با این حساب که گلکسی ایس رام 2.3.3 فارسی هم براش هست خرید گوشیهای فوق اصلن کار عاقلانه ای نیست البته x10میلستون 1
x10
دیفای
بک فلیپ
و ....
چون براش 2.3 میاد هم میتونه انتخاب خوبی باشه
با این حساب که گلکسی ایس رام 2.3.3 فارسی هم براش هست خرید گوشیهای فوق اصلن کار عاقلانه ای نیست البته x10میلستون 1
x10
دیفای
بک فلیپ
و ....
چون براش 2.3 میاد هم میتونه انتخاب خوبی باشه
شما هم گیر دادین رو گلکسی ace ! برو دیفای بگیر اصلا این دوتا قابل مقایسه نیستن بازم ! دیفای با دیزایر باید مقایسه شه
من خودم دارم به هر کی نشونش دادم اینطوری شده
ضد آب و ضد خشه که فک نکنم رو دست این تکنولوژی حالا حالا ها گوشی ساخته شه ! شک نکن
جنس قطعات و بدنه عالی و درجه یک موتورولا رو با سامسونگ یکی ندون به هیچ وجه
سی پی یوش 800 هست اما قد 1 دیزایر جواب داده(تو کلوپ موتورولا دیفای میتونی بیای ببینی بچه ها چه بازیایی رو روش اجرا کردن)
صفحش tft هست اما واقعا تصویرش راضیت میکنه تنها نقطه ضعفشم همینه ! البته اگه moled بود قیمتش 500 به بالا بود
دوربینم مثل بقیه اندرویدا ضعیف هست که با آپیت درست میشه تا حدودی
در ضمن رام 2.3.4 هم براش اومده(البته رسمی نه) اما کاملا مطمعنه که من خودم میخوام امروز فردا بریزم رو گوشیم(جالبیش اینه که بنچمارد میاد رو 2000)
کاری داشتی بیا تو کلوپ خودش بچه ها کمکت میکنن
Last edited by ba maram; 05-05-2011 at 14:33.
دوست زیز حداقل 120 تومن تفاوت قیمت دارن ace و defy اونوقت شما باز هم مقایسه شون میکینی. رفتین این گوشی رو خریدین و تعصب روش پیدا کردی. در ضمن رام 2.3 برای ایس رسمی هست در صورتی که دیفای روی 2.1 مونده.
نه عزیز چه تعصبی ! خوب منم خواستم بگم که قابل مقایسه نیستن اگه پست بالارو دوباره واضح بخونی
عزیزم برو یکم اطلاعاتت رو کامل کم بعد بیا پست بزار (بی احترامی نشه)
قیمت ایس(کف) بالای370 380 تومان هست ! چطوری 120 تومان اختلاف رو شما اثبات کردی!!! الان دیفای 420 تومتنه!
موفق باشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز قرار نیست اینجا همه علامه دهر باشن که جمع شدیم اطلاعاتمون زیاد شه نه کل بندازیم که
البته منم مشخصات رو که مقایسه کردم دیفای رو ترجیح میدم![]()
نه عزیز بدون گارانتی الان 340- 350 هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)