باحال بود
ولی جوون مرد خودش رو معرفی کرد
میومدی ما 3تومن رو بهت میدادیم دیگه شمشیر سامورایی اونم تو روز روشن 4تا انگشت قطع کنی و بزنی اون یکی رو نصف کنی!!!
چه دل سنگی میخواد![]()
باحال بود
ولی جوون مرد خودش رو معرفی کرد
میومدی ما 3تومن رو بهت میدادیم دیگه شمشیر سامورایی اونم تو روز روشن 4تا انگشت قطع کنی و بزنی اون یکی رو نصف کنی!!!
چه دل سنگی میخواد![]()
متاسفانه اینجا به جای خبر شده تاپیک بی احترامی و توهین
یادمون باشه هتاکی ، توهین نادرست هست در همه زمینه ها در ثانی شما نمی تونید همه رو جمع ببندید کلا تا یه خبر بدمبشه اینقدر جو گیر مشین که کل جامعه رو به ناسزا می کشیدو تا یه اتفاق خوب می افته طرف رو درحد پیغمبر بالا می برید !!!! این طرز برخورد اصلا صحیح نیست
امیدوارم مدیران سریعتر رسیدگی کنند تا شاهد اینگونه برخورد ها و حرف های نازیبا نباشیم
فکر نکنم کسی انتظار داشته باشه این جا قربون صدقه این ها بریم!!!!!!!!!!![]()
موافقم
کلا جماعت ایرانی همینجوریه گاهی جای خدا میشینن قضاوت میکنن
آقایون شنیده میشه قاتل در واقع مقتول بوده. یعنی اونور تساوی بوده. لذا برای اینکه مقتول بتونه اسمی دربکنه و بگه من امیر قرایی رو زدم و موهای هم محلی ها فر بخوره، از شمشیر سامورایی متعلق به لینچان استفاده میکنه.
آخه اینا ورزشکارن خیر سرشون، یه ذره جوون مردیم چیز بدی نیست، طرف زده آدم کشته...
من خودم طرفدار رضا قرایی بودم، خدا رو شکر اقلا اون توی این ماجرا دخلی نداشت.
به هر حال امیدوارم درس عبرتی بشه واسه بقیه![]()
تكذيب قتل به دست مرد آهنين
يكي از خبرگزاريها ديروز از وقوع قتل به دست يكي از «قويترين مردان ايران» خبر داد اما پيگيريهاي خبرنگار ما از نادرست بودن اين خبر حكايت دارد.
خبرگزاري برنا، ديروز خبر داد: چهارشنبه هفته گذشته در يك درگيري خياباني يكي از ورزشكاراني كه لقب قويترين مردان ايران را به خود اختصاص داده است با وارد كردن ضرباتي يك شهروند را به قتل رساند.
به نوشته اين خبرگزاري نزاع در منطقه جنتآباد تهران و بر سر مسايل مالي به وقوع پيوست و چهار انگشت يكي از افراد درگير، قطع و فرد ديگري نيز با ضربات ورزشكار معروف مجروح و بعد از انتقال به بيمارستان فوت شد.
اين خبرگزاري كه حرف اول نام فاميل متهم احتمالي را نيز درج كرده در ادامه خبر خود آورده است: «جنازه فرد متوفي ديروز از بيمارستان به بهشت زهرا(س) تشييع شد و آقاي... نيز پس از اين اتفاق خود را به مراجع قضايي معرفي كرد.»
اين در حالي است كه محمد شهرياري، رييس شعبه هفتم دادسراي جنايي تهران در روزهاي چهارشنبه و جمعه بازپرس كشيك قتل بود در گفتوگو با خبرنگار ما اين خبر را تكذيب كرد.
همچنين يكي از مسوولان كلانتري جنتآباد نيز خبر حضور مرد ورزشكار در آنجا را نادرست خواند و فريدون اميرآبادي، سرپرست دادسراي جنايي نيز اين خبر را دروغ خواند و گفت: چنين حادثهاي در تهران رخ نداده است در همين حال يكي از افسران اداره ويژه مبارزه با قتل پليس آگاهي و رييس مركز اطلاعرساني پليس آگاهي تهران نيز اين خبر را كذب دانستند.
منبع: روزنامه شرق
انتشار در 11 اردیبهشت 1390
عجب !! باز تکذیبات شروع شد
من خودم به عنوان يه ورزشكار اينو ميگمموافقم
کلا جماعت ایرانی همینجوریه گاهی جای خدا میشینن قضاوت میکنن
كاملا حق ميدم بهش
از كجا ميدونيد كه قضيه پوله ؟ باز اخبار وطن رو باور كرديد
تا كي بايد شاهد پرونده سازي ها باشيم
ورزش من كشتي كجه
سر همين 10 بار برام داشتم پرونده ميساختن ( از ادم كشي تو روز روشن بگير تا ... )
اگه يه ادمي بودم كه بهونه دست كسي نميدادم شايد خيلي راحت ميتونستم به كارم ادامه بدم بدون اينكه بترسم رغيبا بخوان حذفم كنن
اولا اگر کار یکی از این ها باشه فکر نکنم بخاطر پول باشه چون کمترین ارزش رو پول داره.
مطمعا باشید حداقلش فحش های رکیک بوده و اینکه خیلی از مرده با دیدن یک فرد مشهور بخصوص هیکلی برای خود شیرینی هم که شده همه کار می کنند و شاید اصلا طرف هوس کرده بوده زورش رو بسنجه که پشم شد شدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)