خریدار : آقا لطفاً یک نوشابه با یک بیسکویت مادر بدین
فروشنده: بیسکویت مادر نداریم
خریدار : پس لطفاً یک بیسکویت مادر بایک ساندیس بدین
خریدار : پس فقط یک بیسکویت مادر بدین !!!!
خریدار : آقا لطفاً یک نوشابه با یک بیسکویت مادر بدین
خریدار : پس لطفاً یک بیسکویت مادر بایک ساندیس بدین
خریدار : پس فقط یک بیسکویت مادر بدین !!!!
ممنونم از راهنمايي تون
به کولر نیاز داری فن سندی بریج اندازه cpu های قدیمه ضعیفه نیازی نیست قویش رو بگیری یدونه تا 50 تومن بسه
پاورت هم عالیه مگه می خوای چیکار دیگه
میشه یه منبع نشون بدی که سندی بریج با فن خودش به مشکل برخورد میکنه؟ بابا ما هم داریم بدون کولر و با فن خودش تا الان بالاای 25 درجه نرفته دماش
خوب به سلامتی بعد از کلی پیگیری آواژنگ گفت فقط UD3R داره و UD4 و UD3P اصلاً نداره چه برسه به ویرایش B3
طی 1 مراجعه حضوری و 3 تا پیگیری تلفنی 4 تا تاریخ مجزا اعلام کردن و کلی آسمون ریسمون بافتن واسه توزیع مادربردهایی که من میخواستم نهایتاً خودشون هم نفهمیدن که گفتن هست یا نیست، اینم از نمایندگی معتبر گیگا در ایران!!!
حالا باید asus بگیرم مدل P8P67 ، با توجه به اینکه SLI اصلاً استفاده نمیکنم در این رده مدل دیگه ای پیشنهاد میکنین یا همین خوبه؟ با چه گارانتی بگیرم؟ آبا این مدل اگر 3 4 روز با همون کیفیت کاری که عرض کردم روشن باشه مشکلی پیش نمیاد؟ گیگا رو مطمئن بودم تا 1 2 سال دیگه که عوضش کنم آخ نمیگه اما خوب در مورد asus های جدید اصلاً نه تجربه دارم نه تخصص. لطفاً راهنمائی بفرمائید
Last edited by am_al_59; 23-04-2011 at 14:48.
فقط بهت میگم مدل ایسوس معرکه هست گیگا مادربرد های b3 رو آؤرده ولی برای اینکه b2 رو بفروشه اون ها رو فعلا وارد بازار نمیکنه تو ایران جالب هرشرکتی که محبوبیت بدست میاره از کیفیت و خدماتش کم می کنه (به قول خودمون شاخ میشه) مادربرد ایوی رو من دارم هم خنکیش خوبه هم امکاناتش اون بایوس جدیدش رو هم که نگو VIGIA هم که داره گارانتی تو ایران زیاد معنا نداره به نظرم زیاد به گارانتی پول نده
من خودم با گارانتی coolingsys خریدم فکر کنم الماس هم گارانتی می کنه این مارک رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)