كه تو بيمارتسان دولتي انجام ميشه ميارم نميبينينشون !

واقعا جالبه آقاي دكتر ؛ انگار شما نبودين كه مشكلات دارويي كشور رو همين 2 ماه پيش به طور كل انكار ميكردين ! الان از داروهاي بيهوشي بيمارستان هاي خصوصي اشكال ميگيرين . جالبه كه همه بيمارستان هاي دولتي رو بازار عمدهخريد و فروش داروي تقلبي ميدونن . فكر كنم از خبر ها اطلاع ندارين كه بيمارستان قلب تهران داره دست ناصرخسرو رو از پشت ميبنده در زمينه ارائه داروهاي تقلبي ! ( مواد مخدر كه شهرت قبلي اين بيمارستان بود الانم پيشرفت كردن داروهاي تقلبي هم ارائه ميدن ) . حتي استعمال مواد مخدر در بيمارستان هاي دولتي از زندان ها هم بيشتر شده !

كسي كه چشماش رو روي اين حقايق ببنده متعصبه نه كسي كه فقط سعي ميكنه انتقاد كنه

موفق باشيد

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حتي توي فروم هاي رويال كالج انگلستان هم هر بحثي قرار نيست منجر به كشف پديده اي بشه ! همين كه چند نفر ميان و بحثي رو ميخونن و براي خودشون قضاوت ميكنن ؛ بحث رو تبديل ميكنه به بحث مفيد ؛ يكي از دلايلي كه من و شما داريم از فروم استفاده ميكنيم .
    هر اختلاف نظري هم دليل تعصب نيست . اگه باشه تعصب شما بيشتره چون منو متهم به بررسي غير علمي ميكنين ولي وقتي مثال از كارهايي كه تو بيمارتسان دولتي انجام ميشه ميارم نميبينينشون !

واقعا جالبه آقاي دكتر ؛ انگار شما نبودين كه مشكلات دارويي كشور رو همين 2 ماه پيش به طور كل انكار ميكردين ! الان از داروهاي بيهوشي بيمارستان هاي خصوصي اشكال ميگيرين . جالبه كه همه بيمارستان هاي دولتي رو بازار عمدهخريد و فروش داروي تقلبي ميدونن . فكر كنم از خبر ها اطلاع ندارين كه بيمارستان قلب تهران داره دست ناصرخسرو رو از پشت ميبنده در زمينه ارائه داروهاي تقلبي ! ( مواد مخدر كه شهرت قبلي اين بيمارستان بود الانم پيشرفت كردن داروهاي تقلبي هم ارائه ميدن ) . حتي استعمال مواد مخدر در بيمارستان هاي دولتي از زندان ها هم بيشتر شده !

كسي كه چشماش رو روي اين حقايق ببنده متعصبه نه كسي كه فقط سعي ميكنه انتقاد كنه

موفق باشيد
    ببنید دوست عزیز اگر بنده به شما می گم که علمی بررسی کنید دلیل بر اتهام شما نیست . بنده می گم که اگر کسی چیزی میگه باید در مورد آن علم داشته باشه و نه اینکه فقط شنیده هاش را بگه . خود بنده در بخش خصوصی مشغول به کار هستم و دلیلی بر تعصب بیجا در مخالفت با بیمارستانهای خصوصی وجود ندارد . حرف بنده اینه که در این مورد نمیشه حکم کلی صادر کرد که اگر بیمارستانی دولتی بود حتما بد است و بلعکس . بنده میگم ملاک خوبی و یا بدی نوع بیمارستان نیست بلکه ملاک کاری است که در آن بیمارستان انجام می دهند . چه بسیارند بیمارستانهای دولتی که بسیار بد می باشند و همچنین چه بسیارند بیمارستانهای خصوصی که خوبند ولی این دلیل نمیشه که همه بیمارستانهای دولتی بد و خصوصی خوب باشند . همچنین اشتباه ها و مشکلات فردی را نمی توان به یک سری بیمارستان تعمیم داد .
    شما یک مثال در مورد ویزیت بیماران توسط پزشک عمومی زدید و بنده گفتم که این امر کاملا علمی می باشد و در همه جای دنیا و حتی در بیمارستانهای خصوصی که شما می فرمایید در ابتدا یک پزشک عمومی بیمار را باید ویریت کند . این است که من می گم باید در موردی علم داشت و سپس چیزی گفت . به نظر شما این کار عین خلاف است در صورتیکه اینطور نیست و این کار کاملا درست و علمی می باشد .
    دوست عزیز مشکلات دارویی کشور چه ارتباطی با بیمارستان دولتی و یا خصوصی داره که شما اینجا مطرح می کنید . بنده این مشکلات را منکر نیستم چون چندین برابر شما با آنها در گیر می باشم .بیمارستان متولی امور دارویی کشور نیست بیمارستان کار درمان بیماران را بعهده دارد .
    در مورد داروهای تقلبی که می فرمایید در بیمارستانها خرید و فروش می شود آیا مدرکی دارید و یا فقط بر اساس شایعات دارید صحبت می کنید ؟ در مورد استعمال مواد مخدر چطور ؟ شما این اطلاعات جالب را از کجا تهیه کرده اید ؟ آیا مدرک مناسبی در این مورد دارید ؟

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بنید دوست عزیز اگر بنده به شما می گم که علمی بررسی کنید دلیل بر اتهام شما نیست . بنده می گم که اگر کسی چیزی میگه باید در مورد آن علم داشته باشه و نه اینکه فقط شنیده هاش را بگه
    در مورد پزشكي كه رشته تحصيليم هست به اندازه اي كه علم داشتم صحبت كردم . مثال هايي كه زدم رو خودم شاهد بودم . وقتي ميگم پدرم رو توي بخش مردان نگه داشته بودن و هرچي ميگفتيم بايد تحت مراقبت CCU باشه زير بار نميرفتن ( ولي وقتي فهميدن نظامي بازنشسته هست بالافاصله منتقلش كردن ) اين رو از شايعه شنيدم به نظرتون ؟
    در مورد شايعات من اگه ميخواستم صحبت كنم حرف هاي ديگه هم داشتم ولي چون مدارك كافي براشون ندارم از ذكرشون خودداري كردم .

شما یک مثال در مورد ویزیت بیماران توسط پزشک عمومی زدید و بنده گفتم که این امر کاملا علمی می باشد و در همه جای دنیا و حتی در بیمارستانهای خصوصی که شما می فرمایید در ابتدا یک پزشک عمومی بیمار را باید ویریت کند .
    من فقط همين يه مثال رو زدم ؟ من خودم هم موافقم كه تشخيص اول بايد با پزشك عمومي باشه ( اصلا در تعين وظايف هم همينطوره ) ولي اين كه بيماري كه سابقه طولاني مراقبت دارويي براي قلب داره بايد به جاي بخش قلب توي بخش مردان باشه ؟ پزشك عمومي بايد ويزيت كنه اما وقتي كه بيماري دچار حادثه قلبي يا مغزي شده بايد بلافاصله پزشك On Call مربوط به بخش رو بهش زنگ بزنن و بيارنش كه در خيلي موارد نميارن و حتي روز بعدش هم پزشك متخصص طرف رو ويزيت نميكنه !

در مورد داروهای تقلبی که می فرمایید در بیمارستانها خرید و فروش می شود آیا مدرکی دارید و یا فقط بر اساس شایعات دارید صحبت می کنید ؟ در مورد استعمال مواد مخدر چطور ؟ شما این اطلاعات جالب را از کجا تهیه کرده اید ؟ آیا مدرک مناسبی در این مورد دارید ؟
    اولا اينو عرض كنم كه وزارت بهداشت بهش نظارت بر مصرف مواد مخدر رو داره كه درخواست بيمارستان ها براي ارائه مواد مخدر به بيماران رو بررسي ميكنه ( براي كسب اطلاعات در اين مورد ميتونين به معاونت غذا و دارو مراجعه كنين )
    براي مصرف آزادانه مواد مخدر هم اگه ميخواين مدرك رو با چشمهاي خودتون ببينين يه سر بزنين به بيمارستان قلب تهران . من خودم حاضرم بعد امتحانات اين ترم اگه بيام تهران با شما قرار ملاقات بزارم و يه سر بريم به بيمارستان قلب تا نشونتون بدم ! خودتون هم كه پزشك هستين و به هر جاي هر بيمارستاني بخواين راه ميدن شما رو و ميتونين برين و ببينين

به خدا باورم نميشه شما كه پزشك هستين در مورد بيمارتسان قلب تهران ندونين ! دايي خودم كه اونجا بستري بود زنگ زده بودن به منزلش گفته بودن هرچي مصرف ميكنه براش بيارين ! ( خونوادش 2تا شاخ گنده رو كلشون سبز شد وقتي اينو شنيدن ! ) خودم كه 5 دقيقه براي گرفتن امظاش واسه جك رفته بودم با 2تا چشماي خودم شيره ترياك رو ديدم اونم كجا ؟ توي اتاق ريكاوري ! ( حالا شما حساب كن توي بخش ها چه ميگذره ! )
    من اگه ميخواستم در مورد شايعات صحبت كنم در مورد خريد و فروش مواد مخدر توسط پرسنل شيفت شب اونجا حرف ميزدم نه استعمال مواد مخدر كه تحت برخي شرايط حتي آزاد هست ! تازه كسايي كه كارت درمان داشته باشن به طور كاملا قانوني اين كار رو انجام ميدن و مجازاتي هم براي حمل به منظور مصرف شخصي توي مراكز درماني وجود نداره ( كه به خاطر مسئوليتي كه اينكار براي بيمارستان داره تقريبا براي همه بيمارستان هاي خصوصي ممنوع هست شايد توي كل ايران يكي دوتا بيمارستان خصوصي وجود داشته باشن كه همچين مجوزي گرفته باشن )
    شما اون فيلمي كه 3 هفته پيش توي پارازيت پخش شد رو نديدين ؟ بچه 5 ساله داشت توي بيمارستان كراك ميكشيد ( كه از سر و وضع بيمارستان و همراهاي اون بچه معلوم بود كه بيمارستان دولتيه ) وقتي به بچه 5 ساله كه دست هاش كوچيكتر از يه سيگار هستن اجازه مصرف كراك داده ميشه به افراد مسن كه طبق قانون ( طبق ‌ايين دادرسي كيفري ) بدون نياز به كارت درمان ميتونن مواد مخدر مصرف كنن چه اجازه هايي داده ميشه ؟

من نه مستقميا و نه تلويحا به شما اهام نزدم كه جانبداري ميكنين ؛ ولي چطور ممكنه كه مصرف مواد مخدر توي بيمارستان هاي دولتي رو انكار كنين ؟ من به هيچ وجه باور نميكنم شما پاتون به بيمارستان قلب نرسيده باشه و يا تو هيچكدوم از بيمارستان ها اين مساله رو باهاش مواجه نشده باشين !

فعلا چندتا منبع معتبر براتون ميزارم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولي توصيه ميكنم اگه در اين خصوص واقعا چيزي نميدونين و ميخواين اطلاعات كسب كنين ؛ با كارت شناساييتون به عنوان پزشك مشاور به يكي از بيمارستان هاي دولتي مراجعه كنين و به خانواده ها بگين كه دارين خدمات ترك اعتياد رايگان ارائه ميدين . اونوقت نسبت تعداد مصرف كنندگان به مصرف نكنندگان رو محاسبه كنين‌!

اين موضوع اونقدر تابلو شده كه همه شهرستان ها يه بخش توي معاونت غذا و دارو دارن به اسم ( -نظارت و بازرسی بر عملکرد مراکز درمانی و بیماران مصرف کننده داروهای مخدر )

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز . اگر در جایی ماده مخدر مصرف می شود دلیل بر این می شود که آنجا درمان علمی انجام نمی شود ؟ در مورد فردی که سالیان سال است که اعتیاد دارد و در حال حاضر به علت بیماری قلبی بستری می باشد قطع ماده مخدر یعنی به کشتن دادن فرد پس خیلی طبیعی می باشد که فرد ماده مخدر خود را مصرف کند . من نمی دانم شما که در این رشته تحصیل می کنید چرا این حرف را میزنید ؟ فرد معتاد بیمار است و نه جنایتکار که بخواهیم بعلت اعتیاد وی یا فرد را در بیمارستان درمان نکنیم و یا با نرساندن ماده مخدر وی را به کشتن بدهیم .
    آیا شما می دانید که چه کارهای غیر ضروری در بسیاری از مراکز درمانی خصوصی فقط و فقط برای سود آوری مالی انجام میشود که بعضا عوارض جبران ناپذیری برای بیمار دارد ؟ آیا شما بحثهای علمی اول صبح در بیمارستانهای آموزشی را دیده اید که چگونه باعث می شود یک پزشک معالج سعی کند کاملا علمی با بیمار برخورد کند تا مورد توبیخ قرار نگیرد ؟
    دوباره عرض می کنم بنده هیچ طرفداری خاصی از بیمارستانهای دولتی ندارم و مجددا عرض می کنم که 15 سال است که در بخش خصوصی فعالیت دارم و دقیفا به همین علت است که این حرف را میزنم . شما کمی صبر کنید بعد از فارغ التحصیلی وارد بازار کار و البته تجارت در بیمارستانهای خصوصی بشوید تا متوجه بشید که بنده چه می گویم .
    مشکلات کوچک درون بخشها و پرسنل بیمارستانها را کسی نفی نمی کند ولی این مطالبی که شما می فرمایید هم در بسیاری از بیمارستانهای خصوصی بسیار رواج دارد و همچنین در بسیاری از بیمارستانهای دولتی دیده نمی شود . بنابر این صرف دولتی و یا خصوصی بودن ملاک نیست .
    من نمی دانم که این بچه که می فرمایید در کدام بیمارستان بوده است ولی آیا می دانید که بسیاری از فجایع که در بسیاری از بیمارستانها اتفاق می افتد بعلت اینکه مدیریت خصوصی دارند به بیرون درز پیدا نمی کند ؟
    بازم عرض می کنم شما کمی صبر کنید تا وقتی که مستقیما درگیر این مسائل که شدید منظور بنده را متوجه می شوید .البته امیدوارم که تا آن زمان اوضاع بهتر شود .
    در هر صورت بنده از نابسامانی های زیادی در کل سیستم درمانی کشور اطلاع دارم که اینهایی که شما می فرمایید جزء کوچکی از آنها می باشد و باز کردن همه آنها در اینجا به صلاح نمی باشد . این مشکلات در کل سیستم چه خصوصی و چه دولتی می باشد و به این راحتی قابل تفکیک نیستند . بنابر این بهتره که این بحث را خاتمه بدهیم و بگذاریم کاربران خودشان نتیجه گیری کنند .
    موفق و پیروز باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه xmixx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقایون میشه بس کنید

آنچه که عیان ست چه حاجت به بیان ست

اگر میخاید بحث کنید یه پست بزنید

لطفا به من کمک کنید

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •