تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 39

نام تاپيک: مشکل در نشان ندادن رم 6gb

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شمااین فایل pdf که میزارم دان کنید ببینید رم با باسهای مختلف درحالت Triple channel واسه مین شما نوشته شما ازاین مدل رمهای داخل این جدول بتونید تهیه کنید بهتره درضمن اسمی ازرم شما که گرفتین نوشته نشده یعنی شاید تو ویندوز ساپورت نکنه شما از تو ستاپ مین تو قسمت رم گزینه Extreme Memory Profile XMP انتخاب کنید باس رم سیستم خودتون دستی بدین مثلا اگر 1866 شما هم 1866 انتخاب کنید یا اگر1333 همون 1333 انتخاب کنیدبعدستاپ سیو کنید بیاین بیرون.

دانلودفایل PDF

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با سلام من تو ستاپ مین گزینه xmp انتخاب کردم باس رم هم به صورت اتوماتیک رو 1600 که باس رم من هست تنظیم میشه. سیو کردم ولی باز هم تو بایوس و هم تو ویندوز باز 4 گیگ نوشن میده. ولی من نمیئونم چرا cpu-z 6 گیگ نشون میده؟ همچنین مدل رم من اون زمان که من خریدم تو این pdf وجود داشت ولی تو ویرایش جدید این pdf اون رو حذف کردند.
    Last edited by nezam.z; 22-05-2011 at 17:28.

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام من تو ستاپ مین گزینه xmp انتخاب کردم باس رم هم به صورت اتوماتیک رو 1600 که باس رم من هست تنظیم میشه. سیو کردم ولی باز هم تو بایوس و هم تو ویندوز باز 4 گیگ نوشن میده. ولی من نمیئونم چرا cpu-z 6 گیگ نشون میده؟ همچنین مدل رم من اون زمان که من خریدم تو این pdf وجود داشت ولی تو ویرایش جدید این pdf اون رو حذف کردند.
    متا سفانه باید بگم رمهای کروسیر اخیرا برگشتی زیادی داشتند (حالا دلیلش چیه نمیدونم) بهترین کار این است که شما نرم افزار mem test (بهترین نرم افزار برای تست رم) را دانلود ودر حالت داس استفاده کنید حداقل یک پاس که 2 الی 3 ساعت طول می کشد ورم شما هر گونه مشکلی داشته باشد به شما با رنگ قرمز نشان داده میشود
    م.فق باشید

3. این کاربر از ali2424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شماازرمهای داخل همون pdf بتونید تهیه کنید به نظرمن بهتره احتمالاجواب بده درضمن سیستم عاملتونم سون 64 بیتی هست؟بایوس سیستم هم آپدیته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

متا سفانه باید بگم رمهای کروسیر اخیرا برگشتی زیادی داشتند (حالا دلیلش چیه نمیدونم) بهترین کار این است که شما نرم افزار mem test (بهترین نرم افزار برای تست رم) را دانلود ودر حالت داس استفاده کنید حداقل یک پاس که 2 الی 3 ساعت طول می کشد ورم شما هر گونه مشکلی داشته باشد به شما با رنگ قرمز نشان داده میشود
    م.فق باشید
    سلام دوست عزیز من memtest رو اجرا کردم و گذاشتم 3 ساعت test کنه ولی هیچ مشکلی رو تو رم ها نشون نداد. این شات تست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی میگم مشکل نمیتونه از memory controller یا مثلا از پین های سی پی یو باشه چون تو سایت های خارجی گفته بودن بعضی از مشکلات مربوط به یه پین سی پی یو هست که ممکنه خم شده باشه؟

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

شماازرمهای داخل همون pdf بتونید تهیه کنید به نظرمن بهتره احتمالاجواب بده درضمن سیستم عاملتونم سون 64 بیتی هست؟بایوس سیستم هم آپدیته؟
    دوست عزیز اگه بخوام یک رم جدید با یک مارک دیگه بگیرم باید پولشو بدم مفتی برام عوض نمیکنن. ویندوزم هم 64 بیتی و بایوس رو هم به اخرین ورژن اپدیت کردم.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوست عزیز من memtest رو اجرا کردم و گذاشتم 3 ساعت test کنه ولی هیچ مشکلی رو تو رم ها نشون نداد. این شات تست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی میگم مشکل نمیتونه از memory controller یا مثلا از پین های سی پی یو باشه چون تو سایت های خارجی گفته بودن بعضی از مشکلات مربوط به یه پین سی پی یو هست که ممکنه خم شده باشه؟

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------

دوست عزیز اگه بخوام یک رم جدید با یک مارک دیگه بگیرم باید پولشو بدم مفتی برام عوض نمیکنن. ویندوزم هم 64 بیتی و بایوس رو هم به اخرین ورژن اپدیت کردم.
    پین سی پی یو اگه کج باشه معمولا دائم سیستم ریست میشه

پيش فرض

از ابزار خود ویندوز هفت هم استفاده کردید برای تست رم؟
    کد:
    سیستم ریست میشه و چون رم شما سه تا هست باید سه تا تست بگیره اگه مشکلی بود بهتون میگه اگر هم دوتا تست گرفت شما یه بار دیگه ویندوزتون رو عوض کنید ببینید شاید درست بشه و همینطور نظر من اینست که یه بار هم بایاس رو هم به دیفالت برگردون
    این رمهاتون رو هم با یه سیستم دیگه هم تست کن ببین داستان چیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پین سی پی یو اگه کج باشه معمولا دائم سیستم ریست میشه
    ولی فکر کنم چون توی چیپست x58 memory controller با سی پی یو یکی شده این پین memory controller اگر کج بشه توی شناسایی درست رم اسکال ایجاد میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از ابزار خود ویندوز هفت هم استفاده کردید برای تست رم؟
    کد:
    سیستم ریست میشه و چون رم شما سه تا هست باید سه تا تست بگیره اگه مشکلی بود بهتون میگه اگر هم دوتا تست گرفت شما یه بار دیگه ویندوزتون رو عوض کنید ببینید شاید درست بشه و همینطور نظر من اینست که یه بار هم بایاس رو هم به دیفالت برگردون
    این رمهاتون رو هم با یه سیستم دیگه هم تست کن ببین داستان چیه
    دوست عزیز با این ابزار هم هیچ مشکلی رو نشون نداد.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ولی فکر کنم چون توی چیپست x58 memory controller با سی پی یو یکی شده این پین memory controller اگر کج بشه توی شناسایی درست رم اسکال ایجاد میشه
    خوب اگر همون اشکال ایجاد کنه فکر کنم دائم ریست بشه میخواین سی پی یو رو در بیارید ببینید پینی کج شده یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب اگر همون اشکال ایجاد کنه فکر کنم دائم ریست بشه میخواین سی پی یو رو در بیارید ببینید پینی کج شده یا نه
    درآوردن فن سی پی یو خیلی مشکل و زحمت داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •