شما کلا از روی علاقه و سلیقه ای حرف میزنی... من برای خرید CPU Cooler و VGA قبل از عید کل بازار ایران و رضا رو گشتم بازار رضا اصلا مدل های مد نظرمو نداشتن!ولی باز همشون یوزر بازار رضا هستند
شما کلا از روی علاقه و سلیقه ای حرف میزنی... من برای خرید CPU Cooler و VGA قبل از عید کل بازار ایران و رضا رو گشتم بازار رضا اصلا مدل های مد نظرمو نداشتن!ولی باز همشون یوزر بازار رضا هستند
اختیار دارید اگر بنده اینطوری صحبت میکنم شما از روی شکم سیری صحبت میکنی بحث سر قیمته نه تنوع شما میتونی بری از خود فروشندگان بازار ایران بپرسی و به نتیجه ی صحبت من برسیشما کلا از روی علاقه و سلیقه ای حرف میزنی... من برای خرید CPU Cooler و VGA قبل از عید کل بازار ایران و رضا رو گشتم بازار رضا اصلا مدل های مد نظرمو نداشتن!
بهتره دیگه بحث رو ادامه ندم... اسپم الکی هست!اختیار دارید اگر بنده اینطوری صحبت میکنم شما از روی شکم سیری صحبت میکنی بحث سر قیمته نه تنوع شما میتونی بری از خود فروشندگان بازار ایران بپرسی و به نتیجه ی صحبت من برسی
موفق باشید!
بله بدونه دلیل و مدرک پست زدن فقط تولید اسپمهبهتره دیگه بحث رو ادامه ندم... اسپم الکی هست!
سربلند و پیروز باشی
اقا ممنون از پیشنهادتون (لطفا دعوا رو بزارین کنار به درد من برسین)به نظر شما من راحت می تونم تو تهران به این قیمت پیدا کنم یا باید زیاد بگردم البته اگه میشه یه سیستم هم تو پایه ی intel - nvidia پیشنهاد بدین ممنون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MB:Gigabyte GA-H67MA-D2H =160
Ram:Kingmax -Dual Channel 2*2GB CL 9 - 1333 =50
CPU:Intel Core i5 2400=230
VGA:EVGA GeForce GTX 460 1GB=240
HDD:Segate 500GB 7200:12 =45
case: Green MAGNUM 2=40
Power :Green 530A =63
MONITOR: samsung bx2085=225
ممنون اقااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)