تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 81

نام تاپيک: بیشترین مقدار گرافیک برای اجرای بهترین کیفیت بازیها

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

در یک فروم تخصصی کامپیوتر و سخت افزار بدون دلیل و مدرک حرف الکی میزنید و تازه تشکر هم ازتون میشه... خیلی جالبه!

در پست بالاییم یه سری دلیل گفتم جهت برتری Nvidia ... جوابی برای اون نداشتید یا نمیخواستید جواب بدید؟!!
    دلیل نمیخواد عزیزم، تجربه ثابت کرده، دلیل شما هم نمیشه گفت دلیل میشه گفت 4 تا کلمه...

در کل الان بهترین گزینه برای بازی با بیشترین رزولیشن با بهترین جزئیات، ati هست، بنچمارکها هم گوینده ی این

موضوع هستن، اگه تمام موارد رو در نظر بگیرین، مثل: تولید گرمای کمتر، مصرف پاور کمتر، اورکلاک مناسب و .... ati

خیلی سرتره

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دلیل نمیخواد عزیزم، تجربه ثابت کرده، دلیل شما هم نمیشه گفت دلیل میشه گفت 4 تا کلمه...

در کل الان بهترین گزینه برای بازی با بیشترین رزولیشن با بهترین جزئیات، ati هست، بنچمارکها هم گوینده ی این

موضوع هستن، اگه تمام موارد رو در نظر بگیرین، مثل: تولید گرمای کمتر، مصرف پاور کمتر، اورکلاک مناسب و .... ati

خیلی سرتره
    دوست من اینطوری که شما میگید انویدیا باید در کارخونشو گل بکیره ....
    کلا مقایسه دو کمپانی کار درستی نیست و بهتره محصولات هم رده با هم مقایسه بشن.....
    اصلا نمیشه گفت کدوم بهتره چون هر کدوم تو یک رنج برتری دارن چه بسا که انویدیا بهتر هم عمل کرده....!
    ati هم کارتهای داغ و پر مصرف هم داره ....
    شما یه نگاه به یکی دو سال قبل بکن میفهمی داغ بودن یعنی چی....!(دمای 5870 تو حالت عادی حدود 88 درجه هست و با یکم اورکلاک بالای 93 درجه میره...!)

3. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نگفتیم گل بگیره!
    گفتیم ما راضی نیستیم ونبودیم ونخواهیم بود همه چی میزنه هی بخاری برقی درمیاد حالا بنده خداهایی که کیسشونو زیر میز میزارن حرم گرمای زیر میز پدرشونو درمیاره دمب ساعتم وسط ساکر ارور میده وهزار دلیل دیگه.
    حتی مدل خفن ایسوس580که سه تا جاروی مادربردو میپوشونه هم مفت گرمه!
    خب این چه وضعشه اون ازسری400اینم ازسری500 لااقل هنوز کسایی هستن من میشناسمشون که295دارن وراضین....
    این که وضعش نیستش که 560که همش1گیگ حافظه داره رو 400یا380کفش بفروشن این چه وضعشه 5970 که 2گیگ حافظه داشت الان 700تومنه نمیدونم چرا میگن خوب نیست من خودم کارت ایسوس آرس گرفته بودم با یه460 واسه فیزیکس همه دوستان هم میدونن این460ما خراب شد دادیم رفت....
    من الاان دوتاgpuمدل5870 اونم2گیگش دارم درسته پس من باید دمای100درجه رو تجربه کنم؟
    باتوجه به قیمتش وبا توجه به دماش وباتوجه به اینکه مدل های سافایر وایسوس ازرادئون داره کولاک میکنه دیگه هیشکی دنبال Nvidia نمیره.
    چند وقتی ها من یک تیتر تکراری تو هفته نامه عصر ارتباط دیدم که زده بود:
    580.....
    گیمر ها زیر آفتاب باعکس بیابان صحرا که تکراری بود ازروی اینکه قبلاًواسه480هم همین شکلی تو بخش سخت افزار گزاشته بودن.....
    نگفتیم بده گفتیم راضی نیستیم.

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

کلا مقایسه دو کمپانی کار درستی نیست و بهتره محصولات هم رده با هم مقایسه بشن.....
    اصلا نمیشه گفت کدوم بهتره چون هر کدوم تو یک رنج برتری دارن چه بسا که انویدیا بهتر هم عمل کرده....!
    ati هم کارتهای داغ و پر مصرف هم داره ....
    شما یه نگاه به یکی دو سال قبل بکن میفهمی داغ بودن یعنی چی....!(دمای 5870 تو حالت عادی حدود 88 درجه هست و با یکم اورکلاک بالای 93 درجه میره...!)
    دوست عزیز، اینطور که بحث پیش میره بحث الکی طولانی میشه، و یه طرف بحث فان بوی های ati و یه طرف دیگه هم فان بوی های nvidia جمع میشن، ،آخر تاپیک هم میشه ترش..

پست منو بهتره دوباره بخونید، من نظر خودمو گفتم و گفتم که الان قدرت دست ati هست، بازم نظر شخصی من

هست ممکنه یکی نظر دیگه ای داشته باشه، من طرفدار کارت خوبم فرقی نداره nvidia باشه یا ati تا الانم با

کارتهای زیادی، سرو کار داشتم، و کلا خاطره ی خوبی از کارتهای داغ nvidia ندارم، nvidia باید بیشتر روی این

موضوع کار کنه، ولی مثل اینکه با یه شکست دیگه روبه رو شده نمونش 590 هست...

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

ولی خداییش و انصافا ati کیفیت تصویر nvidia رو نداره دیگه.! همین یه مورده که همه میرن سمت nvidia یکیش خودم با اینکه میدونم 5970 فریم بیشتری بهم میده تو بیشترین و بالاترین رزولیشن بازی ها (چیزی که من به خاطرش دارم 3.500.000 پول بی زبونو آتیش میزنم بش) ولی با این وجود میخوام gtx 580 بگیرم به خاطر کیفیت در تصاویر و محیط ویندوز و فیلم و قابلیت pysicsدر بازی های معروف.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

پس "تجربه ثابت کرده "دلیل موجهی هست...

در مورد اون 4 تا کلمه هم هر ابهامی وجود داره بگید تا کاملا بهشون بپردازم! هر کدومشون یکی از دلایل برتری Nvidia بر AMD هست.

البته من هیچ موقع فنبوی گونه بحث نمیکنم و AMD رو در خیلی جاها قبول دارم... نمونش کارت 6950.

خیلی سرتره
    برای بازی های DX10 به قبل با اعمال کمی تسلیشن کلا سری 5000 که اوت میشه! سری 6000 هم کمی میتونه دووم بیاره ولی فقط کمی!

هی بخاری برقی درمیاد
    علی جان 6950-6970-6990 بخاری برقی نبودن؟!!! حالا چند درجه دمای بالاتر چه مشکلی ایجاد میکنه مثلا؟

5970 که 2گیگ حافظه داشت الان 700تومنه نمیدونم چرا میگن خوب نیست
    5970 رو کلا ولش کنین... مشکلات فریم سوخته تولید کردن هنوز یادمون نرفته!!! + عملکرد افتضاح تسلیشن.

الان قدرت دست ati هست، بازم نظر شخصی من
    اگه یه کم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم...

ولی مثل اینکه با یه شکست دیگه روبه رو شده نمونش 590 هست...
    590 کجاش شبیه شکست هست؟ عجب...

8. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

اقا کلا فقط نویدیا دلیلشم همون که گفتم اگر هم بیشتر از ati ها داغ میکنه اشکالی نداره فدای سر physics میتونی مدلهای غیر رفرنس رو انتخاب کنی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

در جواب دوستمون که تاپیک رو ایجاد کردن باید بگم که یه دونه 580 هم ککفاف میکنه اما اگه 2 تا باشن که دیگه عالی میشه فقط صبر کن تا 590 بیاد در اون صورت 580 خیلی ارزونتر میشه فعلا یه دونه بگیر تا کارت راه بیفته
    Last edited by farhad200; 29-04-2011 at 12:27.

11. این کاربر از farhad200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عرفان جان مثل اینکه طرفدار پروپاقرصNvidia هست میگم من الان 2تا5870دارم خب من الان باید دمای100درجه رو تجربه کنم دیگه؟
    پس چرادماش هیچوقت زیاد نشده؟

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

عرفان جان مثل اینکه طرفدار پروپاقرصNvidia هست میگم من الان 2تا5870دارم خب من الان باید دمای100درجه رو تجربه کنم دیگه؟
    پس چرادماش هیچوقت زیاد نشده؟
    100 درجه چه خبره
    تا آخر اورم بشه100 نمیشه
    Last edited by sasan816; 29-04-2011 at 17:02.

14. این کاربر از sasan816 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •