کسی این بازیو امتحان نکرده ؟![]()
کسی این بازیو امتحان نکرده ؟![]()
من نتم شارژ نداره فردا اینشاالله
ما به لگ عادت کردیم . لگش مثل کانتر نیست که هی گیر کنه . لگش تاخیریه. مثلا وقتی یکی رو میخای بکشی وقتی به طرفش شلیک میکنی همون لحظه تیر اسابت نمیکنه 1-2-3 ثانیه ممکنه تاخیر پیدا کنه . اگه 128 داشته باشی زیاد لگ نمیگیری .64 حدود نیم ثانیه و دیال اپ هم 1.2.3 ثانیه لگ تاخیری میگیری.
این که خیلی خوبهما به لگ عادت کردیم . لگش مثل کانتر نیست که هی گیر کنه . لگش تاخیریه. مثلا وقتی یکی رو میخای بکشی وقتی به طرفش شلیک میکنی همون لحظه تیر اسابت نمیکنه 1-2-3 ثانیه ممکنه تاخیر پیدا کنه . اگه 128 داشته باشی زیاد لگ نمیگیری .64 حدود نیم ثانیه و دیال اپ هم 1.2.3 ثانیه لگ تاخیری میگیری.
یعنی من با 512 اصلا لگ ندارم
بازی رو بدون دردسر از کجا میتونم دانلود کنم
اگر سرعتت 512 هست بخوای از سایتش بگیری تقریبا 6 ساعت طول میکشه و نباید اصلا قطع بشه
ادرس سایتش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من هرجا گشتم همه 11 پارتی را برا دانلود گذاشتند نمیدونم چرا پارت 9 خرابه
این سایت تمام سرورایی که برای دانلود گذاشتن را داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه لگ به سرعت بستگی داره !!!!
چون معمولا پینگ ما با سرور های اروپا زیاده لگه وگرنه تو بازی انلاین فقط کد ها ارسال میشه و پهنای باند زیادی رو اشغال نمیکنن
1 یا 2 تانیه لگ باشه که اصلا نمیشه بازی کرد
طرف میاد به من شلیک کنه تا من اومدنشو ببینم گلوله به من میخوره![]()
ای بابا این دانلودر سایت بازی مشکل داره هر دقیقه فقط 700 کیلوبایت دانلود میکنه انگار نه انگار با سرعت 1 مگابایت هم نمیشه دانلود کرد. 128 با 512 با یه سرعت دانلود میشه.
هر فایل text (دستور) حدودا باید 5-4 کیلوبایت باشه . حالا اگه با دیال فرض کنیم سرعت اپلود نصفش هست یعنی 28 کیلوبایت که تقصیم بر 8 میشه 3 کیلوبایت که این در بهترین حالت ممکنه . وقتی که دستور از کامپیوتر شمابه هاست ارسال میشه حدود 1.5 ثانیه طول میکشه که فایل text تو هاست ارسال بشه به همین دلیل پینگ افزایش پیدا میکنه
و یه کم تاخیر به وجود میاد. اگه سرعت اپلود شما 128 کیلوبایت باشه به راحتی وبدون لگ میشه تمام بازی هارو انلاین انجام داد. من خودم قبلا از مخابرات 128 داشتم و سرعت اپلودم 32 بود و همش لگ میشدم. ولی الان 512 دارم و سرعت اپلودم 128 شده و بدون لگ بازی میکنم.
دوستان من قصد دارم برای ساخت یک بازی تحت شبکه وانلاین یک تیم تشکیل بدم . اگه کسی میخاد همکاری کنه زود بیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)