ظاهرا اون داخل کیس ایکس 3 جا نمیشه
ظاهرا اون داخل کیس ایکس 3 جا نمیشه
سلام
مطمئنید؟ توی مشخصات کیس X3 نوشته که کولر تا ارتفاع 14 سانتیمتر در خالیکه بوفالو 100 دارای 10 سانتیمتر ارتفاع هست.
من کلا اطلاعاتی ندارم ولی پاسارگاد گفت جا نمیشه.
حالا شما هم بهتره ریسک نکنید.
(کلا در مورد اورکلاک اطلاعاتی ندارم. ولی به طور نرمال x-3 به اندازه کافی خنک هست. نیازی به کولر نداره. خودم الان دارم ازش استفاده میکنم. ولی واقعا از نظر کاربری مشکل داره. دکمه های ریز و مال من که کلید پنکه اش کار نمیکنه. usb 3 هم وصل کنی به جلو یه دونه از پشت کم میکنه. در کل زیاد مناسب نمیدونم)
من tuniq towerextreme گفتم جا نمیشه ولی بوفالو چون 13 سانته مشکلی نداره.
سلام
امروز من مطالبی در مورد نسل جدید AMD خوندم. به نظرتون ارزشش رو داره که صبر کنم یا نه؟
ممنون
سلام
شما 2 هفته دیگه صبر کنید تا این سی پی یو معرفی بشه
به محض معرفی همه سایت ها سی پی یو ها رو تست می کنند و اگه قدرت بهتری داشت صبر کنید و اون رو بگیرید
و اگه ارزش نداشت همین سندی بریج بگیرید
البته تست های اولیه این سی پی یو نشون از قدرت بسیار بالای اون داره به طوری که توی 3D حتی از 980X با قیمت 1000 دلار هم قوی تر است و جالب اینکه قیمتش هم 290 دلار تعیین شده!
حتما مقداری صبر کنید![]()
سلام
یک چیزی یادم رفت بپرسم. آیا کولر CPU های AMD هم مثل اینتل بد هست یا اینا خوبتر کار می کنند؟
Last edited by geo2b850350; 23-05-2011 at 08:19.
سلام
کسی نیست به ما جواب بده؟
اگر منظورتون فن استوک هست باید بگم معمولا نویز فنهای amd بیشتره ولی در مورد خنک کردن فرقی ندارن . نباید انتظاره زیادی داشته باشین.
یک کیس با کولینگ مناسب تهیه کنین کافیه.
سلام
در مورد کارت گرافیک با توجه به اینکه مانیتورم از نوع قدیمی یعنی lg t730pu که D-Sub هست آیا راهی هست که بدون عوض کردن مانیتور یک کارت گرافیک مثل 450gts خرید؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)