دوستان من تو ریختن cyanojen تو مرحله اخر وقتی 2nd init boot میکنم صفحه گوشی سیاه میشه هیچ اتفاقی نمیفته !
چکار باید بکنم؟
دوستان من تو ریختن cyanojen تو مرحله اخر وقتی 2nd init boot میکنم صفحه گوشی سیاه میشه هیچ اتفاقی نمیفته !
چکار باید بکنم؟
شما اگر از اول مراحل رو درست انجام بدی بدون مشکل انجام میشه . رام 2.2 رو باید اول بریزی رو گوشی بعد بری سراغ cm7
این پست حذف شود
Last edited by ba maram; 17-05-2011 at 16:09.
من دوباره تست کردم . شما حتی بدون انجام 2nd init boot هم میتونی فلش زدن رو کامل کنی . بعد از اینستال کردن رام زیپ از مموری کارت و .... فقط reboot کنی حله .
هادی جان واسه این که فارسی رو نشون بده این رام میتونم از روش فارسی سازی که آرش گذاشته رو استفاده کرد؟؟
(((تو پست شماره 2 همین تاپیک لینکشو گذاشتم)))
من هنوز با این رام تو سایتهای فارسی نرفتم . اما چون عربی داره فکر نکنم مشکلی داشته باشه . شما اگر تست کردی بگو . سایتهای فارسی رو نشون میده یا نه ؟
الن تست شد...
نشون میده سایتهای فارسی رو
اما من واسه اس ام اسش مشکل دارم و اونم اینه که اس ام اس فارسی میاد نمیتونم درست بخونم....تیکه تیکه و جدا جدا نشون میده
mirsal نصب کنم درست میشه ؟
بله با میرسال درست میشه .
اما عجیبه چون مال من مشکل شما رو نداره و مسیج های فارسی بدون مشکل میاد .
کیبورد عربیش هم خیلی خوبه و کامل . .
من این رام رو دوباره نصب کردم
مثل خودتم از مرحله 12 به بعد و انجام ندادم
اما آنتنش خرابه
90% اوقات no servis میزنه و آنتن ندارم
defy basebandeto چک میکنی که کدمشونه؟؟
مشکل از چیه!
اولین بارم نصب کردم این مشکل رو داشتم اما 3 ساعت بعدش درست شد ! اما اینی که نصب کردم الن 3 روزه اینطوریه !!!!!!
بیس باند رو بزار رو france 2.21.0 , و بعدش خودش میخواد که ریستارت بشه . من که مشکلی ندارم .
میتونی باندهای دیگه رو هم خودت امتحان کنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)