تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 55

نام تاپيک: پروژه تمرینی

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

خوب برادر من در مورد محیطش صحبت نکردی که !
    بگو کجاست؟مثلا میتونه یه زندان باشه یا مرکز فرماندهی بیگانگان فضایی که برای تسخیر زمین اومدن!
    چقدر تخیلی فکر میکنی؟! یه محیط اداری مرتب و معمولی.
    شات هات رو هم دیدم.خوبه!
    اگه واقعا میخوای از امکانات خود انجین استفاده کنی و با BSP تا جایی که میشه مانور بدی، هنوز خیلی چیزا مونده که میتونی با BSP ها بسازی!
    چشات قشنگ میبینه , من که هنوز چیز درست و درمونی نساختم.
    با bsp دیگه چی میتونم بسازم؟
    یه وقت مدل هارو با BSP نسازیا !! بعدا برای Collision و اینجور چیزا برات دردسر میشه ... اگه یه مدل در حد بشکه هست ایرادی نداره ولی نیای یه دفعه کاراکتر درست کنی !!! یا اسلحه و چراغ و اینجور چیزا
    به خاطر اون چراغا که با bsp ساخت میگی؟نه بابا انجینم یه مشکلی داره که نمیتونم متریال بزنم برا همین اعصابم خورد بود گفتم زیاد محیط خلوت نباشه اونا رو سریع ساختم گذاشتم.
    به نظر من هم زیادی از BSP ها استفاده کرده!
    حرف سعیدو بد متوجه شدی, اتفاقا استفاده از bsp تو performance بازی خیلی کمک میکنه.الان حوصله ندارم توضیح بدم تو پشتیبانی سرچ کن پست محمد کامله.
    Last edited by NINJA0098; 01-05-2011 at 15:43.

2. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه وقت مدل هارو با BSP نسازیا !! بعدا برای Collision و اینجور چیزا برات دردسر میشه ... اگه یه مدل در حد بشکه هست ایرادی نداره ولی نیای یه دفعه کاراکتر درست کنی !!! یا اسلحه و چراغ و اینجور چیزا
    راستی گفتی کالیژن، یه چیزی یادم افتاد!

اول اینکه وقتی مدل رو از مکس میاری تو UDK، موقعی که میخوای بهش کالیژن بدی،میتونی یه طوری تنظیم کنی که دقیقا بیوفته روی مدل و میتونی یه طوری باشه که حدودی باشه!
    البته میدونم که باید با توجه به اهمیت مدل خودت انتخاب کنی که چقدر کالیژنت دقیق باشه!
    اما میخوام بدونم که آیا راهی هست که بشه بفهمی هر کالیژنی چقدر روی پرفورمنس بازی تاثیر میزاره! یعنی تا کجا کایژن رو دقیق بدم که پرفورمنس بازی پایین نیاد؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

اول اینکه وقتی مدل رو از مکس میاری تو UDK، موقعی که میخوای بهش کالیژن بدی،میتونی یه طوری تنظیم کنی که دقیقا بیوفته روی مدل و میتونی یه طوری باشه که حدودی باشه!
    البته میدونم که باید با توجه به اهمیت مدل خودت انتخاب کنی که چقدر کالیژنت دقیق باشه!
    اما میخوام بدونم که آیا راهی هست که بشه بفهمی هر کالیژنی چقدر روی پرفورمنس بازی تاثیر میزاره! یعنی تا کجا کایژن رو دقیق بدم که پرفورمنس بازی پایین نیاد؟
    منظورت از هر کالیژن چقدر روی پرفرمنس تاثیر داره چیه؟ قسمت فریم ادیتور رو باز کن و ببین سرعت فریمت چجوریه و حواست بهش باشه...

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چقدر تخیلی فکر میکنی؟! یه محیط اداری مرتب و معمولی.
    چشات قشنگ میبینه , من که هنوز چیز درست و درمونی نساختم.
    با bsp دیگه چی میتونم بسازم؟

خوب ببخشید که اینطوری میگم!تو رو خدا یه وقت ناراحت نشی ها!
    ولی نمیدون چراوقتی نوشته
    چقدر تخیلی فکر میکنی؟! یه محیط اداری مرتب و معمولی
    رو خوندم یکی تو ذهنم گفت : "ظاهرا برنامه خاضی نداره و هنوز نمیدونه که اینجا کجاست"

چون آدم اگه ندونه کجا میخواد بره به ناکجا آباد میرسه!
    این رو رو تجربه شخصی میگم ها!
    یه بار همینطوری الکی یه محیز درست کردم آخرش فهمیدم که هیچیش به هیچشی نمیخوره! یه جا یه لامپ سو سو میزنه، یه جا یه در اتوماتیک با صدای فضایی داریم، یه جا 10 ثانیه ای باید در رو ببندی وگرنه میترکی!

حرف سعیدو بد متوجه شدی, اتفاقا استفاده از bsp تو performance بازی خیلی کمک میکنه.الان حوصله ندارم توضیح بدم تو پشتیبانی سرچ کن پست محمد کامله
    در مورد استفاده از براش ها هم، من غیر از حرف های آقا محمد تو تاپیک پشتیبانی، خودم هم چند جا سرچ زدم و تحقیق کرد.تقریبا میدونم که چطوری باید ازشون استفاده کنم.ممنون که راهنمایی کردی

به خاطر اون چراغا که با bsp ساخت میگی؟نه بابا انجینم یه مشکلی داره که نمیتونم متریال بزنم برا همین اعصابم خورد بود گفتم زیاد محیط خلوت نباشه اونا رو سریع ساختم گذاشتم
    مشکل چی داره؟مگه میشه یه طوری باشه که نتونی مدل بیاری؟
    اگه خواستی بگو شاید من هم قبلا بهش برخورده باشم بتونم یه کمکی کنم!

ویرایش :
    پستت رو الان دیدم:
    این چک کردن فریم تو کدوم قسمته!
    کلا باید حواسم به چیچیش باشه؟
    عدد خاضی داره؟
    دیدم تو مکس هم میندازه ها!ولی نمیدونم باید تو چه محدوده ای باشه!
    اخه من اصلا با انیمیشن و ریل تایم کار نکردم
    Last edited by honestbud; 01-05-2011 at 16:00.

6. این کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

کالیژن هم عین مدل از Tri درست شده و اونها هم رندر میشن . در کل نمیشه گفت چقدر تأثیر داره یه چیز تجربیه
    من خودم چیز هایی که خیلی لازم نیست کالیژنش دقیق باشه رو با یه مکعب ساده بهش کالیژن میدم حتی بعضی از آبجکت ها که پلیر هیچ جوره نمیتونه بهش برسه رو اصلا کالیژن نمیدم ولی مثلا یه سری توپ ها بود که پلیر باید ازش میپرید ، اونها رو خیلی دقیق بهش کالیژن دادم چون دوربین بازی از بقل بود و پای پلیر هم مشخص بود باید یه جوری این کار رو میکردم که پاهاش روی هوا نمونه
    اونجا ارزش داره فوقش دو سه تا فریم فدای این کار بکنی ولی برای آبجکت های معمولی به نظرم مکعب هم براش زیادیه

8. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

مشکل چی داره؟مگه میشه یه طوری باشه که نتونی مدل بیاری؟
    اگه خواستی بگو شاید من هم قبلا بهش برخورده باشم بتونم یه کمکی کنم!
    تو پشتیبانی گفتم
    ظاهرا برنامه خاضی نداره و هنوز نمیدونه که اینجا کجاست
    نه دادا اولا که ناراحت نشدم و دوما که دقیقا میدونم دارم چیکار میکنم. بالا تر گفتم که میخوام مثل بازی جان سخت باشه که کلش تو محیط یه ساختمون بود و هر مرحله یه طبقه میرفت بالاتر.

10. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

روند پیشرفت کارمه تا حالا به ترتیب ببینین . از شات 6 به بعد براش سقف زدم.روند کارم کنده برای دانشگاه. اینترنت به درد بخورم ندارم الان تو دانشگاه دارم آپ میکنم.

شاتای جدید:
    ...............
    یکم تعداد و حجم عکسا زیاده دیگه شرمنده فکر کردم همینجا بزارم ببینین بهتره تا لینک بزارم
    سلام
    حسین جان من عکسی نمی بینم یه جا دیگه آپ کن!

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کالیژن هم عین مدل از Tri درست شده و اونها هم رندر میشن . در کل نمیشه گفت چقدر تأثیر داره یه چیز تجربیه
    من خودم چیز هایی که خیلی لازم نیست کالیژنش دقیق باشه رو با یه مکعب ساده بهش کالیژن میدم حتی بعضی از آبجکت ها که پلیر هیچ جوره نمیتونه بهش برسه رو اصلا کالیژن نمیدم ولی مثلا یه سری توپ ها بود که پلیر باید ازش میپرید ، اونها رو خیلی دقیق بهش کالیژن دادم چون دوربین بازی از بقل بود و پای پلیر هم مشخص بود باید یه جوری این کار رو میکردم که پاهاش روی هوا نمونه
    اونجا ارزش داره فوقش دو سه تا فریم فدای این کار بکنی ولی برای آبجکت های معمولی به نظرم مکعب هم براش زیادیه
    درسته حق با شماست!
    من یه لامپی درست کرده بودم که بالای در بود، اصلا بهش کالیژن ندادم!
    آخه پلیر بهش نمیتونی برسه که!اگرم بهش تیر بزنه به خاطر ضخامت کمش تابلو نمیشه!

سلام
    حسین جان من عکسی نمی بینم یه جا دیگه آپ کن!
    داداش عکس ها دیده میشه!
    حتی تو همین پست خودت!

-------

راستی نگفتین این فریم ریت رو از کجا باید کنترل کنم و از کجا بفهمم که خوبه یا بد!

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

راستی نگفتین این فریم ریت رو از کجا باید کنترل کنم و از کجا بفهمم که خوبه یا بد!
    برنامه Fraps رو دانلود کن ...

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب شده.
    باید برین کم کم روی جزئیات و تکسچرها کار کنین دیگه.

راستی عکس ها چون کامل شده نیستن به صورت JPG سیو کنین که حجمش بیاد پایین.
    ممکنه یکم بد کیفیت بشه ولی چون کار اصلی نیست JPG باشه بهتره بعد که محیط کامل تر شده یهو بیاین PNG بذارین تازه بچه ها میگن اَ ببین چجوری یهو کیفیت کارش رفت بالا و بیشتر حال میکنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •