يك ميليون پول بي زبونو ميخواي بدي آيفون 4 رو بخري كه مشكل آنتن دهي داره
لااقل اگه ميخواي گوشي اپل بخري صبر كن آيفون 5 هم رونمايي بشه ببين اون چطوريه!
يك ميليون پول بي زبونو ميخواي بدي آيفون 4 رو بخري كه مشكل آنتن دهي داره
لااقل اگه ميخواي گوشي اپل بخري صبر كن آيفون 5 هم رونمايي بشه ببين اون چطوريه!
lol !يك ميليون پول بي زبونو ميخواي بدي آيفون 4 رو بخري كه مشكل آنتن دهي داره
نه داداش خیلی هم باکلاسه فوقش میگیرنش دسته چپشون تا انتن بده...
ببین دوست عزیز بزار یه مقایسه کنم////
فکر کن شما یه مقدار پول داری می خوای یه ماشین بخری////
یکی تویوتا و یکی دیگه بنزه.... امکانات و مشخصات فنی هردو در یک حد هست اما این بنزه و اون تویوتا....
-------------------------------------
کاری که شما میخوای با آیفون بکنی رو با خیلی از گوشی ها ی آندروید که در رنج 500 تا 700 تومن هستن هم میتونی انجام بدی....
لذا شما باید در این مورد توانایی مالی خودت رو هم در نظر بگیری............اگه خرید آیفون با دردسر جیلبریک (که فک نکنم خیلی هم دردسر ساز باشه) برا شما خیلی سخت نیست خب برو آیفون بخر..... اما اگه یه گوشی میخوای که مقرون به صرفه تر باشه و همون کارها رو برات انجام بده خب برو اچ تی سی یا هر گوشی دیگه که دلت میخواد بخر.....
جالب اینجاست بعضی از اون شرک هایی که نقش تویوتا رو دارن مثل سامسونگ قطعات واسه ساخت بنز (ایفون!!) میدن...
سلام ؛
از کجا می تونم 750 گیر بیارم؟؟
سلام به دوستان
من ۳ سال پیش ایفون 3G داشتم و الان SAMSUNG WAVE II دارم و اگه چند ماه پیش ایفون قیمت الان رو داشت درنگ نمی کردم .
ولی حرف های بعضی از دوستان واسه ی من خنده داره و از روی بی اطلاعی یا غرض ورزی هست .
به نظر من اگه کسی ایفون دستش بگیره خیلی زود میفهمه که چه تفاوت های ریز و اما مهمی با سایر برندها داره که دیگه سخته به برند دیگه ای رو بیاری .
برند های دیگه فقط سالانه عدد ها رو بالا میبرن که مهمه و بد نیست ولی توی کیفیت ساخت و طراحی حتی ضعیف تر هم ظاهر میشن ، درست بر عکسش اپل هست
اینترفیس خاص و زیبا ، طراحی و کیفیت عالی واسه من مهمتره تا اینکه پردازنده گوشیم از 1 Ghz به 1.2 Ghz افزایش پیدا بکنه
به هر حال هر کسی سلیقه و نظر خاص خودش رو داره و این قابل احترام هست
من منکر خوبی های اپل نمیشم ولی محدودیت هایی که اپل داره واقعا روی اعصابه ! وقتی گوشی ادم میخره یه حداقل انتظاراتی ازش داره که اپل نمیتونه منو ارضا کنه....
Main disadvantages
- Hardware design is prone to reception issues
- MicroSIM card support only
- No Flash support in the web browser
- No true multitasking for all applications
- FaceTime video calls work only over Wi-Fi
- No file transfer over Bluetooth or USB Mass Storage mode
- No hardware shutter key for the camera
- No FM radio
- No stereo speakers
- No microSD card slot
- No smart dialing
- Too dependent on iTunes for loading multimedia content
- Poor loudspeaker performance
معایب :
• طراحی سخت افزاری آن خیلی مناسب نیست
• فقط از کارت MicroSIM پشتیبانی می کند
• مرورگر وب از Flash پشتیبانی نمی کند
• اجرای همزمان چند برنامه برای تمامی نرم افزارها وجود ندارد
• مکالمات تصویری FaceTime فقط در Wi-Fi اجرا می شود
• انتقال فایل از طریق بلوتوث یا حالت USB Mass Storage وجود ندارد
• کلید سخت افزاری دیافراگم برای دوربین وجود ندارد
• رادیو FM ندارد
• بلندگوی استریو ندارد
• محل کارت حافظه microSD ندارد
• شماره گیری هوشمند ندارد
• برای بارگذاری محتوای چند رسانه ای وابستگی بسیاری به iTunes دارد
• کارایی ضعیف بلندگو
سلام دوست عزيز ؛
من كاملا با حرفهاي شما موافقم و كسي هم نمي تونه محدوديت هايي رو كه براي آيفون نوشتيد رد كنه.
ولي من يه سوال از شما دارم ...
به نظر شما چرا هر گوشي جديد كه به بازار عرضه مي شه رو مي رن با آيفون مقايسه مي كنن؟؟؟ (در اكثر ريويوها اين طوريه) .
چرا اكثر شركت ها مي خوان گوشي توليد كنن كه رقيب آيفون باشه؟
چرا آيفون با تمام اين محدوديت ها ، به صورت يك نماد در بين گوشي ها در اومده ؟؟(همون طور كه آيپاد در بين پخش كننده هاي موزيك يه نماده)
چرا اپل كه سالي يه گوشي توليد مي كنه و كلا تا حالا 4 تا گوشي توليد كرده در برابر اين همه شركت بسيار معتبر كه هر ماه n تا گوشي جديد معرفي مي كنن قد علم كرده؟؟
چرا براي خريد آيفوني كه اين همه محدوديت داره ، مردم از 3 روز پيش جلو اپل استور صف مي بندن؟؟
و چرا و چرا و چرا ؟؟؟
بهتزین برنامه بهترین بازی بهترین گرافیک بهترین تاچ اصلا 2 دنیا گوشی نیست که بخواد در سطح افون قرار بگیره باید 2 خواب دنبالش گشت
---------- Post added at 09:18 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------
الان 750 خرید اولیه هستش شاید از بندرعباس گیرت بیاد البته اگه کسی هست اشنا
دوره آیفون 4 تموم شده . اگه اهل آیفونی واستا برای آیفون 5 .
اگه برای سیستم عاملی که دستت میگیری احترام قائلی و میخوای به جامعه متن باز وارد بشی واستا برای Galaxy S2.
البته تو خبرا اومده که N9 نوکیا خرداد ماه ممکنه معرفی بشه با سیستم عامل می گو ... به نظر من اینم پلاتفرم قابل احترامیه و جا برای توسعه خیلی داره.....
ولی در کل برای اینکه از خریدت پشیمون نشی به روحیه خودت دقت کن و طبق اون خرید کن اگه اهل سیستم عامل بازی و توسعه اون هستی طوری که هر روز برات یه حرف جدید داشته باشه روی آندروید و می گو سرمایه گذاری کن . اگه نه برو سراغ ای فون.
نطر من :
به گوگل اعتماد کن اونجا آدمائی هستند که دارند دنیا رو جهت میدن و پروژه اندروید اونا واقعا قابل احترامه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)