تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 48

نام تاپيک: معرفی BART PE

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

دوست عزیز این برنامه جدید نیست و حدود11 ماه پیش توسط SPY معرفی شده بود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن فقط این برنامه تنها نیست که از روی سی دی اجرا می شه و نیازی به هارد نداره.
    من لینوکس slax و ubunto دارم که از روی سی دی اجرا می شن و خیلی بهتر از این برنامه هستن.
    hereins boot cd هم حرف نداره
    موفق باشید
    Last edited by Razel; 02-06-2006 at 01:52.

پروفشنال shahabmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

آقا آموزش می دین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Black Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ببينيد اين يه روشه تا براي يك شركت وقتي كه مي خوان سيستم نهيه كنن ديگه براي كليه دستگاه ها هارد نخرن يا فقط بعنوان درايو كمكي بگيرن يا در جاهايي كه اطلاعات محرمانه وجود داره تمام خروجي هارو مي بندن و فقط روي سيستم مادر يك هارد ميزارن
    نحوه ي كار به اين شكل كه هر زمان كه سيستم رو روشن ميكنيد ويندوز كه تحت شبكه به سيستم مادر كه حكم ديتا بيس رو داره وصل ميشه و ورندوز رو از اونجا بصورت live آپلود مي كنه روي رم و دو باره اجرا ميكنه مشخصات سيستم ها در چنين شبكه اي معمولا يكيست يا آنكه بصورت پچ براشون تعريف شده
    كافيست از ويندوز مادر يك ايميج داشته باشيد در سيستم مادر آنگاه سيستم شما هيچگاه ويروسي نمي شود ايرادي پيدا نمي كند و اطلاعات آن دزديده نمي شود ولي شما هم امكان نصب از طريق سيستم هاي زير مجموعه را نداريد
    اين روش جديد مديريت اطلاعات است كه بزودي همه گير خواهد شد نحوه ي نظارت دقيق تر و صرفجويي بيشتر مي گردد(مهمترين ايراد اينست كه سرعت كمي پايين مي آيد در ضمن تفاوتي در سيستم هاي عامل وجود ندارد) اگر اطلاعات ديگري هم خواستيد بگيد توضيح مي دم در مورد نرم افزار هم نرم افزار هاي بسياري در اين زمينه وجود دارد و چيز خاصي نيست

پروفشنال shahabmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

من یه لپ تاپ دارم که هارد نداره!
    می شه راهنمایی کنید که چیجوری با این برنامه یه Cd درست کنم که بتونم از لپ تاپم استفاده کنم.
    مرسی.

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض توضیح این برنامه

سلام دوستان ....
    من یکم باهاش کار کرم و تقریبا یه چیزایی دستگیرم شد که براتون می گم.
    ابتدا برین برنامه رو که گرفتین نصبش کنید و اون رو اجرا کنید ...
    شکل برنامه :

حالا در قسمت Builder آدرس سورس اصلی ویندوز رو بدید... (یعنی مثلا سیدی ویندوز XP رو قرار بدین تو دستگاه و اگه درایو سیدی رامتون به فرض :J هست توی قسمت سورس وارد کنید \:J )
    حالا برای اطمینان از این که سورس رو درست قرار دادین از منو های بالای برنامه دکمه ی Source رو بزنید و بعد هم گرینه ی Check . اگه درست عمل کنید این پیغام رو می بینید :

در قسمت Custom اگر فایل یا فلدری رو می خواین به دلخواه قرار بدین آدرس اونو وارد می کنین.

قسمت Output هم که مسیر خروجی برنامه هست که به صورت Default یه مسیر رو خودش انتخاب کرده .

در 3 دکمه ی پایین برنامه Plugins رو بزنید...
    اینجا لیست برنامه هایی هست که فکر می کنم در صورتی که شما سورس اون برنامه رو داشته باشین می تونین اونا رو به سی دی تون Add کنید. (البته این لیست به همین برنامه ها محدود نمی شه و شما از وسط لیست می تونید Customize انتخاب کنید و سورس برنامه مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید.)

حالا از قسمت Media Output گزینه ی سوم ( Burn To CD/DVD ) رو انتخاب کنید.
    بررسی کنید سیدی خام تو رایتر باشه و در قسمت Device اسم رایترتون قرار گرفته باشه.

فکر نمی کنم کار خاص دیگه یی نیاز باشه .
    از 3 دکمه ی پایین برنامه Build رو بزنید.
    موفق باشید....

پروفشنال hardrock007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با تشکر از nightmare عزيز و ساير عزيزان

دوستان ميتونيد قالب PDF آموزش بالارو از اين آدرس دريافت کنيد: (حجم 105 کيلو بايت)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hardrock007; 14-08-2007 at 00:32.

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

nightmare عزيز دوست من!
    خيلي متشكرم بابت آموزشت كار مرا را حت كردي! از ابتدا متوجه بودم كه همه چيز را تعقيب مي كردي
    hardrock007 دوست من!
    از شما هم سپاسگزارم بابت فايل pdf بسيار به موقع بود
    دوستان بايد بدانند كه اين نرم افزار جهت ساختن يك سي دي مجازي به نحوي كه بدون هاردديسك بتوان كامپيوتر را بوت كرد بسيار مورد نياز هر كاربر كامپيوتري است. مخصوصا در مواردي مثل ويروس يابي - ريكاوري يا بازگرداندن اطلاعات از دست رفته كپي كردن اطلاعات از روي هارد معيوب - جلوگيري از نصب ويندوز در مواقعي كه شديدا به آن نياز داريم- امور تعميراتي جهت سيستم هائي كه به شما مراجعه مي كنند و..........
    من شديدا به تمامي دوستان توصيه مي كنم كه يك سي دي مجازي به روش ذكر شده بسازند وحتما برنامه هاي رايت - recovery وويروسيابي را هم به آن بيافزايند كه صد در صد روزي به كار خواهد آمد

در پايان از همعه دوستان سپاسگزارم ضمنت اينكه سعي مي كنم هرهفته يك برنامه بسيار توپ وبه دردبه خور كه حتما مورد نياز هر كاربري است به شما معرفي كنم در ضمن حتما آنرا به جوايزي هم مزين خواهم كرد پس حتما هر هفته اخبار فروم را تعقيب كنيد

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

mahramasrar2 خواهش می کنم.
    وظیفه بود...

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30planet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بابا 007 جان این آموزش که گذاشتی آخرشه همه چیز رو توضیح داده
    البته ببخشید ها ولی مسه اینکه لینک اشتباه گذاشتی...

پروفشنال mahramasrar2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط p30planet
    بابا 007 جان این آموزش که گذاشتی آخرشه همه چیز رو توضیح داده
    البته ببخشید ها ولی مسه اینکه لینک اشتباه گذاشتی...

حق با دوستمان است لينك متعلق به افزايش سرعت در فوتوشاپ است اگر ممكن است 007 جان اصلاحش كن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •