واست تو صفحه ی قبل مقایسه انجام دادم.برو ببین که گالاکسی از هر نظر سر نیست.
اتفاقا در موارد بیشتری N8 از گالاکسی سرتره!
واست تو صفحه ی قبل مقایسه انجام دادم.برو ببین که گالاکسی از هر نظر سر نیست.
اتفاقا در موارد بیشتری N8 از گالاکسی سرتره!
آقای آماسکا تا حالا گلکسی اس داشتین؟
من کاملا با شما مخالفم چون ان 8 هم از نظر پردازنده هم باقی امکانات غیر از دوربین نسبت به گلکسی اس امتیاز پایین تری میگیره
من هر دو رو داشتم گلکسی اس 8 گیگ سیاه و ان8 خاکستری
دوستان اتفاقا منم تو اين 2تا گوشي موندم ، البته واسه من دوربين گوشي اونقدرام مهم نيست كه بخوام ساير مواردو فداش كنم .
واسه من بيشتر كيفيت ساخت بيشتر مهمه .
چون تا الان من هرچي نوكيا داشتم واقعا واسم كاركرده ولي به نسبت اونا زياد از سامسونگا راضي نبودم.
Nokia : 1100 , 3230 , 3250 , N70 , 5700 , N96
Samsung : D600 , E250 , D900
آقا مهمترین تفاوت این دو گوشی سیستم عامل اونهاست
شما باید ببینید که چه چیزی براتون مهمتره
آندروید اصلا با سیمبین قابل مقایسه نیست
شاید نوکیا یه موقعی با سیمبینش اولین بود ولی حالا دیگه نه از خودش خبری هست نه از سیستم عامل کهنه کارش!
گذشته از اون حتی اگه نخوایم بگیم که N8 صفحه ی نمایش خوبی نداره حداقل صفحه ی نمایشش در حد سوپرآمولد نیست و این بر هر کسی واضحه!
از ما گفتن بود خود دانی ! میخوای N8 بگیر ولی 100% پشیمون میشی ! باز هم خود دانی !
خرید n8 پشیمونی به دنبال نداره
دوستانی که درباره گالکسی و ... یا گوشیهای با سیستم عامل آندروید صحبت میکنن با خوندن گفته های خودشون پی به متعصب بودن نسبت به این نوع گوشیها میبرن
آندروید هم مشکلات خودشو داره این یه سیستم عامل بی نقص نیست...
سیمبین هم همینطور
چیزی که هست اینه که دوربین n8 رقیبی نداره محیط سیمبینش هم کارایی مناسبی داره
بهر حال خرید یه گوشی با آندروید دارای دوربین 8 که کارایی 3 هم نداره مناسبتره یا سیمبین که دوربین 12 با کیفیت 12 داره ...؟
Last edited by alpha007; 27-04-2011 at 21:54.
خب دیگه پس شما گوشی رو فقط واسه دوربینش میخری؟
خب الان دوربین عکاسی 12 مگاپیکسلی بیرون هست 120 تومن برای چی اصلا ایشون 600 پول ان 8 بده؟
میتونم بپرسم نقاط قوت سیمبیان الان چیه؟کاری به قبل ندارم نظرتون رو در مورد سیمبیان 3 میخوام
در ثانی شما چه جوری فهمیدی که اون دوربین 8 کارایی دوربین 3 مگاپیکسلی رو داره؟
منتظر جوابتون هستم
ممنون
هر کسی از گوشی انتظاراتی داره
فکر میکنید برای مثال برند نوکیا برای چی سری E سری N یا امثالهم رو release میکنه؟
همه اینها بستگی به استفاده کاربرهاش داره.در مورد سایر برند ها هم همینطوره
بله درسته دوربین دیجیتال خیلی ارزونتر از n8 با کیفیت مقبول الان تو بازاره ولی اون 120 تومان فقط دوربینه و این 600 تومان دوربین به اضافه چیزای دیگه
این چیزای دیگه چیه:
مدیا پلیر خوب
راهبری خوب
کاربری خوب
و...
اعتقادی به نظر متعصبانه بی مورد ندارم
سیمبین سیستم عامل قدیمی تریه درست ولی همین آندروید شما پشتیبانی کاملی تو همه گوشیهاش از زبون فارسی نداره ضمن اینکه ایران از نظر گوگل تحریم شده ست و همین استفاده از سیستمهای آنلاین موجود تو گوشیها رو دچار مشکل و غیر قابل استفاده بودن میکنه
آخرین خبر منتشر شده درباره آندروید هم حاکی از اینه که گوگل باز هم متهم به اعمال جاسوسی و سرقت اطلاعات از کاربرهاش توسط سیستم عامل آندرویدش شده
متن این اخبار تو نت موجوده
بنظر من بین سیمبین و آندروید و وین فون من باز نظرم روی ویندوز فونه تا آندروید
درباره کیفیت دوربین هم من کماکان روی نظر خودم پافشاری میکنم:
بله...
اینطور نیست که هر چقدر پیکسل دوربین بالاتر بره کیفیت اون هم به همون اندازه بالا بره
کیفیت دوربین 5 و 8 خیلی از گوشیها اونقدر پایینه که ارزش کیفی اونها رو به شدت میاره پایین و قابل مقایسه با خیلی از گوشیهای دیگه نمیکنه
موفق باشید
از نظر connectivity همیشه این نوکیا بوده که حرف اول رو زده.هر چند الان گوشی HTC EVO 3D گوی سبقت رو از این گوشی ربوده.
5 گوشی اول دنیا ایناست:
1.Samsung I9100 Galaxy S II
2.HTC EVO 3D
3.Motorola ATRIX
4.HTC Sensation
5.Nokia N8
4 تای اولی هنوز وارد ایران نشده.پس به همین دلیل گفتم بهترین گوشی موجود در ایران nokia n8 است.
دومی و سومی دوربینشون 5 و اولی و چهارمی 8
فعلا چون جدیدن نمیشه روشون نظر داد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)