هاچ بک بر دار جون میده واسه تقویت موتور و اسپرت .
دوستمون بهتین پیشنهاد رو بهت داد .
همه جوره میشه روی هاچ بک کار کرد .
از بدنه داخلی و خارجی موتور داشبرد و همه جاشو می تونی به سلیقه خودت درستش کنی .
هاچ بک بر دار جون میده واسه تقویت موتور و اسپرت .
دوستمون بهتین پیشنهاد رو بهت داد .
همه جوره میشه روی هاچ بک کار کرد .
از بدنه داخلی و خارجی موتور داشبرد و همه جاشو می تونی به سلیقه خودت درستش کنی .
مشکلی نیست اگر دوست ندارید میتونید به پیشنهاد ناظر انجمن توجه کنید و بگردین گالانت یا لنسر پیدا کنید که این کار نیاز به وقت و دقت بسیار داره.
موفق باشید.
درود بر همه دوستان
دوستمون بابک زمانی سئوال خرید اتومبیل با 7 تومن رو مطرح کرده بود که در ماه آگوست 2010 بودیم و من امروز 9 می 2011 می خوام دوباره همین سئوال رو بپرسم و فکر می کنم جواب های امروز با اون موقع فرق داشته باشه درسته؟
با 7 تومن بهترین گزینه برای من چیست؟
شاید در نظر گرفتن موارد زیر در جواب دهی کمک زیادی بکنه
1- تازه می خوام رانندگی کنم.
2- خونه مون تو طرح است.
3- مسافرت مد نظرم نیست و بیشتر دورن شهری می خوامش.
4- چون فنی سر در نمیارم می خوام از لحاظ فنی اذیت نکنه. (چطور از سالم بودن موتورش اطمینان حاصل کنم؟)
و در آخر اینکه ، آیا محلی وجود دارد که با دریافت هزینه ای از سالم بودن اتومبیل شما رو مطلع کند؟ و آیا اینکه نظرتون راجع به اینکه کلا دست دوم نخرید چیه! ؟
بهترین گزینه ها برای شما پراید هست هم صندوقدار هم هاچ بک رو میتونید با 7 میلیون تومان خرید کنید.
اما چون شما بیشتر برای درون شهر میخواین و مسافرت هم در نظر ندارین پس همون هاچ بک برای شما بهترین گزینه هاست.
اگر رانندگی هم تازه کار هستین با پراید شروع کنید خیلی خوبه.
خودرو رو به یه مکانیک آشنا هم نشون بدین کافیه و نیاز به هزینه نیستو
موفق باشید.
محمد آقا با عرض سلام و تشکر از پاسخ تان
ولی خیلی ها مدام به من میگن پراید اصلا ایمنی نداره و حتی اگه پولش رو ندارید ، دست دوم پژو 405 که 7 یا 8 تومان باشه حتی از پراید بهتره. و بعضی ها از طرفی میگن نه اگه خواستی بخری حتما نو باشه حتی اگه فرغون هم میخوای بخری نو باشه بهتره تا دست دوم.
محمد آقا
از لحاظ فنی یا هر دلیلی دیگه چراشما می گید کسی که تازه کار است پراید براش گزینه بهتری است تا مثلا پژو 405؟ ... یا نه فرقی نمی کنه؟
سلام دوست من.
خودرو رو اگر صفر بخرید خیالتون از تمام جهات راحته که دیگ خودرو دست شماست و قبلا دست فرد دیگه نبوده و خودتون استارت میکنید.دوست گرامی با 7 یا 8 تومان 405 تمیز خیلی بد گیرمیاد باید وقت زیادی صرف کنی تازه خریدشم ریسک هست.بعضی وقت ها 405 میبینی در حد صفر اما خرج موتور زیادی داره که به چشم نمیاد.
شما که دوست ندارید ماشینی بخری که دائم خرجش کنی؟
پراید ایمنی نداره درست اما بودجه رو افزایش بدین تا 10 میلیون تومان تا بتونید خودروی بهتر بخرید.
اما زیر 8 میلیون تومان به غیر از پراید به هیچ خودروی دیگه ای فکر نکنید.
فرقی نمیکه پراید به خاطر اینکه میگم که رانندگی باهاش بسیار راحت هست و زود میشه جمع و جورش کرد و اگر خدایی نکرده تصادفی رخ داد خرج گزاف رو دستت نزاره.خلاصه زود دست به فرمونت راه میوفته واگرنه با پژو هم مشکلی نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)