حق با شماست یه اشتباه بود. منظورم همون منظور شما بود و درستش کردم
حق با شماست یه اشتباه بود. منظورم همون منظور شما بود و درستش کردم
من اینو قبول ندارم. درسته امکان پذیر هست و نشد نیست، ولی فعلا که چنین اتفاقی نیافتاده یا کم اتفاق افتاده. فکر کنم اصلا بحث سهمیه اینطور که شما می گین نیست. شاید در مورد رتبه کشوری اینطور که می گین باشه ولی رتبه سهمیه نه. چون مطمئنا هر منطقه ای جمعیت بیشتری داشته باشه، سهمیش هم بیشتره و فکر کنم منطقه دو از مناطق دیگه سهمیش بیشتره و به طبع با رتبه های بالا تر می شه قبول شد ولی دلیل بر آسون بودنش نیست چون همونطور که سهمیش بیشتره رقابت هم بیشتر می شه.آخرین رتبه قبولی در فلان رشته فلان شهر (ظرفیت 30 نفر) : منطقه 1: 1000 منطقه 2: 1500 منطقه 3: 2500
برای اینکه دوباره حرفام تکراری نشن اینو از پست قبلیم نقل قول می کنم:
reza4024 من یه انتخاب رشته مجازی کردم که عکسش رو برات پی ام می کنم تا خیالت بابت قبول شدن در رشته IT دانشگاه صنعتی شیراز راحت باشه.دقیقا عکس اینی که گفتین. در منطقه دو می شه با رتبه های بالا ( یعنی نمره کمتر ) رتبه ای رو قبول شد که تو منطقه سه با رتبه کم تر ( نمره بالاتر ) قبول شد. البته این نمره کمتر منطقه دو بزرگتر از نمره بالاتر منطقه سه بود که گفتم. یعنی چی یعنی اینکه رقابت در منطقه دو بیشتره، در نتیجه با درصد ( نمره ) برابر رتبه بالاتری نسبت به منطقه سه کسب می کنی. ولی از اونجایی که رقابت بیشتره و جمعیت منطقه دو هم بیشتره، پس سهمیه ای که می گیره هم بیشتر خواهد بود. شما کافیه کل نفرات قبولی مناطق رو با نسبت به کل نفرات قبولی پخش کنی تا سهم هر سهمیه مشخص بشه.
موفق باشید.
دوستان بوشهر هم منطقه بومی فارس حساب می شه دیگه؟ با این حساب می تونم منم به it شیراز امید داشته باشم![]()
شما هم جنوبی هستین؟ خب پس جمعمون جمعه.دوستان بوشهر هم منطقه بومی فارس حساب می شه دیگه؟ با این حساب می تونم منم به it شیراز امید داشته باشم
این چند استان : بوشهر ، فارس ، كهگيلويه و بويراحمد و هرمزگان هم تو یه قطبن و هم تو یه ناحیه. پس هر رشته ای که تو استانتون نباشه تو استان های بقیه جز بومی حساب میشین.
شما هم با توجه به وضعیتتون فکر کنم صد در صد قبولی.
دوستانی که اطلاع ندارن برای چی الکی اظهار نظر می کنن ؟ سال 88 با سال 89 اصلا حتی قابل مقایسه نیستن ! دانشگاهی که سال 88 با 20000 مهندسی کامپیوتر قبولی می داد سال 89 آخرین رتبش شده بود 6500 ! چه طور هی میگین سال 88 با فلان رتبه قبول شد ! سال 88 هنوز ظرفیت دانشگاه ها نصف نشده بود . واسه IT شیراز هم احتمالا امسال حداکثر 4000 - 4500 منطقه 2 .
درصدای من اینا شدن
ادبیات 50,عربی 35,دینی 40,زبان 60
ریاضی 27 ,فیزیک 50,شیمی 42
رتبم تو 89 با تخمین زدم می شد 4900
اما من معدلم 12.22 هست... و امسال تاثیر 25 درصد... اما خب بومیه همین منطقه ام... به نظرتون میارم؟؟؟؟؟ معماری خلیج چطور؟؟؟؟؟مکانیک خلیج که روزانه نمیارم...؟؟؟
من خودمم معدلم 13 بود آخرشم نفهمیدیم تاثیر دادن یا نه ! با این درصدا یه کم غیر معموله 4900 به نظرم حدود 6700 تا 7500 باید بشه . امکان مکانیک هم هست . باید منتظر باشید ببینیم شرایط به چه صورت خواهد بود امسال
ممنون... اما غیر معمول یعنی چی؟من این درصدا رو تو تخمین رتیه گزینه 2 زدم...
به نظر خودم معماری رو میارم راحت... علاقه هم دارم تا حدی... اما تخصصم تو موبایل و پی سی هست واسه همین it رو دوست دارم... خلیج برق الکتریک هم نداره... فقط مخابرات داره.. که می گن زیاد جالب نیست...
راستی دانشکده ای که شرکت نفت زده تو خلیج می گن امسال می خواد شروع به کار کنه و مهندسی نفت بگیره... استایل دنشکده که به اندازه کل دانشکده های خلیج ارزش داشت... به نظر شما با چه رتبه ای میگیره نفت رو؟؟
خلیج همچیش خوبه... ولی جو چرندی داره... بقول پشتیبانم که خودش اونجا بود اصلا جوی نداره...
آخه یه کم غیر منطقی به نظر میات . اصلا مطمئن نباشید که معماری رو میارید . رشته ها تو دانشگاهها دقیقا به ترتیب رتبه پر میشه یعنی اگه مکانیک پر شد بلافاصله بعدش رشته های دیگه مثل برق و معماری و ... پر میشه بنابراین اختلاف رتبه مکانیک و معماری بوشهر شاید به 1000 هم نکشه .
در مورد مخابرات هم بگم که بسیار بهتر از الکترونیک هست هم از نظر بازار کار و هم از نظر چارت درسی . هیچوقت به شنیده ها اعتماد نکنید . الان کنترل حرف اول رو میزنه تو برق.
در مورد نفت فک کنم دانشکدش توی جم واقع باشه اگه اونجا باشه که بسیار از نظر امکانات عالی هست . زیاد مطمئن نیستم ولی احتمالا خود بوشهر باشه . تا 5000-6000 هم باید بگیره قاعدتا
داشنکده نفت رو خود شرکت نفت داره توی محوطه دانشگاه خلیج بوشهر(بهمنی) میسازی.... الان 5 ساله دارن می سازنش و تازه امسال می خواد دانشجو بگیره... ولی خداییش دانشکده به این بزرگی و تمیزی کم گیر میاد تو جنوب ایران....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)