من زدم دانلود تموم شد ولی هیچ فایلی تو فولدر نیست...
چه کنم؟
من زدم دانلود تموم شد ولی هیچ فایلی تو فولدر نیست...
چه کنم؟
به نظرم باید بازی قشنگی باشه ! گرفیکشم با توجه به اسکرین شات ها جالب به نظر میرسه!!!
با دانلودر سایت بازی رو دانلود کردی یا با لینک Mirror دانلود کردی؟از مسیر دانلود اطمینان داری؟با سرچ ویندوز هم یک سرچ کن.(یکی درباره ی گیم پلی بازی توضیح بده).
Last edited by Aryan007; 07-05-2011 at 13:11.
امروز من و سروش یه 1 ربعی داشتیم بازی میکردیم چه حالی داد .
اینم عکسش :
ولی هنوز نوبیم بد جور.
این persian gig هم برای آدم اعصاب نمیذاره که از بس کنده.آپلود سنتر خوب سراغ دارید بگید.
برای این بازی به این با حالی فقط 2 نفر ایرانی؟
خیلی حال میده که بریزید تو بازی کنیم دیگه. اگه کسی اومد اسم من shahab هست
حال کردید چه بازی معرفی کردم؟
بازی باس هم داره؟این مد mission هست؟
تو مد PvP چرا بازی نمی کنید؟
الان لول چندین؟
((یک توضیح درست و حسابی هم در مورد گیم پلی بازی بدید.))
میخوای بازی را آپلود کنی؟ اگه اینطوره که دمت گرم
اگه لینک Mirror (لینک مستقیم و بدون نیاز به دانلودر بازی از سایت بازی) برای دانلود میخوای تو Google سرچ کن:
Download metal assault mirror link
چند سایت لینک Mirror دارن.
دوستان من هم بازی رو گرفتم و بازی کردم بازی خیلی خوبه و بسیار لذت بخش اصلا از دانلودش پیشمون نیستم !
کسایی که لینک Mirror (یعنی دانلود مستقیم و بدون استفاده ار Downloader بازی که از سایت بازی دانلود میشه و مانند یک فایل Setup بازی رو بدون مرورگر و دانلود منیجر دانلود می کنه) میخوان میتونن از لینک های زیر استفاده کنن:
این لینک رو سایت بازی هم برای دانلود با لینک Mirror گذاشته اما از سایت gamershell هست و این سایت هم که ف..تر هستش.اما شاید لینک اصلی فایل درون این سایت ف..تر نباشه.(امتحان کنید اگر لینک اصلی فایل ف..تر نبود تو تاپیک بزارید).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک های زیر هم هستند که تست نشدن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Aryan007; 07-05-2011 at 21:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)