چند ماهه پیش متاسفانه تحت تاثیر افرادی مثل mersoft که این پاورهارو قبول داره قرار گرفتم و برای چند مشتری بستم که متاسفانه مشکل پیدا کردشیوه ی جدید مقبولیت بخشیدن است؟ گنجاندن در غالب خاطرات؟ تقویت حس اینکه این اتفاقات به وقوع پیوسته؟ آیا قرار دادن نام ممونکس در کنار برند های بد نام از اعتبار آن خاهد کاست؟ آدرس و تلفن فروشگاه و تعمیرگاه جهت تهیه گزارش مستند؟بله من خودم تعمیر کارم پاور هایی که به دستم میرسه بیشتر مدل های پورشه و ممونکس و الگانس هست
از جملات حذف شده ی بنده این است که عرض کرده بودم اینان تنها منابع و افراد خاصی را قبول دارند و گاه فقط اول نگارنده ی کتیبه ی ذهنشان قادر به پاک کردن اثر خود است، حال نمود آنرا در نقل قول فوق میبینید.در هر صورت تا زمانی که این پاورها توسط افرادی از جمله ارمان جان و دیگر دوستان تست نشه به هیچ وجه توصیه نمیکنم.
اگر شما آنهمه هیزم تر از ممونکس یا هر برند دیگری خریده و آنهمه شر دیده اید آیا با تایید و اشاره ی آرمان اثر آنها پاک خاهد شد؟ نقش عقل و منطق خودتان کجاست؟ حال مجدد این سوال در فکر خاننده نقش میبنند کا آیا واقعن ایشان یک عدد منبع تغذیه ممونکس را از نزدیک دیده اند یا همه افسانه بوده؟
"تو برد ممونکس در مدار تغذیه به جای 3تا فت در مدار در بعضی مدل ها به جای 3تا فت یک فت برای ولتاژ 300 ولت و دوتا ترانزیستور یا دوتا فت و یک ترانزیستور استفاده شده و این زیاد جالب نیست و چون فت گرون هست"
سپس بیان کنید: "فکر کنم اینطوریه"
اگر خاننده سوال کند که قیمت یک MOSFET یا JFET چقدر است که یک کمپانی در قرار دادن آن تنگ نظری به خرج داده خود را بدنام کند پاسخ شما چیست؟ آن هم در قطعه مثل منبع تغذیه که هر جوان کم تجربه ای قادر به باز کردن آن و بررسی و تعمیر اولیه اش میباشد.
شخص آ- تنها توصیه بنده به دوستان عزیزم این هست که از این برند پاور خریداری نکنید و به سوی برند های معتبر دیگه داخل بازار مانند Green/Thermaltake/Cooler Master/Acbel برید و از این برند های معتبر خریداری کنید.
شخص ب- کلا برند جالبی نینست و باید از برندهای معتبرتر مثل گرین و acbell و کولر مستر و ترمال تیک استفاده کنید
اگر این برند به این بدی است چرا در نقد های خارجی اشاره ای به آن نمیشود؟ چرا در سایر سایت های ایرانی از آن به خوبی یاد میکنند؟ چرا مجلات معتبر داخلی مانند "عصر ارتباط" آنرا در سیستم های پیشنهادی خود میگنجانند؟کلا پاور که ارزون باشه برمیگرده به قطعاتی که داخلش استفاده شده هرچه قطعات با کیفیت پایین تر توش استفاده بشه
قیمتشم طبعا میاد پایینتر و این کاملا منطقیه