به نظر من ک نفروشش .منم خریدم 280 تومن هنوز دارمش ..در کنار 2 تا موبایل دیگه .فک نکنم 30 -40 تومن ارزشش رو داشته باشه ..........
با اوضاع قشنگه مملکت دو روز دیگه همین (بقولی ) کا جواد ...مد روز میشه![]()
به نظر من ک نفروشش .منم خریدم 280 تومن هنوز دارمش ..در کنار 2 تا موبایل دیگه .فک نکنم 30 -40 تومن ارزشش رو داشته باشه ..........
با اوضاع قشنگه مملکت دو روز دیگه همین (بقولی ) کا جواد ...مد روز میشه![]()
دوست عزیز من 30 تومن می خرمش .
اگه اوکی بدی هماهنگ کنیم برای خرید .
احتیاج به یه قطعه از توش دارم برای تعمیرات می خوامش .
من این گوشی رو 4 ساله دارمش ده بار از دستم افتاده کف آسفالت 3 بار تو ماشین تو اتوبان افتاده زیر پام تا کرج برش نداشتم حسابی داغون شده(البته اون قاب فابریکش هنوز همون طور سالم نگه داشتم)
اما 2 3 هفته است این جوری شده بعدش هم دیگه 4 سال یه گوشی تو دست آدم باشه حالش ازش بهم میخوره40 تومن که خوبه 15 تومنم بدن میفروشمش(یکمی شوخی کردم)
راستی هزینه پست هم با خودتون ولی میشه نصف نصف هم داد .
.
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
با این وضعی که نگه داریش کردی که وا ویلا
قیمت خرید رو به 20 تومن کاههش میدمهزینه پست هم نصف نصف .
![]()
شما کجایین ؟
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
بزارمش زیر لاستیک ماشین از روش رد بشم که بیشتر از 20 تومن کیف میده؟!!
شما اوکی بده و از لحاظ سلامت کلی به جز همون مورد دوربین اوکی بده اون قاب ارجینالش رو هم بنداز روش
من تهران حضوری از شما میگیرم یا اگه نشد پستی یا با پیک موتوری ردیف میکنیم .
قیمت بالاخره چند شد؟
همون قابش که 15 تومن می ارزه ؟(هنوز چسب روی ال سی دی قابش رو بلند نکردم)
قیمت نهایتا 25 تومن اونم خرید حضوری و تست .
قابش رو که جدا نگرفتی که حالا 15 تومن هم قیمت میزنی بهشقاب خودش بوده دیگه ! دی !
انت دهی و تماس و اسپیکرش و بلوتوث و ال سی دی و باتری و ... سالمه یا نه ؟ مشکلش همین دوربین هستش ؟
همه چیزش عین ساعت کار میکنه فقط بعض وقت ها رمش هنگ میکنه که اونم از رمش وگرنه با رم خودش کارمیکنه.
من هنوز بیرون نبردمش قیمت بدن یا هزینه تعمیرش رو بدونم اگه از 25 30 کمتر گفتند میارم پیش خودت.
نمی خواد بیرون بری چون بیرون ازت نهایتا 15 تا 20 بر میدارن .
حالا رمش زیاد مهم نیست میشه کاریش کرد
من فردا پس فردا می خوامش وقت واسه منتظر موندن ندارم .
همین فردا قرار بذار 25 بدم گوشی رو بردارم .
قوطی و لوازمش و قاب اصلی فراموش نشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)