تنظیمات Fraps چی ؟ مثلا چند فریم بود ؟ full size بود یا half size ؟
اگه تونستی یه بار دیگه فیلم رو کمپرس کن و همه ی تنظیمات fraps و virtual dub رو بگو![]()
تنظیمات Fraps چی ؟ مثلا چند فریم بود ؟ full size بود یا half size ؟
اگه تونستی یه بار دیگه فیلم رو کمپرس کن و همه ی تنظیمات fraps و virtual dub رو بگو![]()
یه فیلمه AVI 60 مگی رو اگه تبدیل کنی به DivX بدونه افته کیفیت حجمش میرسه به 5 مگ ! میگی نه ؟ امتحان کن !
فکر نمی کنم بدون افت کیفیت باشه ، به هر حال کیفیتش کمتر میشه . البته 5 مگ باز زیاده و باید حداکثر 1200 KB بشه
خودم یه فیلم رو این بار با یه نرم افزار دیگه کانورت کردم حجمش از 75 مگ به 960 کیلوبایت تقلیل پیدا کرد . البته به نظر کیفیتش از virtual یه خورده بیشتره :
برگردون زیبای پیکه !
960 KB
MPEG-4
صحنه ی برگردون از نمای نزدیککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
440 KB
MPEG-4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام حمید
خودمو کشتم ولی نتونستم حجمشو از 7مگ کمتر کنم البته با یه برنامه تبدیل دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیتش یه ذره اومد پایین
راستی اون سایتی که قرار بود آپ کنیم محدودیت آپلود داشت(تا3مگ) اینه که اینجا آپ کردم
حالا نوبت بروبکسه
فعلا
Last edited by F_14_TOMCAT; 17-05-2011 at 08:51.
ای بابا! اینجا رو! حق کپی رایت رو نقض کردی که! گفتم که مسابقات فعلا تعطیله تا بعد اتمام امتحانات و بعدش تایپیک رو راه میندازم
!
جدا مجوز گرفتی؟! کو؟ نشونم بده
تایپیک تا اینجا همش اسپم بوده و هیچ اثری از مسابقات دیده نمیشه که!
احتمالا تایپیک قفل و بعدش در وقت مقرر تایپیک جدید افتتاح میشه...
Last edited by resident; 17-05-2011 at 09:17.
دوست عزیز مثل اینکه شما علاقه ی زیادی به ساخت این تاپیک داری
در ضمن اگه پست اول رو میخوندی گفته بودم که فعلا به طور رسمی مسابقه شروع نشده و همه میتونن فایل ویدئویی گل ها و صحنه های جالبشون رو بذارن . و اگه شد بعد از امتحانات مسابقه آغاز میشه .
این پست هایی هم که شما اسم اسپم روشون گذاشتید ، رفع مشکلات مربوط به پروسه ی ساخت کلیپ هاست !
در مورد مجوز ! هم باید بگم نشون دادنی نیستچون پیام شخصی بنده به جناب spaniuly ( ناظر بخش بازی های کامپیوتری ) هست .
در مورد قفل شدن این تاپیک و ساخت تاپیک جدید هم دلیلی برای این کار نمی بینم ، شما هم اگه نظری داری تو همین تاپیک مطرح کن .
در جواب نفر پایینی باید بگم که داداش چرا خودت فیلم زیبا نمیذاری بقیه فیض ببرن؟
حمید جون دیدم ملت کم کارن با اجازت خودم یکی دیگه گذاشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برگردون از هیگواین در جواب برگردون پیکه![]()
Last edited by F_14_TOMCAT; 18-05-2011 at 09:27.
من هرچی گل باهال زدم با Xbox زدم.با pc زیاد گل نزدم![]()
تاپيك خوبيه ولي فعاليتش كمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)