تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: پرخاشگری و جنگ و دعوا

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هر 3 صفحه تاپیک رو خوندم ...
    دوستان عزیز نظر + تجربه + پیشنهاد خودشون رو گفتند و تشکر می کنم از این همه محبت دوستان به این دوستمون !
    دوست من پدر شما معتاد هست یعنی یه بیمار ! اعتیاد باعث خراب شدن اسنان میشه ..
    از جمله : روان انسان رو خراب میکنه !

شما بهتره به پدرتون کمک کنید و یا حداقل کاری به کارش نداشته باشید !

یا اصلا دست خانوادتون (مادر و .. ) رو بگیرید و برید یه جای دیگه مستقل زندگی کنید !

در نهایت : سعی کنید احترام پدر و مادر خودتون رو نگه دارید ...../ پدر مثل حاکم یه شهر میمونه هر چقدر هم بد باشه ولی باز حاکم هست و باید احترامش رو نگه داشت چون روزی من و شما 2کیلو بودیم با تلاش همین پدر امروز برای خودمون مردی شدیم !

به هر حال : از ته قلب برات آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم

موفق باشی

2. 2 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

چون روزی من و شما 2کیلو بودیم با تلاش همین پدر امروز برای خودمون مردی شدی
    عزیزم خودشون خواستن بچه دار بشن ما که به اراده خودمون نیومدیم پس هر کاری واسه بزرگ کردنمون کردن وظیفشون بوده تازه ما باید طلبکار باشیم که چرا مارو به این همه رنج و سختی دنیا دعوت کردن

4. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مهرسا خانم طرز تفکرت.....کی گفته وطیفه اش بوده؟؟؟؟....تازه هیچی چیزی نمیتونه زحمت های پدر ومادر رو جبران کنه...
    تازه مگه الان پدر گرامی ایشون دست خودشه!!!....بنده خدا مریضه....بیماره...!....بیماریش هم از نوع سرماخوردگی نیست که 1 هفته ای خوب بشه...مثل سرطانه....ترمز بریده میره جلو.....فقط خدا میتونه معجره کنه....خدا خودش به داد همه برسه

6. 2 کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

.کی گفته وطیفه اش بوده؟؟؟؟
    عزیزم من میگم من و شما مگه به اراده خودمون به دنیا اومدیم؟پدر مادر خواستن که مارو به دنیا اوردن پس نسبت بهمون مسیول هستن

8. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با اين وضعيتي كه شما تعريف كرديد مواظب باش غافلگيرت نكنه. به قول خودت روانيه. شايد تو خواب كارت را بسازه.

ولي فكر كنم بهترين راه اينكه كه جلوش بايستي و غرورش را از بين ببري. معمولا اين آدم ها غرور زياد دارند و مي خواهند حكومت كنند حتي با رفتار نادرست و با فحاشي و كتك كاري و مي خواهند حرف اشتباه خودشون را به خانواده اعمال كنند.
    در نتيجه با توجه به سن و سال شما و احتمالا قوي تر بودن شما نسبت به پدر جلوي اعمال بد او را بگيريد . اول هم از مادر و اعضاي خانواده دفاع كنيد. مثلا بگوييد اگر دست روي يكي از اينها بلند كني آدمت مي كنم شايد هم يكبار بايد درگير شوي و بزني تا متوجه قدرت شما نسبت به سال هاي پيشين بشود. چون هنوز فكر مي كند شما بچه هستي و كاري نمي تواني بكني ولي زياده روي نكن.
    اگر همين رفتار را ادامه دهي ديگر نسبت به خانواده جسارت نمي كنه البته شايد زمانبر باشه و اين قبيل افراد در كوچه و خيابان معمولا خيلي ترسو هستند و فقط براي خانواده شاخ و شونه مي كشند. پس در نتيجه از اين بعد خانواده را شما بايد در دست بگيريد و درست بر همه حكومت كنيد. البته احترام مادر و ديگران را در هر شرايط نگه داريد.

ان شاءالله موفق باشيد.
    اگر امري بود ما در خدمتيم.
    کاملا بات موافقم.تنها راش اینه که جلوش وایستم.

بهترین راه اینکه برا خودت درآمد مستقل داشته باشی. اون موقه هستش متونی جلو بابات قد علم کنی.
    شاید بگی این هدف خیلی سخته شاید چند سال طول بکشه، ولی متاسفانه ناهنجاری خانوادتون هم چیز کمی نیست و تنها راه حل اساسی هم اینه نه چیزه دیگه.
    اگه به راه دیگه فکر کنی باختی مگر اینکه باباتو بتونی آدم کنی که مطمئنا راه اولی خیلی راهتره!
    هر چی مریضی سختر ، درمانش هم سختر.
    من راه اولو رفتم پس راه دوم بهترینه.
    شما اعتياد اون را مي خواهيد درست كنيد يا رواني بودن آنرا
    خودشو.نه با اعتیادش مشکل دارم نه با روانی بودنش.برهبیرون به هرکی دوس داره گیر بده.ولی اگه بخواد تو خونه شاخ وشونه بکشه با من طرفه.
    من هر 3 صفحه تاپیک رو خوندم ...
    دوستان عزیز نظر + تجربه + پیشنهاد خودشون رو گفتند و تشکر می کنم از این همه محبت دوستان به این دوستمون !
    دوست من پدر شما معتاد هست یعنی یه بیمار ! اعتیاد باعث خراب شدن اسنان میشه ..
    از جمله : روان انسان رو خراب میکنه !

شما بهتره به پدرتون کمک کنید و یا حداقل کاری به کارش نداشته باشید !

یا اصلا دست خانوادتون (مادر و .. ) رو بگیرید و برید یه جای دیگه مستقل زندگی کنید !

در نهایت : سعی کنید احترام پدر و مادر خودتون رو نگه دارید ...../ پدر مثل حاکم یه شهر میمونه هر چقدر هم بد باشه ولی باز حاکم هست و باید احترامش رو نگه داشت چون روزی من و شما 2کیلو بودیم با تلاش همین پدر امروز برای خودمون مردی شدیم !

به هر حال : از ته قلب برات آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم

موفق باشی
    این نکته رو اینجا بگم که من 4 تا عمو دارم که با بابای من مو نمیزنن. بابابزرگمم اینطوری بود.همشونم معتاد بودن
    فرق من با پسرعمو و دخترعموهام اینه که نمیتونم جلوی حرف زور دووم بیارم و سریع واکنشنشون میدم
    در مورد بزرگ کردن هم وظیفش بوده
    الان من از دانشگاه و زندگی جا موندم چرا چون بابام یه عوضیه.

عزیزم خودشون خواستن بچه دار بشن ما که به اراده خودمون نیومدیم پس هر کاری واسه بزرگ کردنمون کردن وظیفشون بوده تازه ما باید طلبکار باشیم که چرا مارو به این همه رنج و سختی دنیا دعوت کردن
    100% موافقم
    مهرسا خانم طرز تفکرت.....کی گفته وطیفه اش بوده؟؟؟؟....تازه هیچی چیزی نمیتونه زحمت های پدر ومادر رو جبران کنه...
    تازه مگه الان پدر گرامی ایشون دست خودشه!!!....بنده خدا مریضه....بیماره...!....بیماریش هم از نوع سرماخوردگی نیست که 1 هفته ای خوب بشه...مثل سرطانه....ترمز بریده میره جلو.....فقط خدا میتونه معجره کنه....خدا خودش به داد همه برسه
    پدر گرامی بنده دست خودشه همونطور که گفتم زن اولشو آواره کرد و خواهر ناتنی منو کلفت خونه این و اون
    که خوشبختانه موضوع خوارم رو حل کردم
    حالا میمونه بابام که اونم تا نباشد چوب تر فرمان نبرد گاو نر

عزیزم من میگم من و شما مگه به اراده خودمون به دنیا اومدیم؟پدر مادر خواستن که مارو به دنیا اوردن پس نسبت بهمون مسیول هستن
    من دست مادرمم میبوسم.ولی تف هم تو صورت بابام نمیندازم.

10. این کاربر از *pthookduworld* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

فقط میتونم بگم صبر داشته باش.دست به کاری نزن که یک عمر افسوسشو بخوری و بعدا خودتو تف و لعنت کنی.نمیگمم به پدرت احترام بذار یا ندار ترکش بده یا نده ولی دیر یا زود مشکلاتت حل میشه و این مسائل همیشگی نیست

اینم پیشنهاد منطقی و خوبیه

12. این کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دست همگی درد نکنه.به هر حال من راه خودمو انتخاب کردم.باید جلوی بابام وایستم و نزارم دست از پا خطا کنه.
    خداحافظ.

14. این کاربر از *pthookduworld* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •