تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: سیستم تا 800-700

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

چند ماهه پیش متاسفانه تحت تاثیر افرادی مثل mersoft که این پاورهارو قبول داره قرار گرفتم و برای چند مشتری بستم که متاسفانه مشکل پیدا کرد
    بله من خودم تعمیر کارم پاور هایی که به دستم میرسه بیشتر مدل های پورشه و ممونکس و الگانس هست
    شیوه ی جدید مقبولیت بخشیدن است؟ گنجاندن در غالب خاطرات؟ تقویت حس اینکه این اتفاقات به وقوع پیوسته؟ آیا قرار دادن نام ممونکس در کنار برند های بد نام از اعتبار آن خاهد کاست؟ آدرس و تلفن فروشگاه و تعمیرگاه جهت تهیه گزارش مستند؟

در هر صورت تا زمانی که این پاورها توسط افرادی از جمله ارمان جان و دیگر دوستان تست نشه به هیچ وجه توصیه نمیکنم.
    از جملات حذف شده ی بنده این است که عرض کرده بودم اینان تنها منابع و افراد خاصی را قبول دارند و گاه فقط اول نگارنده ی کتیبه ی ذهنشان قادر به پاک کردن اثر خود است، حال نمود آنرا در نقل قول فوق میبینید.
    اگر شما آنهمه هیزم تر از ممونکس یا هر برند دیگری خریده و آنهمه شر دیده اید آیا با تایید و اشاره ی آرمان اثر آنها پاک خاهد شد؟ نقش عقل و منطق خودتان کجاست؟ حال مجدد این سوال در فکر خاننده نقش میبنند کا آیا واقعن ایشان یک عدد منبع تغذیه ممونکس را از نزدیک دیده اند یا همه افسانه بوده؟

بهتر آن است که ابتدا فکر کرده بعد صحبت کنید نه اینکه اول به قطعیت بفرمایید:

"تو برد ممونکس در مدار تغذیه به جای 3تا فت در مدار در بعضی مدل ها به جای 3تا فت یک فت برای ولتاژ 300 ولت و دوتا ترانزیستور یا دوتا فت و یک ترانزیستور استفاده شده و این زیاد جالب نیست و چون فت گرون هست"

سپس بیان کنید: "فکر کنم اینطوریه"

اگر خاننده سوال کند که قیمت یک MOSFET یا JFET چقدر است که یک کمپانی در قرار دادن آن تنگ نظری به خرج داده خود را بدنام کند پاسخ شما چیست؟ آن هم در قطعه مثل منبع تغذیه که هر جوان کم تجربه ای قادر به باز کردن آن و بررسی و تعمیر اولیه اش میباشد.

دوستان بیننده به نظر شما این دو جمله چقدر شبیه به هم هستند؟

شخص آ- تنها توصیه بنده به دوستان عزیزم این هست که از این برند پاور خریداری نکنید و به سوی برند های معتبر دیگه داخل بازار مانند Green/Thermaltake/Cooler Master/Acbel برید و از این برند های معتبر خریداری کنید.

شخص ب- کلا برند جالبی نینست و باید از برندهای معتبرتر مثل گرین و acbell و کولر مستر و ترمال تیک استفاده کنید

کلا پاور که ارزون باشه برمیگرده به قطعاتی که داخلش استفاده شده هرچه قطعات با کیفیت پایین تر توش استفاده بشه
    قیمتشم طبعا میاد پایینتر و این کاملا منطقیه
    اگر این برند به این بدی است چرا در نقد های خارجی اشاره ای به آن نمیشود؟ چرا در سایر سایت های ایرانی از آن به خوبی یاد میکنند؟ چرا مجلات معتبر داخلی مانند "عصر ارتباط" آنرا در سیستم های پیشنهادی خود میگنجانند؟

ادبیات و روش لومینیسمی مصداق بار کجیست که به منزل نمیرسد، استمرار آن موجب برگشت رنگ سیاهی که سطل آنرا در دست گرفته و چهره ی مخالفین را با آن نقاشی میکنید به سوی خودتان است.
    Last edited by mersoft; 06-05-2011 at 18:14.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب
    به نظر میاد این تاپیک خیلی نمیشه روی بار علمیش حساب کرد
    چون از یک طرف یک گروه به شدت از یک برند دفاع می کنند و برند مقابل را سرکوب می کنند و گروه مقابل هم برعکسش

اول از همه یک مور را بیان کنم :
    از بین برند هایی که در بازار ایران وجود داره تنها acbel هست که خودش تولید کننده SPS هست و بقیه مونتاژ کار هستند و یکی دو تا برند هم هستن که اصلا زحمت مونتاژ را به خودشون نمیدن و فقط یک لیبل را نصب می کنند.

من خودم سه تا مدل را با آسیلاسکوپ تست کردم GP885 یک مدل از ENERMAX و یک مدل هم از الکانس
    متاسفانه انرمکس و الگانس از نظر تلورانس خروجی شاخه 12 ولت فوق العاده وحشتناک ظاهر شدن که من در بکاربردن نام SPS در مورد این دو برند کاملا تردید دارم!!
    متاسفانه بررسی این فضاحت نیاز به آسیلاسکوپ هم نداره و با یک ولت متر متوسط هم به راحتی نویز خروجی قابل مشاهده هست
    البته در این تست متاسفانه خبری از ممونکس نبود ولی ممونکس به عنوان یک برند جهانی مطرح هست و تا این تست را به شخصه انجام ندم قطعا نمیشه تصمیم در رد و یا تاییدش گرفت

ولی چیزی که مشخص هست و به یک شخص هم گفتم برای مدل EX540 وات باید در انتخاب قطعات از نظر مصرف انرژی دقت لازم را داشت چون به نظر میاد در پیک مصرف با بار بیش از حد این مدل کمی دچار مشکل هست(البته هر پاوری در صورت گرفتن خروجی و آمپر بیش از توان تعریف شده دچار مشکل میشه)

3. توان کاملا واقعی و آمپراژ بالا ( در مدل 420 وات که بنده دارم برق 12v رو با قدرت 28 آمپر تامین میکند که برای کارت 5770 کافیست!)
    این گفته شما از نظر علمی دچار مشکل هست چون اگر شاخه 12 ولت 28 آمپر به شما بده پس توان واقعی پاور باید حدود 330وات که قطعا برای یک 5770 مشکل ایجاد می کنه!!

چرا مجلات معتبر داخلی مانند "عصر ارتباط" آنرا در سیستم های پیشنهادی خود میگنجانند؟
    پیشنهاد می کنم نشریات داخلی را کنار بذاری.همین عصر ارتباط بارها از بردهای MSI تعریف و تمجید کرده در حالی که اکثر بردهای HIGH END سوکت AM3 این برند متاسفانه دچار مشکلات وحشتناکی در مدار تغذیه هستند و به راحتی حریق ایجاد می کنند

به هر حال بازم میگم یکی دو مورد ایراد دلیل نمیشه کل برند زیر سوال بره!!

3. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

Gainward GTX 550 Ti =200
    ASUS P8H67=180
    cpu intel core i5 2400=225
    ram kingmax 1333 cl9 4g =50
    power green 535B =75
    case green magnum 2=65
    hard segate 1tb 77200:12=65
    860

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

[QUOTE=ess_1362;6074925]

این گفته شما از نظر علمی دچار مشکل هست چون اگر شاخه 12 ولت 28 آمپر به شما بده پس توان واقعی پاور باید حدود 330وات که قطعا برای یک 5770 مشکل ایجاد می کنه!!

/QUOTE]

شما کل توان پاور رو در شاخه 12 ولت اون میبینید؟
    5ولت و 3.3 ولت چی؟
    لازم به یادآوری است که پاور 430 وات گرین در شاخه 12ولت 25 آمپر قدرت میده. پس احتمالا این پاور از نظر علمی 300 وات قدرت داره!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما کل توان پاور رو در شاخه 12 ولت اون میبینید؟
    5ولت و 3.3 ولت چی؟
    لازم به یادآوری است که پاور 430 وات گرین در شاخه 12ولت 25 آمپر قدرت میده. پس احتمالا این پاور از نظر علمی 300 وات قدرت داره!
    ملاک شاخه 12 ولت هست
    شاخه 5 ولت که استفاده خاصی نداره
    شاخه 3.3 ولت هم فقط برای هارد SATA مورد استفاده قرار میگیره
    لازم به یادآوری هست که مدار تغذیه مادربرد خودش 5 و 3.3 ولت را از وردی 12 ولت می گیره!!
    البته با کمی تامل هم یشه فهمید که شاخه 3.3 ولت و 5 ولت نمی تونند 130 وات تولید کنند
    مثال نقضش هم اینکه اگر می تونی تبدیل بزن به سر 3.3 و 5 ولت و کارت گرافیک را تغذیه کن

8. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

کاش جناب ess_1362 نظر خود را صریحتر بیان میکردند، کدخدا منشی فقط میتواند مساله را کوتاه مدت ساکت کند.
    پیشنهاد می کنم نشریات داخلی را کنار بذاری.همین عصر ارتباط بارها از بردهای MSI تعریف و تمجید کرده در حالی که اکثر بردهای HIGH END سوکت AM3 این برند متاسفانه دچار مشکلات وحشتناکی در مدار تغذیه هستند و به راحتی حریق ایجاد می کنند
    در مورد نشریات کاغذی داخلی باید توجه داشته باشید آنها با معذورات و محدودیت زیادی روبرو هستند و بار مسولیت مقاله هایشان مانع اشاره ی مستقیم به برخی ایرادهای کالاهایی که حافظ منافع (مانند شرکت وارد کننده یا خدمات پس از فروش دهنده) در داخل کشور دارند میشود. از این روی باید با ادبیات سیاسی آنها آشنا بوده و به تفاوت بین معنای ظاهری و مقصود عباراتی مانند "قابل توجه" ، "خوب" ، "بهتر" و ... توجه کنید.

برای مخاطب خاص: روشن است آسیب دیدن مادربرد آقا احسان حین اورکلاک دلیل کیفیت پایین محصولات MSI نیست، پس برای افزایش فروش سایر برند ها روی این موضوع مانور ندهید که بنده انرژی تکرار مکررات این بار در مورد MSI را نخاهم داشت.
    ملاک شاخه 12 ولت هست
    بهتر است بگوییم مهم شاخه ی 12V+ است، اما ملاک برای توان خروجی مجموع حداکثر توان غیر برایند همه ی شاخه هاست.
    شاخه 5 ولت که استفاده خاصی نداره
    دستگاه های USB و FireWire ، کارت های کپچر و تی وی متداول، مودم های دیال آپ و کارت صدا از مصرف کننده های این شاخه اند.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

در مورد نشریات کاغذی داخلی باید توجه داشته باشید آنها با معذورات و محدودیت زیادی روبرو هستند و بار مسولیت مقاله هایشان مانع اشاره ی مستقیم به برخی ایرادهای کالاهایی که حافظ منافع (مانند شرکت وارد کننده یا خدمات پس از فروش دهنده) در داخل کشور دارند میشود. از این روی باید با ادبیات سیاسی آنها آشنا بوده و به تفاوت بین معنای ظاهری و مقصود عباراتی مانند "قابل توجه" ، "خوب" ، "بهتر" و ... توجه کنید.
    این موردی هست که تفاوت میان حرفه ای بودن و غیر حرفه ای بودن را مشخص می کنه
    نشریات معتبر برون مرزی اگر یک چنین ایراداتی را کشف کنند(که می کنند) با صراحت بیان می کنند که یا تولید کننده خودش را جمع و جور کنه و محصولات مورد دار را از بازار جمع کنه یا با ارجاع به گارانتی مشکل مردم را حل کنه
    به هر حال من بارها شاهد بودم و هستم که نمایندگی این محصولات نه تنها مشکل را حل نمی کنند بلکه ....

بگذریم اینجاست که شما باید به تعهد نویسندگی خودتون پایبند باشید و صداقت را به عنوان اصل اول ژورنالیستی قرار بدین نه مصلحت را!!!

برای مخاطب خاص: روشن است آسیب دیدن مادربرد آقا احسان حین اورکلاک دلیل کیفیت پایین محصولات MSI نیست، پس برای افزایش فروش سایر برند ها روی این موضوع مانور ندهید که بنده انرژی تکرار مکررات این بار در مورد MSI را نخاهم داشت.
    درسته زیر اور آسیب دید من هم انتظار نداشتم که برای من تعویضش کنند و یا حتی تعمیر ولی اینکه برد معیوب را از من بگیرند و دیگه هم به من عودت ندن خوب این دیگه جزء موارد نادر و بروز خدمات پس از فروش هست بگذریم و از بحث منحرف نشیم!!

کاش جناب ess_1362 نظر خود را صریحتر بیان میکردند، کدخدا منشی فقط میتواند مساله را کوتاه مدت ساکت کند.
    کدخدا منشی یا بعبارتی محافظه کارانه نیست
    حرف انسان براش مسولیت ایجاد می کنه
    باید سعی کنیم اول از همه مسولیت پذیر باشیم تا بعد بشه منصفانه قضاوت کرد
    برای منصف بودن هم باید مستندات ارایه کرد
    سه مدل را که من در مورد اونها نظر دادم خودم تست کردم ولی تا به حال ممونکس را تست نکردم پس نمی تونم بدون استناد تایید یا ردش کنم.حالا اگر کسی اینجا تستش کرده لطفا مستندات را ارایه کنه تا حرف و حدیث حول این موضوع تمام بشه
    اگر قرار باشه مسولیت پذیر نباشیم خدای ناکرده ما هم میشیم مثل مسولین خدمات پس از فروش شرکت ها در ایران

11. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

دوستان حرف خالی آِیا فایده داره اگر به حرف باشه بله منم 10 تا مورد پاور فلان برند رو با تستر تست کردم مشکلی هم نداشت
    ایا کسی به نظر شما با این صحبت بنده قانع شد کی باور کرد؟ تا مستدات قانع کننده قرار نگیره هیچ فردی قانع نمیشه

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •