تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: درخواست نرم افزار يا راهي براي وصل شدن با 2 خط ADSL از يك سيستم!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

downstream در همون صفحه اول تنظیمات مودم شما نوشته شده و حداکثر مقدار دریافت شما هست
    بدون اینکه به اینترنت وصل باشید ، به صفحه 192.168.1.1 برید و ببینید مقدارش چند گذاشته شده
    البته بعضی شرکت ها داون استریم رو مقداری خاصی قرار می دن و بعد سرعت رو محدود می کنن

ولی بازم ربطی به وصل شدن با دو یوزر و پسورد بصورت همزمان نداره و اون کار با وجود یک خط و یک مودم غیرممکنه
    down stream تو صفحه مودم من 2304 هست. یعنی حداکثر میزان دانلود میتونه 288 کیلوبایت باشه. حالا این چه ربطی به شرکت ارایه دهنده داره؟ من که مودم رو نبردم اونا ست کنن روش. خودم کردم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مودمم TP-Link TD8811 هست. ازاون سیاه ها. دقیقا نفهمیدم منظورتون رو. داون استریم یعنی چی؟خوی هرکسی که یه خط ای دی اس ال داشته باشه رو شماره تلفنش ست نمیکنن که فقط با مثلا128 وصل شه. الان من اگر یوزر پس 1مگ هم داشته باشم هیچ فرقی نمیکنه و راحت وصل میشم و فکر نمیکنم مشکلز از مودم باشه مخابرات هم که محاله اشتباه کرده باشه. احتمالا برای همه همینجوری هست دیگه!
    تست کردم حق با شماست میشه با دو تا اکانت از یک مودم به طور هم زمان کانکت شد فقط به شرطی که اون شرکت پشتیبانی بکنه که پارس آنلاین و مخابرات شهر شما میشه. در حقیقت شما اکانت 128 رو به صورت pppoe رو داخل مودم ست می کنید چراغ اینترنت مودم روشن میشه بعد به صورت بریج با اکانت 512 با کانکشن ویندوز کانکت میشید در این حالت دیگه نمی تونید از اکانت ست شده در مودم استفاده کنید.
    در صفحه زیر مشخصات خط شما من جمله داون استریم مشخصه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از اون صفحه و صفحه زیر یک عکس بگیرید :
    کد:
    مشخص بشه .
    خوب شما اگر یک لپتاپ دارید با کابل usb به مودم وصل کنید ببینید می تونید با اکانت 128 که رو مودم ست شده در همون لحظه که اکانت 512 رو سیستم خودتون وصله استفاده کنید.اگر جواب داد یک کارهایی میشه کرد ولی نه اینکه پهنای باند جمع بسته بشه و از یک لینک بتونید با 512+128 دانلود کنید.

3. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

down stream تو صفحه مودم من 2304 هست. یعنی حداکثر میزان دانلود میتونه 288 کیلوبایت باشه. حالا این چه ربطی به شرکت ارایه دهنده داره؟ من که مودم رو نبردم اونا ست کنن روش. خودم کردم.
    خب برادر ، اینو شرکت تنظیم می کنه و اصلا ربطی به کانفیگ مودم نداره

5. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تست کردم حق با شماست میشه با دو تا اکانت از یک مودم به طور هم زمان کانکت شد فقط به شرطی که اون شرکت پشتیبانی بکنه که پارس آنلاین و مخابرات شهر شما میشه. در حقیقت شما اکانت 128 رو به صورت pppoe رو داخل مودم ست می کنید چراغ اینترنت مودم روشن میشه بعد به صورت بریج با اکانت 512 با کانکشن ویندوز کانکت میشید در این حالت دیگه نمی تونید از اکانت ست شده در مودم استفاده کنید.
    در صفحه زیر مشخصات خط شما من جمله داون استریم مشخصه :
    کد:
    از اون صفحه و صفحه زیر یک عکس بگیرید :
    کد:
    مشخص بشه .
    خوب شما اگر یک لپتاپ دارید با کابل usb به مودم وصل کنید ببینید می تونید با اکانت 128 که رو مودم ست شده در همون لحظه که اکانت 512 رو سیستم خودتون وصله استفاده کنید.اگر جواب داد یک کارهایی میشه کرد ولی نه اینکه پهنای باند جمع بسته بشه و از یک لینک بتونید با 512+128 دانلود کنید.
    بیا دادا این عکسها :

دادا وقتی یه مودم به سیستم خودم وصل کنم باید کابل یو اس بی هم بزنم دیگه. مثله کافی نت که نیست بخوام از هاب استفاده کنم. پس عملا نمیشه از یه مودم تو دو سیستم استفاده کرد چون جایی واسه کابل ها نمیمونه (حالا من فردا میرم سفر از اونجام میرم بانه ببینم از این مودم های وایرلس یا یو اس بی خوب یا چیزی که دو تا کابل بخوره میتونم پیدا کنم) تنها راهش فکر کنم همون روش دو ویندوز باشه. از تو یکیش یه فایل دانلود کنیم از تو اون یکی هم یه چیز دیگه.! اینجوری مثل اینه که دو خط داریم!

خب برادر ، اینو شرکت تنظیم می کنه و اصلا ربطی به کانفیگ مودم نداره
    منظورت کدوم شرکته؟ شرکت سازنده مودم؟ من فکر کردم حرفت رو آی اس پی هاست.
    Last edited by djjamal; 15-05-2011 at 16:38.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

منظورت کدوم شرکته؟ شرکت سازنده مودم؟ من فکر کردم حرفت رو آی اس پی هاست.
    خیر ، آی اس پی اون مقدار رو روی خط تنظیم می کنه

8. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بیا دادا این عکسها :

دادا وقتی یه مودم به سیستم خودم وصل کنم باید کابل یو اس بی هم بزنم دیگه. مثله کافی نت که نیست بخوام از هاب استفاده کنم. پس عملا نمیشه از یه مودم تو دو سیستم استفاده کرد چون جایی واسه کابل ها نمیمونه (حالا من فردا میرم سفر از اونجام میرم بانه ببینم از این مودم های وایرلس یا یو اس بی خوب یا چیزی که دو تا کابل بخوره میتونم پیدا کنم) تنها راهش فکر کنم همون روش دو ویندوز باشه. از تو یکیش یه فایل دانلود کنیم از تو اون یکی هم یه چیز دیگه.! اینجوری مثل اینه که دو خط داریم!

دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی چون این آخرین پستمه (تا از سفر برگردم) میخوام اگه چیزی میدونید سریع جواب بدین ...
    دادا دیگه چه صیغه ای هست
    خیر لازم نیست هم کابل شبکه هم کابل usb رو به یک سیستم وصل کنید.
    شما مودمتون پورت usb داره پورت اترنت هم داره با کابل شبکه باید وصلش کنی به لپتاپ با کابل usb هم روی سیستم خودت بعد تست کنی.هنوز برای من سواله شما چجوری می تونید کانکت بشید اینجوری . چون پارس آنلاین از دو تا vci پشتیبانی میکنه که من یکی رو روی pppoe گذاشتم یکی رو روی bridge واسه همین تونستم کانکت بشم. شما وقتی با کانکشن کانکت میشید چراغ internet روی مودم خاموش میشه؟ شما کدوم شهر هستید؟
    راحت ترین روشش همون نصب یک ویندوز دیگه تو virtual pc هستش که رم بیشتری تلف میشه بهترین راه نصب میکروتک روی ماشین مجازی و کانفیگ اون به عنوان لودبالانسر هست که مشکل هستش

شما که می دونید جاش اینجا نیست چرا می پرسید ؟ مربوط به رفع فیل*رینگ هست که تو انجمن بحثش ممنوعه. رو هاستهای اشتراکی این قابلیت بسته هست باید به مسئول سرور بگید قابلیت wild card رو براتون فعال کنه.

10. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

البته با برنامه virtualbox هر چقدر که بخواهید میتونید به ویندوز دوم رم بدید یا مثلا گرافیک
    چون فقط قراره با اون ویندوز دانلود بشه ، دادن مقدار 128 برای رم کافیه و هیچ مشکلی اعم از کندی سرعت و... برای ویندوز اصلی پیش نخواهد آمد
    فقط مشکل شناساندن درایور usb به ویندوز دوم هست که البته توی ویندوز 7 هم یه مشکلی وجود داره

12. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

1 اهمممممممممممم

دادا دیگه چه صیغه ای هست
    خیر لازم نیست هم کابل شبکه هم کابل usb رو به یک سیستم وصل کنید.
    شما مودمتون پورت usb داره پورت اترنت هم داره با کابل شبکه باید وصلش کنی به لپتاپ با کابل usb هم روی سیستم خودت بعد تست کنی.هنوز برای من سواله شما چجوری می تونید کانکت بشید اینجوری . چون پارس آنلاین از دو تا vci پشتیبانی میکنه که من یکی رو روی pppoe گذاشتم یکی رو روی bridge واسه همین تونستم کانکت بشم. شما وقتی با کانکشن کانکت میشید چراغ internet روی مودم خاموش میشه؟ شما کدوم شهر هستید؟
    راحت ترین روشش همون نصب یک ویندوز دیگه تو virtual pc هستش که رم بیشتری تلف میشه بهترین راه نصب میکروتک روی ماشین مجازی و کانفیگ اون به عنوان لودبالانسر هست که مشکل هستش
    سلام. چارا مگه دادا چشه؟؟!!! صیغه ی گفتن داداش تو اینترنت هست دیگه
    راس میگی من همیشه فکر میکردم 2 تارو باید با هم وصل کرد. از بس آی کیوام دیگه
    منظورت از سوال اینه که کلا زدم Bridge ها رو پاک کردم فقط یه باقی مونده PPPOE؟ واقعا برای خودمم سواله چطوری کانکت میشه. بله در حالت کانکت دستی چراغ اینترنت روی مودم خاموشه. این عکس هم مال موقعی هست که تو سنندج بودم. از کجا باید بفههم کدوم شرکته مال مخابرات؟
    در مورد virtual pc هم فکر نمیکنم با وجود 4 گیگ رم مشکلی باشه؟! میکروتک نمیدونم چی هست؟ نرم افزاره؟ یعنی خود نرم افزار میتونه یه بالانسر باشه؟
    البته با برنامه virtualbox هر چقدر که بخواهید میتونید به ویندوز دوم رم بدید یا مثلا گرافیک
    چون فقط قراره با اون ویندوز دانلود بشه ، دادن مقدار 128 برای رم کافیه و هیچ مشکلی اعم از کندی سرعت و... برای ویندوز اصلی پیش نخواهد آمد
    فقط مشکل شناساندن درایور usb به ویندوز دوم هست که البته توی ویندوز 7 هم یه مشکلی وجود داره
    خیلی ممنون از لطفت. هر وقت ویرشوال باکس رو نصب کردم. اگه مشکلی بود بهت پی ام میدم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام. چارا مگه دادا چشه؟؟!!! صیغه ی گفتن داداش تو اینترنت هست دیگه
    راس میگی من همیشه فکر میکردم 2 تارو باید با هم وصل کرد. از بس آی کیوام دیگه
    منظورت از سوال اینه که کلا زدم Bridge ها رو پاک کردم فقط یه باقی مونده PPPOE؟ واقعا برای خودمم سواله چطوری کانکت میشه. بله در حالت کانکت دستی چراغ اینترنت روی مودم خاموشه. این عکس هم مال موقعی هست که تو سنندج بودم. از کجا باید بفههم کدوم شرکته مال مخابرات؟
    در مورد virtual pc هم فکر نمیکنم با وجود 4 گیگ رم مشکلی باشه؟! میکروتک نمیدونم چی هست؟ نرم افزاره؟ یعنی خود نرم افزار میتونه یه بالانسر باشه؟
    بله اینجوری نباید بتونی با کانکشن کانکت بشی.
    برای اینکه مشخص بشه از کدوم شرکت سرویس دارید از سایت speedtest.net تست بگیرید مشخص میشه isp رو میزنه. اگر Information Technology باشه یعنی واسه مخابراته.
    اگر اونقدر رم دارید و همیشه خالیه همون virtual pc بهتره کار باهاش از چت کردن با یاهو مسنجر هم راحت تره اینجا هم آموزشش هست:
    کد:
    کافیه یک سیستم مجازی بسازی و ایمیج ویندوز رو توش بوت کنی و ویندوز رو نصب کنی.
    میکروتک هم روتر ا.س داره که نرم افزاریه هم روتر برد که سخت افزاریه.
    شم میکروتیک روتر os رو می تونید به صورت مجازی نصب کنید و ازش به عنوان یک روتر سخت افزاری که قابلیت لودبالانسر هم داره استفاده کنید با 32 مگ رم و 200 مگ فضای خالی روی هارد میشه ساختش cpu هم مصرفی نداره ولی خوب کار باهاش برای شما سخته.

15. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بیا اینم عکس :
    کد:
    این آی اس پی چی هست؟؟؟ اون روش میکروتک بهتره یا مجازی سازی؟؟ اونقدر پرت نیستم از پسش بر میام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •