تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: مشاوره برای خرید سی پی یو Core i7 و مادربرد گیگا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

چشم دوست عزيز پس لطفا من رو در مورد يه مادربرد كه قيمتش حدود 450000 تومان باشه و يه سي‌پي‌يو اينتل كه قيمتش حدود 350000 تومان باشه براي كارگرافيكي 3D مايا و تري‌دي‌مكس راهنمايي كن و من ميخوام مادربردپيشنهادي شما سيستم عاملهاي 64 بيتي رو ساپرت كنه و پيشنهاد در اين مورد چيه متشكرم

خریدار : آقا لطفاً یک نوشابه با یک بیسکویت مادر بدین
    فروشنده: بیسکویت مادر نداریم
    خریدار : پس لطفاً یک بیسکویت مادر بایک ساندیس بدین
    خریدار : پس فقط یک بیسکویت مادر بدین !!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خریدار : آقا لطفاً یک نوشابه با یک بیسکویت مادر بدین
    خریدار : پس لطفاً یک بیسکویت مادر بایک ساندیس بدین
    خریدار : پس فقط یک بیسکویت مادر بدین !!!!
    ممنونم از راهنمايي تون

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان فروشنده میگن تو که آورکلاک نمیکنی نیازی به خرید خنک کننده نداری !
    البته شخصاً فکر میکنم داشتنش از نداشتنش بهتره
    به نظر شما لازمه 60 70 هزار پول خنک کننده بدم ؟
    باتوجه به اینکه بازی هم میکنم میشه لطفاً یک خنک کننده که به کار من بیاد معرفی کنید؟

برای سیستم یک پاور 885B میخرم لازمه اونم 1000 یا 1235 کنم ؟
    به کولر نیاز داری فن سندی بریج اندازه cpu های قدیمه ضعیفه نیازی نیست قویش رو بگیری یدونه تا 50 تومن بسه
    پاورت هم عالیه مگه می خوای چیکار دیگه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

میشه یه منبع نشون بدی که سندی بریج با فن خودش به مشکل برخورد میکنه؟ بابا ما هم داریم بدون کولر و با فن خودش تا الان بالاای 25 درجه نرفته دماش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خوب به سلامتی بعد از کلی پیگیری آواژنگ گفت فقط UD3R داره و UD4 و UD3P اصلاً نداره چه برسه به ویرایش B3
    طی 1 مراجعه حضوری و 3 تا پیگیری تلفنی 4 تا تاریخ مجزا اعلام کردن و کلی آسمون ریسمون بافتن واسه توزیع مادربردهایی که من میخواستم نهایتاً خودشون هم نفهمیدن که گفتن هست یا نیست، اینم از نمایندگی معتبر گیگا در ایران!!!

حالا باید asus بگیرم مدل P8P67 ، با توجه به اینکه SLI اصلاً استفاده نمیکنم در این رده مدل دیگه ای پیشنهاد میکنین یا همین خوبه؟ با چه گارانتی بگیرم؟ آبا این مدل اگر 3 4 روز با همون کیفیت کاری که عرض کردم روشن باشه مشکلی پیش نمیاد؟ گیگا رو مطمئن بودم تا 1 2 سال دیگه که عوضش کنم آخ نمیگه اما خوب در مورد asus های جدید اصلاً نه تجربه دارم نه تخصص. لطفاً راهنمائی بفرمائید
    Last edited by am_al_59; 23-04-2011 at 14:48.

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خوب به سلامتی بعد از کلی پیگیری آواژنگ گفت فقط UD3R داره و UD4 و UD3P اصلاً نداره چه برسه به ویرایش B3
    طی 1 مراجعه حضوری و 3 تا پیگیری تلفنی 4 تا تاریخ مجزا اعلام کردن و کلی آسمون ریسمون بافتن واسه توزیع مادربردهایی که من میخواستم نهایتاً خودشون هم نفهمیدن که گفتن هست یا نیست، اینم از نمایندگی معتبر گیگا در ایران!!!

حالا باید asus بگیرم مدل P8P67 ، با توجه به اینکه SLI اصلاً استفاده نمیکنم در این رده مدل دیگه ای پیشنهاد میکنین یا همین خوبه؟ با چه گارانتی بگیرم؟ آبا این مدل اگر 3 4 روز با همون کیفیت کاری که عرض کردم روشن باشه مشکلی پیش نمیاد؟ گیگا رو مطمئن بودم تا 1 2 سال دیگه که عوضش کنم آخ نمیگه اما خوب در مورد asus های جدید اصلاً نه تجربه دارم نه تخصص. لطفاً راهنمائی بفرمائید
    فقط بهت میگم مدل ایسوس معرکه هست گیگا مادربرد های b3 رو آؤرده ولی برای اینکه b2 رو بفروشه اون ها رو فعلا وارد بازار نمیکنه تو ایران جالب هرشرکتی که محبوبیت بدست میاره از کیفیت و خدماتش کم می کنه (به قول خودمون شاخ میشه) مادربرد ایوی رو من دارم هم خنکیش خوبه هم امکاناتش اون بایوس جدیدش رو هم که نگو VIGIA هم که داره گارانتی تو ایران زیاد معنا نداره به نظرم زیاد به گارانتی پول نده
    من خودم با گارانتی coolingsys خریدم فکر کنم الماس هم گارانتی می کنه این مارک رو

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •