خوب در مورد رینگو لاستیکم بگو دیگه![]()
خوب در مورد رینگو لاستیکم بگو دیگه![]()
خوب نظر شما اینه که آیا لاستیک هایه 206 رو پهن تر کنیم یا همون اندازه یه مارک خارجی؟ الان 185 هست دیگه فابریک من نظرم رو 195 205 هست آیا به نظر شما این کار رو بکنم یا نه؟
این کروز کنترل فرمونی روی 206 تیپ 2 نصب میشه؟ درست کار می کنه؟
در مورد لاستیک فکر کنم لاستیک فابریک ایران خودرو سایز 185/65/14 باشه.
مناسبترين سايز رينگ و لاستيک طبق گفته پژو براي 206 با موتور TU5 و ترمز ABS اينايي هست که ميگم. يادتون باشه اگه سايز ديگه بذارين و يا ارتفاع ماشين رو تغيير بدين به جلوبندي صدمه ميزنه، کارکرد ABS خراب میشه، سرعت کیلومترشمار درست نشون داده نمیشه و ...
بهترين سايزها براي لاستيک که توی BSI ماشین تعریف شده باشن:
175/65/14
185/65/14
195/55/15
205/45/16
205/40/17 هم هست که زیاد ندیدم کسی استفاده کنه، طبیعتاً هرچی لاستیک پهن تر و بزرگتر بشه خوشکلتر و اسپرت تر خواهد شد.
در مورد مارکش، بهترین برند لاستیک برای 206 میشلن انرژی یا کلاً یکی از مدلای میشلن هست. ولی چون لاستیکاش تو ایران خیلی کمیابه، مارکای گودیر و بریجستون و تا حدی تویو میتونه جایگزبن خوبی باشه. اگه هم قیمتش براتون بالا بود میتونین از کومهو استفاده کنین.
و اما رینگ. بسته به نوع لاستیک سایز 14 تا 17 میشه استفاده کرد، اما بهترین مدلای رینگ برای 206 رینگای آلمینیومی پژو هست که دو مدل داره، 15 اینچ به نام کوتیا که اسپانیایی هست و 16 اینچ به نام اوراگان که فرانسوی هست و ظاهر زیباتری هم داره و توی آپکو با قیمت بالا پیدا میشه.
ولی بازم اگه قیمتش بالا بود میتونین از مدلای متنوع توی بازار استفاده کنین.
سئوالی بود در خدمتم!
بله قابل نصبه.این کروز کنترل فرمونی روی 206 تیپ 2 نصب میشه؟ درست کار می کنه؟
من مصمم شدم این کروز کنترل و نصب کنم فقط روی سیستم دستگاه تاثیر نمیذاره؟ چیزی بهم نمیریزه؟ دردسر نشه؟
یک سوال دیگه. این برچست های شیشه پشت ماشین و کجا نصب می کنن؟ مثلا بخوام لوگوی منچستر و بچسبونم پشت شیشه کجا باید برم؟ همین خیابون سورنا گیر میاد؟
Last edited by hoomi_gta; 18-05-2011 at 14:11.
بله گیر میاد.
شما سفارش میدین با دستگاه کاترپلاتر برات برش میدن درجه 1
سلام
اینا خریداری شد از خیابون ملت :
نمد 206 بابل : 13 تومن
کفی صندوق عقب 206: 12 تومن
قفل زاپاس :12 تومن
پارکابی فلزی : 5 تومن
یه سری مواد شوینده و پارچه مخصوصا و اسپری براق کننده هم گرفتم کلا 12_13 تومن شد.
اصلا خیابون ملت دیگه انگار چیز خاصی ندارن باید کلی بگردی یه چیز دلخواه پیدا کنیپا رکابی از نوعی که روشن میشه رو نصب کن من دیدم بسیار جالب بود.
همه چیزاشون مثل همه مغازه ها.
رینگ و لاستیک دوست دارم بگیرم ولی فعلا اونقدر بودجه ندارم یعنی در واقع اصلا بودجه ندارم تا ماه دیگه!
====
در رابطه با کروز برای تیپ 2 من تا اونجا که خبر دارم یه هزینه 250 تومنی هم باید بکنید برای یه تغییراتی تو ای سی یو.
در مورد کروز کنترل هم من خودم یه جا سوال پرسیدم گفتم شاید سوال بقیه هم باشه جوابش رو اینجا میگم
کار کروز کنترل اینه که مثلا سرعت رو روی 100 نگه می داره و می تونید پاتون رو از رو گاز بردارید
اسپید لیمیتر کارش اینطوریه که شما مثلا حد سرعت رو میذارید رو 100 دیگه ماشین سرعتش بیشتر از این نمیشه ولی پاتون رو بردارید کمتر میشه.
سلام داستان این کلاچ برقی و queek-shifter برای 206 چیه
قیمتاش چنده به نظر شما بهترین مارکش چیه؟
من میخوام این رینگ آلمینیومی فابریک کارخونه رو هم به لیست خریدهام اضافه کنم فقط یه چیز این رینگا 14 هست یا 15 ؟ چه لاستیکی میخوره 195 یا 185 فقط ؟ کلا دیگه میخوام از ماشین اصولی استفاده کنم و دنبال زیبایی و اسپرت نیستم . به نظرتون این رینگ فابریکا جوابگو هست ؟ استاندارده ؟ این رینگا دیگه اون کوبش و خشکی فرمون و تاثیر منفی رو abs رو نداره دیگه ؟
________
بالا کامل توضیح دادم، برای 14 لاستیک 185 و 15 هم 195 مناسبه. بهترین رینگ هم رینگای فابریک خود پژو هستش.من میخوام این رینگ آلمینیومی فابریک کارخونه رو هم به لیست خریدهام اضافه کنم فقط یه چیز این رینگا 14 هست یا 15 ؟ چه لاستیکی میخوره 195 یا 185 فقط ؟ کلا دیگه میخوام از ماشین اصولی استفاده کنم و دنبال زیبایی و اسپرت نیستم . به نظرتون این رینگ فابریکا جوابگو هست ؟ استاندارده ؟ این رینگا دیگه اون کوبش و خشکی فرمون و تاثیر منفی رو abs رو نداره دیگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)