سلام
تریلر رو دیدم!
شک کردم این فرنهایت هست که دارم میبینم یا NFS !!
سلام
تریلر رو دیدم!
شک کردم این فرنهایت هست که دارم میبینم یا NFS !!
اینم تریلر جدید که gameplay بازی رو هم نشون میده.دوست عزیزمون گذاشته بودن ولی این فیل تر نیست.
خوش باشید.
دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند تا تصویر جدید از بازی...
وای که Frostbite 2 چه ها می کنه !!! البته یک نکته اخلاقی تحلیلی وجود داره اگر frostbite 2 هست و همون موتور BF3 هست و BF3 هم بدجوری رو PC خفن خواهد بود و بدجوری Dx11 خواهد بود !!! پس این عکس هایی که بالا میبینیم به احتمال خیلی زیاد باید نسخه کنسول باشه !! چرا ؟ تو عکس هایی که مربوط به بیابون هست اگر به گیاهان کنار جاده دقت کنیم هیچ سایه زنی زیرش نمی بینیم ... پس میشه گفت که AO استفاده نشده ! ولی تو BF3 تو بیابون ها و داخل شهر ما این AO رو می بینیم (ولی اون نسخه PC هست) ...
فکر می کنم اگر EA نخواد مسخره بازی دربیاره این NFS باید Dx11 باشه ! و باید بتونه از نظر گرافیکی با Dirt2,3 (حداقل !!) رقابت کنه !
والله این تصاویری که حامد جون گذاشته خیلی خیلی داغونن........ .همین فورزا 4 رو کنسول x360 وجدانا 10 برابر بهتر اجرا میشه.
کاری ندارم frostibite2 چطور (چون امتحانشو حداقل تو تریلرهای بازی bf3 پس داده)ولی تو این بازی که فعلا ضعیف حاضر شده(البته تریلراش خیلی بهتر).... .
.
.
Last edited by halflife g; 02-08-2011 at 22:48.
من که عاشقخ کربون بودم امیدوارم اینم مثله اون باشه![]()
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
AUDI R8 COUPÉ 5.2 FSI QUATTRO being chased down by the BMW E92 M3 GTS![]()
من تریلر از گیم پلی دیدم نمیدونم چرا احساس کردم نسبت به HP اُفت کرده از نظر گرافیک : دی
همین تریلر برف رو هم دیدم که بهمن میاد یه جورایی شبیه به Split/Second یا این Motor Storm جدیده بود !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)