پیکان جوانان مدل 1350........
من پیشنهاد می کنم یک پراید صفر به صورت لیزینگی بخرید.البته پیش قسطش معمولا 3 به بالاست ولی اگه بگردید شاید پیدا کنید. از دردسر ماشین های قدیمی هم راحت می شید.
موفق باشی
فکر کنم بتونی یه پی کی مدل 80 با 2.600 یا 700 گیر بیاری.
یا سپند 80 تمیز با 2 تومن.
چند تا نکته به نظر من میرسه امیدوارم کمک کنه:
1- اتاق پوسیده نباشه (مخصوصاً رکاب و گلگیر و کف ..)
2- فنی سالم باشه در این حد که روغن سوزی نداشته باشه ، راحت استارت بخوره و شتاب اولیه اون خوب باشه.
3- اتاقش توی دست اندازها و حرکت سر و صدای بیش از حد نداشته باشه
4- چراغ و برف پاک کن و کیلومترو شیشه بالابر... سالم باشه.
5- کامل رنگ یا دور رنگ نباشه (یکی دو تیکه رنگ داشته باشه مهم نیست)
کلاً ظاهر ماشین خوب باشه ، وقتی یه ماشین تچهیزاتی رو که گفتم سالم باشه که نشون میده ازش خوب مراقبت شده.
راستی سعی کن ماشینی بگیری که چند سال آخر دست یه نفر بوده باشه.
اگه هم از جون خودت سیر شدی موتور بخر!! من حتی یک ریالی از پولمو به موتور نمیدم.
خیلی ممنونم از راهنمایی همه تون
یه سوال از آقای میرزایی اینکه کامل رنگ یا دور رنگ نباشه یعنی چی؟ یعنی رنگ فابریکش باشه؟
سوال دوم: مزیت پی کی به سپند چیه؟ من برام کولر دار بودن مهمه ظاهرا نمیشه سپند رو کولر نصب کرد نه؟
سلام.
همون هزینه ای که باید برای نصب کولر روی سپند پرداخت کنید میزارین رو پولتون میدین PK میخرید.
کولر کمش 400 خرج داره منم با محمد موافقم شما اگه میتونید 3 تومن میتونید جور کنید یه پی کی بخرید
زیاد تمیز در نمیاد ولی خب کولر داره موتور قویتری داره
دوره رنو و سپند و ماشین امریکایی و ...
اینا رو کلا خط بکش
یا اگه میگیری از آشنا بگیر چون
پر خرج هستن و دردسر ساز
ی پی کی خوب بگرد پیدا کن
رنو PK مدل 82 قیمت 3000000 تومان
رنو سپند مدل 81 قیمت 1900000 تومان
دوست من انشالا که تصمیمتون رو گرفته باشید با راهنمایی های دوستان.
ممنونم
خیلی دوست داشتم که بتونم یه پراید لیزینگی بگیرم ولی فعلا ظاهرا باید به همین پی کی رضایت بدم. این پی کی که میگید مال سال 82 واقعیت خارجی داره؟ آگهیش کجاست؟
به نظر شما پراید سال مثلا 78 بهتره یا پی کی سال 84 واقعا کدوم بی دردسرترند؟ پراید مدل قدیمی تر از پی کی مدل جدیدتر از نظر سال تولید بهتره؟ یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)