خوب اینم هست درسته ! . .. ولی هر کی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه !..از قضا من بین این 2 تا ماشین تقریبا موندم که کدومو انتخاب کنم
ولی با یکی از عزیزان ماکسیما دارم یه مشورت کوچیک داشتم
ضمن رضایت از ماکیسما به عنوان یه ماشین خانوادگی
یه چیزو اشاره کرد که برای من جالب بود
مشکلی به نام بزرگی ماشین در ترافیک و نبود جای پارکی که این ماشین جا بگیره!
شما اگه بیشتر استفاده ات از ماشین تو شهره
حتما این موضوع رو مد نظر قرار بده
تا حالا دقت کردی وقتی ادم میخواد یه چیزیو بخره یا بگیره ! روش دقت میکنه و ... من تا چند وقت پیش هر چی ماشین ماکسیما میدیدم انگار نمیدیدم! ولی حالا که میخوام بخرم ! انقدر ماکسیما میبینم که باورم نمیشه ! این همه ماکسیما کجا بوده که تا حالا ندیدم ...
از همین قضا ... دقتم بیشتر شده ! و یک نکته این هست .. همون ابعاد بزرگ که باعث بیشتر اشغال کردن جا هست باعث شده فاصله بین سرنشینان عقب با جلو دو برابر فاصله بیشتری نسبت به ماشین هایی نظیر مزدا داشته باشه !...
و این یعنی اینکه فضای بسیار باز و حس ایمنی و راحتی برای سرنشینان این خودرو ! حسی که من داشتم این بود که انگار رو مبل خونت نشستی !..
حالا که گفتم اگر دقت نکردی به این مسئله دقت کن ... ببین ایا ارزش جای بیشتر برای پارک کردن رو داره یا خیر.
عزیز مثلا نهایت 1.5 برابر مصرفش بیشتر از مزدا 3 هستش !... مثلا اگر ماهی 100 هزار بنزین قرار بوده باشه بزنم ! میشه 150 هزار .. بیشتره ؟!ماکسیما کسی نمیخره بخاطر مصرف زیادش اگه بخری باید با ضرر بفروشی
ضربدر 12 کن ! ...
میشه سالی 600 هزار تومان نه اصلا 1 میلیون تومان ! مثلا برای مصرف سوخت بیشتر ... خوب قطعات ارزونتر و هزینه نگهداری پایینتر و بزرگتر و لوکس بودن و موتور 3000 6 سیلندر و قیمت کمتر دست دومش چی؟
من الان یک ماکسیما با مدل 86 رو تا 3 میلیون کمتر از مزدا 3 میخرم ! حساب کن 4 سال اگر از ماشین استفاده کنم و بنزین بزنم بدون در نظر گرفتن قیمت قطعات و غیره ... تازه با مزدا 3 با احتساب سالی 1 میلیون (که عمرا تفاوتش بشه )یک قیمت میشه برام .
اتفاقا چون کسی نمیخره نسبت به ماشین های جدیدتر و خوشبختانه تو ایران وقتی یک خودرو فروشش کم میشه . ارزون هم میشه ! .. باعث شده روی ماکسیما دقت کنم !...
البته همه مثل من فکر نمیکنند ! و هر کسی با توجه به نظر خودش تصمیم میگیره ...
-------------------
یک سوال داشتم از دوستان این لیز خوردن عقب ماشین راهی داره کمتر بشه یا بشه رفعش کرد ؟