تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدHم یک از این مدل : HP DV6-6090ee یا Dell XPS L502 یا MSI GE620 یا ASUS N53SV

راي دهنده
216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • HP DV6-6090ee

92 42.59%
  • Dell XPS L502

55 25.46%
  • MSI GE620

23 10.65%
  • ASUS N53SV

46 21.30%
صفحه 3 از 16 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 158

نام تاپيک: نظر سنجی :(HP DV6-6090ee ) یا (Dell XPS L502 ) یا (MSI GE620 ) یا (ASUS N53SV )

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

من از 6090 خیلی خوشم اومده ولی هنوز نمی خرم تا y570 بیاد البته از لحاظ کانفیگ تقریبا در یه سطح هستن
    امیدوارم هر چه سریعتر عرضه بشه لپ تاپ خونم خیلی اومده پایین 3 ماهه میخوام لپ تاپ بگیرم

2. این کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

اگه لنوو بياد حتما جي فورس 555 هست و قيمتش بالاي 1700 ميرسه چون اس ان ايسوس 1550 معامله ميشه ولي تو اين رنج قيمت اچ پي به صرفه هست راستي اگه قرار باشه كه 1700 پول بدم اصلا لپتاپ نميخرم!!
    Last edited by .princess; 03-05-2011 at 17:34.

4. این کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

تا بخواد lenovo y560 بیاد همه برند ها مدل های جدید ترشون رو معرفی کردن
    بحث در مورد لپ تاپ های موجود تو بازاره

6. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هر سه مدل لپ تاپ های فوق العاده ای هستند.

لپ تاپ اچ پی قطعا بهترین کانفیگ رو داره، ولی با آمار بالاتر خرابی های اچ پی و عدم وجود گارانتی درست و حسابی برای این برند در ایران، خریدن HP برای کار سنگین یه کم جرات می خواد.

من به لپ تاپ خودم (یعنی N53SV عزیز) رای دادم.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

هر سه مدل لپ تاپ های فوق العاده ای هستند.

لپ تاپ اچ پی قطعا بهترین کانفیگ رو داره، ولی با آمار بالاتر خرابی های اچ پی و عدم وجود گارانتی درست و حسابی برای این برند در ایران، خریدن HP برای کار سنگین یه کم جرات می خواد.

من به لپ تاپ خودم (یعنی N53SV عزیز) رای دادم.
    اس وي هم خوبه اما به قيمتش نميارزه كلا لپتاپ ايسوس به مرور زمان خراب ميشن اما وقتي افتاد رو دور خرابي ديگه كاريش نميشه كرد اگه نيو ريويژن نباشه كه تا 2 سال واستون كار ميكنه اما چيپست مادربردش كم كم از كار ميافته و كارش نميشه كرد منم خودم ايسوس رو دوست دارم ولي اگه بخوام پول بدم به اس وي اين پول رو ميدم به k53 كه لپتاپ قويتر از اس وي در اومده و كمي هم خوشگلتر و خنك تره اما اس ان ايسوس كه افتضاحه

9. این کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چرا کسی ge620 ام اس آی رو پیشنهاد نمیکنه؟!؟!؟
    مشکل خاصی داره نسبت به بقیه مدلهای ذکر شده؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

چرا کسی ge620 ام اس آی رو پیشنهاد نمیکنه؟!؟!؟
    مشکل خاصی داره نسبت به بقیه مدلهای ذکر شده؟؟
    به نظرم ام اس اي بهتر از ايسوس ميشد اگه قيمتش در حدود 1300 ميشد مشكلش فقط گرونيشه و بس و من قبلا داشتمش راضي بودم ازش اما اچ پي يه چيزه ديگه اي

12. این کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اس وي هم خوبه اما به قيمتش نميارزه كلا لپتاپ ايسوس به مرور زمان خراب ميشن اما وقتي افتاد رو دور خرابي ديگه كاريش نميشه كرد اگه نيو ريويژن نباشه كه تا 2 سال واستون كار ميكنه اما چيپست مادربردش كم كم از كار ميافته و كارش نميشه كرد منم خودم ايسوس رو دوست دارم ولي اگه بخوام پول بدم به اس وي اين پول رو ميدم به k53 كه لپتاپ قويتر از اس وي در اومده و كمي هم خوشگلتر و خنك تره اما اس ان ايسوس كه افتضاحه
    با عرض معذرت، ولی این اطلاعات اصلا صحیح نیست...

مشکل چیپ ست رو بچه های P30 World خیلی جدی تر از اون چیزی که واقعا هست گرفتند و توی تاپیک های مختلف بیخود بزرگش کردند و اولش من رو هم بیخودی ترسوندند...

کی گفته لپ تاپ 2 سال کار می کنه؟

این مشکل به این شکل هستش که 5 درصد (و فقط 5 درصد) از لپ تاپ ها بعد از گذشت سه سال ممکنه قسمتی از مادربردشون که برای اتصال هارد دیسک طراحی شده خراب بشه و هارد شناسایی نشه (البته با استفاده سنگین ممکنه این به 15 درصد برسه)، یا حدود 6 درصد بعد از گذشت سه سال افت سرعت پیدا کنند.

اگر هم چنین مشکلی باشه گارانتی به راحتی لپ تاپ رو براتون درست می کنه (من خودم با ای میل با اسوس تماس گرفتم و گفتند که لپ تاپ تون رو ببرید گارانتی، مادربردش رو براتون عوض می کنند). فرض کنیم که یکی از مشتری های بی اطلاع مادربرد رو هم عوض نکرد، بعد از 2 سال اگر قرار شد مشکلی پیش بیاد اون موقع می بره گارانتی و تعمیر یا تعویض می کنه...

اطلاعات بیشتر اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اینجا:
    کد:
    Last edited by mahi58; 05-05-2011 at 08:59.

14. این کاربر از mahi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

با عرض معذرت، ولی این اطلاعات اصلا صحیح نیست...

مشکل چیپ ست رو بچه های P30 World خیلی جدی تر از اون چیزی که واقعا هست گرفتند و توی تاپیک های مختلف بیخود بزرگش کردند و اولش من رو هم بیخودی ترسوندند...

کی گفته لپ تاپ 2 سال کار می کنه؟

این مشکل به این شکل هستش که 5 درصد (و فقط 5 درصد) از لپ تاپ ها بعد از گذشت سه سال ممکنه قسمتی از مادربردشون که برای اتصال هارد دیسک طراحی شده خراب بشه و هارد شناسایی نشه (البته با استفاده سنگین ممکنه این به 15 درصد برسه)، یا حدود 6 درصد بعد از گذشت سه سال افت سرعت پیدا کنند.

اگر هم چنین مشکلی باشه گارانتی به راحتی لپ تاپ رو براتون درست می کنه (من خودم با ای میل با اسوس تماس گرفتم و گفتند که لپ تاپ تون رو ببرید گارانتی، مادربردش رو براتون عوض می کنند). فرض کنیم که یکی از مشتری های بی اطلاع مادربرد رو هم عوض نکرد، بعد از 2 سال اگر قرار شد مشکلی پیش بیاد اون موقع می بره گارانتی و تعمیر یا تعویض می کنه...

اطلاعات بیشتر اینجا:
    کد:
    و اینجا:
    کد:
    چرا عاقل كند كاري كه باز آرد پشيماني... به خاطر يه برند تايواني چرا بايد روزه شك دار بگيريمو پولمونو بريزيم دور! شايد منم جز اون 5% باشم 5% از هزارتا دستگاه ميشه 50 دستگاه شايد يكي از اين مورد دارا براي من باشه اگه مشكلي نبود اصلا ايسوس فراخوان نميكرد و به همين جمله اكتفا ميكرد كه 5% خرابه احتياجي به ريفر نيس!!!

---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

در ضمن گارانتي به معناي واقعي تو ايران نيس تنها برندي كه گارانتيه واقعي داره MSI هستش نه امرتات و نه الماس هزارتا دبه در ميارن اخرش هم گارانتي نداره!! سري كه درد نميكنه دستمال نميبندن!

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

چرا عاقل كند كاري كه باز آرد پشيماني... به خاطر يه برند تايواني چرا بايد روزه شك دار بگيريمو پولمونو بريزيم دور! شايد منم جز اون 5% باشم 5% از هزارتا دستگاه ميشه 50 دستگاه شايد يكي از اين مورد دارا براي من باشه اگه مشكلي نبود اصلا ايسوس فراخوان نميكرد و به همين جمله اكتفا ميكرد كه 5% خرابه احتياجي به ريفر نيس!!!

---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

در ضمن گارانتي به معناي واقعي تو ايران نيس تنها برندي كه گارانتيه واقعي داره MSI هستش نه امرتات و نه الماس هزارتا دبه در ميارن اخرش هم گارانتي نداره!! سري كه درد نميكنه دستمال نميبندن!
    گارانتی که asus ایران را ساپورت میکنه .برخلاف شرکتهای دیگه که ایران را تحریم کردند.
    مشکل هم مشکل چیپست اینتل بوده فقط هم روی لپ تاپهای asus هم نبوده. والان کاملا رفع شده هزینه تعمیر هم از طریق اینتل پرداخت شده.ا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •