تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: خرید یه mp3 پلیر با کیفیت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بله همون سنسا ملیپ پلاس
    نه این پلیر فقط رو کیفیت موسیقی کار شده و کیفیت ساخت معمولی داره اما پلیری مانند sony nwz-b گرونتره و کیفیت ساخت بالتتری داره
    واقعا ممنون. من نمیدونم چرا دگمه امتیاز رو نمی بینم
    گزینه های خرید زیاد شد
    شما اگه خودتون میخواستید از بین Sansa Clip و ZEN Mozaic EZ300 , Cowon E2 , iRiver E30 یکی رو بخرید کدوم رو می خریدین ؟؟؟ من نمیدونم کیفیت صدای اینها چطور هست. مثلا بعضی دوستام ipod داشتن بعد به من می گفتن کیفیتش محشره، بیا گوش کن

وقتی من گوش می کردم می گفتم بابا این که بدرد نمی خوره !!! چیه این !!!
    منظورم از گفتن این مسئله این بود که کیفیت صدا ممکنه بین افراد مختلف متفاوت باشه.

من یادمه زمون جوونی ها یه ericsson k750 داشتم، کیفیت آهنگ و هدفون این گوشی عالی بود. واقعا حال می کردم باهاش. حتی حاضرم اگه الان یه k750 خوب گیرم بیاد واقعا فقط بخاطر کیفیت پخشش بخرم. کاری ندارم که جواده

نمیدونم k750 داشتین یا نه، ولی اگه داشتین کدوم یکی از این موارد کیفیتی مشابه اون داره ؟؟
    شاید هم کیفیت اینها خیلی بهتر باشه و ما مثل نادیده ها باشیم

لطفا راهنمایی کنید، خیلی واسم مهمه. ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

با 60 تومن فقط همون کلیپ پلاس 4 گیگ و بگیر کیفیت و حجم صدا عالیه
    بیشتر خواستی بدی تصویری آیریور و معمولی Sony nwz-b
    Last edited by your_star; 11-05-2011 at 18:28.

3. این کاربر از your_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

به نظر من +Clip کیفیت ساخت بالایی داره (در مقایسه با پلیر های هم تراز خودش با احتساب قیمت)
    مطمئنا جزء 10 پرفروشترین MP3player دنیا هستش و کیفیت پخش عالی
    خرابی کم
    جزء نادر پلیرهایی که Hard rest داره و با فشار دادن یه دکمه کلی از مشکلات پیچیده بدون احتیاج به هیچ پشتیبانی حضوری حل میشه.
    من خودم این مدل سونی رو نداشتم ولی چندین بار تست کردم اصلا به نظرم(آدم با آدم فرق میکنه) کیفیت مطلوبی نداشت و یکی از دوستانم چند ماه یکی از این پلیرها رو داشت کامل از رنگ و رو افتاده بود در صورتی که +clip خودم عین روز اولش داره کار میکنه.و چون یه پلیر یه تیکه هست و کلا جوری طراحی شده که راحت خراب نمیشه.
    واقعا رو هیچ برندی تعصب ندارم ولی اصلا از جنس صدای بعضی مدل های سونی خوشم نمیاد احساس میکنم گاهی بعضی مدلهاش خیلی دیگه تجاری هستش و فقط اسم برندش رو به دوش میکشه.
    البته اگه منظورتون این مدل سونی باشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درسته که پلیرهای سنسا قیمت کمی دارند ولی به راحتی با بالاترین مدل ها ی برندهای مطرح میشه مقایسه کرد.
    ولی به نظرم میاد شما از برند سونی خوشتون میاد اگه به این برند تمایل دارید خوب از همین خرید کنید
    چون با صحبت شما درباره K750 کمی گیج شدم.
    حالا که شما مشکل خرید هم نداری یه هدفون ارزون خوب هم براش بخری خوبه اگه خواستی تو تاپیک هدفون مطرح کن دوستان راهنمایی کنند.
    Last edited by peaceful1; 11-05-2011 at 19:41.

5. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اگه K750 داشتی و از کیفیت پخشش مثل من راضی بودی ، سونی بگیر.

7. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

به نظر من +Clip کیفیت ساخت بالایی داره (در مقایسه با پلیر های هم تراز خودش با احتساب قیمت)
    مطمئنا جزء 10 پرفروشترین MP3player دنیا هستش و کیفیت پخش عالی
    خرابی کم
    جزء نادر پلیرهایی که Hard rest داره و با فشار دادن یه دکمه کلی از مشکلات پیچیده بدون احتیاج به هیچ پشتیبانی حضوری حل میشه.
    من خودم این مدل سونی رو نداشتم ولی چندین بار تست کردم اصلا به نظرم(آدم با آدم فرق میکنه) کیفیت مطلوبی نداشت و یکی از دوستانم چند ماه یکی از این پلیرها رو داشت کامل از رنگ و رو افتاده بود در صورتی که +clip خودم عین روز اولش داره کار میکنه.و چون یه پلیر یه تیکه هست و کلا جوری طراحی شده که راحت خراب نمیشه.
    واقعا رو هیچ برندی تعصب ندارم ولی اصلا از جنس صدای بعضی مدل های سونی خوشم نمیاد احساس میکنم گاهی بعضی مدلهاش خیلی دیگه تجاری هستش و فقط اسم برندش رو به دوش میکشه.
    البته اگه منظورتون این مدل سونی باشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درسته که پلیرهای سنسا قیمت کمی دارند ولی به راحتی با بالاترین مدل ها ی برندهای مطرح میشه مقایسه کرد.
    ولی به نظرم میاد شما از برند سونی خوشتون میاد اگه به این برند تمایل دارید خوب از همین خرید کنید
    چون با صحبت شما درباره K750 کمی گیج شدم.
    حالا که شما مشکل خرید هم نداری یه هدفون ارزون خوب هم براش بخری خوبه اگه خواستی تو تاپیک هدفون مطرح کن دوستان راهنمایی کنند.
    سلام دوست
    من نسل قبل اینو دارم و کیفیت خوبی داشت.
    اما این نسل جدید با این همه تولیدی که داره احتمال داره دچار این مشکل باشه حتی اگه سونی باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مرسی از همه دوستان، واقعا مفید بود واسم اطلاعاتتون (your star , peaceful1 , noisymind)

@yourstar و peaceful1

آره. با توجه به مطالبی که توی تاپیک های مختلف خوندم کلیپ پلاس خیلی تعریف شده و همه از کیفیت عالی صداش می گن. بیشتر هم نمی خوام فعلا خرج کنم. میخوام در حال حاضر یه mp3player مناسب و ارزون بخرم تا بعدا از روی فرصت و با تحقیقات فراوان یه مولتی مدیای پرفکت بخرم !
    صحبت من در مورد k750 یه جورایی میخواستم ذائقه کیفیت صدای موزیکم رو به شما بگم. چون کیفیتش خیلی خوب بود و اون صدایی که من میخواستم رو تولید می کرد.

در مورد هدفون هم راستش می خوام اول ببینم کیفیت هدفون های خودش چطور هست ولی اگر مناسب نبود صد در صد هدفون جدا خواهم خرید که خوب مسلما باز از بچه های خوب همین جا راهنمایی میگیرم. مرسی

@noisymind

راستش من اصلا ذهنم روی سونی نبود ولی حالا چون که شما اشاره کردید به کیفیت کا750 و می دونید که من چی میگم پس حتما این مدل رو هم چک می کنم به لحاظ کیفیت صدا. ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من بالاخره رفتم این Sansa Clip plus رو خریدم. از کیفیتش راضی ام و هدفون های خوبی هم داره. من اینجا خریدمش 40 یورو.
    البته خوبی اینجا اینه که تا 2 هفته اگه نخواستی میتونی بری پس بدی !

بچه ها اگه کاری از دست من برمیاد بگین ها

11. 2 کاربر از buffon11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

دوستان من بالاخره رفتم این Sansa Clip plus رو خریدم. از کیفیتش راضی ام و هدفون های خوبی هم داره. من اینجا خریدمش 40 یورو.

رو پلیرت میتونی راکباکس بریزی(یه جور تیونینگ محسوب میشه)
    دوست داشتی به تاپیکش تو همین بخش مراجعه کن.

13. این کاربر از your_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

رو پلیرت میتونی راکباکس بریزی(یه جور تیونینگ محسوب میشه)
    دوست داشتی به تاپیکش تو همین بخش مراجعه کن.
    مرسی. این راکباکس چی هست ؟ روی کیفیت تاثیر داره ؟؟ من یه نگاهی کردم تاپیکش رو پیدا نکردم. میشه لطفا لینک تاپیک رو بزاری !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نکته دیگه اینکه حجم های 4 و 8 و 16 اون بازای یک سطح بالاتر 10 یورو اضافه میشد. همین
    مثلا 4 گیگ 50 یورو . 8 گیگ 60 یورو

توی دفترچه خودش نوشته که بالای 15 ساعات شارژ نگه میداره ! شماها که دارین واقعا همینطوره ؟
    دیگه اینکه واسه اینکه باطری سالم بمونه بهتره که شارژ خالی بشه شارژ کنیم یا هر موقع شارژ کنیم ایرادی ندار ؟
    اینو واسه این می گم چون مربوط به تجربه میشه دیگه !

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •