تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: راهنمایی برا ارتقا سیستم

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب نه الان که 4 گیگ هست یا باید مین رو عوض کنم که بعد بتونم رم رو زیاد کنم یا همین الان رم رو زیاد بگیرم چون با این مین نمیشه رم رو ارتقا داد
    حالا سوال من اینه اگه بخوام مین بگیرم یه حالت اون هست که همین مین رو بدون LE بگیرم تا 4 اسلاته بشه یه حالتم هست که بخوام مین بهتر بخرم اگه بخوام مین بهتر بخرم چی بخرم(از همین برند) و قیمتش چند هست؟(چند تا مدل با قیمت بگید)
    و اگر بخوام رم رو دو تا 4 گیگ دوال بخرم چی بخرم و قیمتش چند هست؟
    بایت CPU هم ممنون خیالم راحت شد فقط چرا هیچ کجاش ننوشته 1055t؟
    با تشکر
    Last edited by mrmmnb; 21-05-2011 at 22:16.

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب نه الان که 4 گیگ هست یا باید مین رو عوض کنم که بعد بتونم رم رو زیاد کنم یا همین الان رم رو زیاد بگیرم چون با این مین نمیشه رم رو ارتقا داد
    حالا سوال من اینه اگه بخوام مین بگیرم یه حالت اون هست که همین مین رو بدون LE بگیرم تا 4 اسلاته بشه یه حالتم هست که بخوام مین بهتر بخرم اگه بخوام مین بهتر بخرم چی بخرم(از همین برند) و قیمتش چند هست؟(چند تا مدل با قیمت بگید)
    با تشکر
    ماردبردتون که زیاد جالب نیست دلیله اصلیشم هم اسلات رم است.100%پیشنهاد میکنم عوض کنین.
    asrock 880gmhusb3=95

3. این کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

با تشکر
    شما برد رو کارتون زیاد تاثیر نداره مشکل شما طبق گفته ی خودتون رم هست که گفتم میتونید 2 تا 4 گیگ بگیرید با همین برد فعلی که کارتون راه میفته! یا اگه رم ها رو میخواید نگه دارید بعد بهش اضافه کنید همون 880gm/usb3 گزینه ی خوبیه!!!

5. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام مجدد
    من طبق نظر جناب pasargadd رفتم مین رو عوض کردم منتها اون مدل هایی که گفتن گیر نمیومد و اخر سر مدل 890GX Extreme4 رو به قیمت 180 تومن خریدم
    این مدل چطوره؟ هر چی گشتم مدل R2 این مدل رو بخرم پیدا نکردم چه فرقی داره با این؟وایا تو ایران نیست ؟
    رم ها رو هم چون گفتن به این مین سازگار نیست رفتم دادم کینگ مکس گرفتم(ولی حسابی این مورد رو تو پاچم کرد)
    حالا اون پاوری که دارم براش کافی هست یا نه؟و اینکه کسی رو هم دیگه میخوام عوض کنم تا زیر 100 تومن (حالا یکم و بالا و پایین) چی پیشنهاد میکنید؟
    تبدیلی هست که بشه از رایترم استفاده کنم؟(چون ای دی ای هست و این مین نداره دیگه زور داره برم اینا رو هم عوض کنم کم کم کل مین رو عوض کردم)
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مجدد
    من طبق نظر جناب pasargadd رفتم مین رو عوض کردم منتها اون مدل هایی که گفتن گیر نمیومد و اخر سر مدل 890GX Extreme4 رو به قیمت 180 تومن خریدم
    این مدل چطوره؟ هر چی گشتم مدل R2 این مدل رو بخرم پیدا نکردم چه فرقی داره با این؟وایا تو ایران نیست ؟
    رم ها رو هم چون گفتن به این مین سازگار نیست رفتم دادم کینگ مکس گرفتم(ولی حسابی این مورد رو تو پاچم کرد)
    حالا اون پاوری که دارم براش کافی هست یا نه؟و اینکه کسی رو هم دیگه میخوام عوض کنم تا زیر 100 تومن (حالا یکم و بالا و پایین) چی پیشنهاد میکنید؟
    تبدیلی هست که بشه از رایترم استفاده کنم؟(چون ای دی ای هست و این مین نداره دیگه زور داره برم اینا رو هم عوض کنم کم کم کل مین رو عوض کردم)
    با تشکر
    مادربرد که گرون خریدین حدوده 160 تومان هست ولی مادربرد خوبیه و از اخرین تراشه amd استفاده کرده.
    برای کیس هم میتونین orbit بگیرین با قیمت 56 تومان و بقیه بودجرو بزارین روی رایتر.
    بقیه سیستمتون چیه؟

8. این کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ضمن تشکر والا هر جا رفتم ارزونتر نبود مین هم امکانات زیادی داره که خوب خیلی هاش شاید به کار من هم نیاد
    در مورد بقیه سیستم
    سه تا هارد ساتا دارم
    الان دو تا راینتر دارم
    گرافیک هم که انبرد هست
    سی پی یو هم 1055t هست
    دو تا رم 2 گیگ 1333 کینگ مکس هم هست
    پارو هم گرین 430A هستش
    یه سری وسایل جانبی هم هست که به یو اس بی وصل میشه که خوب فکر نکنم اهمین داشته باشه فقط یه کارت تی وی هم دارم که ممکنه وصل کنم شاید هم قیدش رو بزنم
    ===
    این فن این سی پی یو خیلی صدا میکنه؟ میخوام سیستمم صداش خیلی کم باشه باید چیکار کنم؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمن تشکر والا هر جا رفتم ارزونتر نبود مین هم امکانات زیادی داره که خوب خیلی هاش شاید به کار من هم نیاد
    در مورد بقیه سیستم
    سه تا هارد ساتا دارم
    الان دو تا راینتر دارم
    گرافیک هم که انبرد هست
    سی پی یو هم 1055t هست
    دو تا رم 2 گیگ 1333 کینگ مکس هم هست
    پارو هم گرین 430A هستش
    یه سری وسایل جانبی هم هست که به یو اس بی وصل میشه که خوب فکر نکنم اهمین داشته باشه فقط یه کارت تی وی هم دارم که ممکنه وصل کنم شاید هم قیدش رو بزنم
    ===
    این فن این سی پی یو خیلی صدا میکنه؟ میخوام سیستمم صداش خیلی کم باشه باید چیکار کنم؟
    با تشکر
    سیستمه خوبیه.
    صدای فنش هم کمی زیاده و اگر بودجه دارین میتونین کولر بگیرین.که یک کولر خوب قیمتی حوده 40 تومان داره.
    پاورتون هم کافیه.

11. این کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب اگه ممکنه یه کولر خوب معرفی کنید حداقل صدا رو داشته باشه
    الان این فنی که روی خود سی پی یو هست رو چند برداره خوبه؟خودم بخوام فن اصلیش رو بخرم چند هست؟
    با تشکر
    Last edited by mrmmnb; 29-05-2011 at 20:25.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب اگه ممکنه یه کولر خوب معرفی کنید حداقل صدا رو داشته باشه
    الان این فنی که روی خود سی پی یو هست رو چند برداره خوبه؟خودم بخوام فن اصلیش رو بخرم چند هست؟
    با تشکر
    green bufalo=19
    tuniq towerextreme=43
    اولی برای حالتهای عادی و لود خوبه ولی برای اورکلاک جواب نمیده.

14. این کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض راهنمایی

بابا برو حدود سه میلیون تومن هزینه کنیه all in one بگیر خودتو برا همیشه راحت کن با این سیستم میتونی موشک بفرستی فضا همین قدر بدون که 32 گیگ رم داره دیگه خودت تا تهش برو
    از ریسیور گرفته تو خودش داره تاااااااااااااااااااا خیلی چیزا یکی از اقوام ما گرفته بود من تا 2 ساعت زبونم بند اومده بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •