به امید بـرد کوبنده ی بارســا![]()
به امید بـرد کوبنده ی بارســا![]()
چه عجب تاپیک رو زدی!: دی
+
این zdf همون zdf خودمونه دیگه نه؟!
چطور بازی رو میخواد پخش کنه؟!
این بازیهای آلمان رو خیــــلی کم پخش میکنه!
قرعه کشی جام جهانی رو با 30 دقیقه تاخیر نشون میده و...
پس چطور جام حذفی اسپانیا رو میخواد بده؟!
البته فک کنم موقع پخش بازی، از حالت فری خارج شه...
(البته اینم بگم که مسابقات دوچرخه رو در حد گودزیلا نشون میده!: دی)
البته این شامل طرفداران قدیمی این تیم میشه که اصلا از بازی روز شنبه راضی نبودن و امروز هم اسطوره باشگاه رئال دی استفنو از بازی و سبک تیم مورینیو انتقاد شدیدی کرد:همونطور که دیدیم بازی قبل خیلی نزدیک بود حتی اگر داور اون پنالتی هم برای مادرید نمی گرفت و حتی ۲-۰ هم می بردیم این واقعیت تغییری نمی کرد اونها برای نبرد آماده تر از همیشه بودند هرچند به قیمت پشت کردن و فراموش کردن فلسفه ی بازیشون تموم شه. مسئلهای که قطعا یک هوادار قدیمی و اصیل مادرید رو رنج خواهد داد ، هوادارایی که بازی تهاجمی و فوق العاده رئال مادرید ۲۰۰۱ یادشون باشه حاضر نیستن "فلسفه" رو به "نتیجه" بفروشند.
الفردو دی استفانو رئیس افتخاری باشگاه رئال مادرید گفته که در ال کلاسیکوی اول بارسا خیلی بهتر از رئال بود و تیم رئال شخصیت نداشت ، او گفت تیم مادرید مثل یک موش جلو شیرهایه کاتالان بازی کردن.
باید دید پرس مورینیو رو قبول میکنه یا نه و مهمتر از پرس مادریدیسموها که کاپلو رو بخاطر ارائه فوتبال دفاعی مورد حمایت قرار ندادن مورینیو رو برای خیانت به سبکشون میبخشن یا نه؟ (البته ممکنه این ناکامی هفت یا هشت ساله تو اروپا و این ۵ بازی گذشته ال کلاسیکو یکم دیدگاهشون رو عوض کرده باشه)
Alfredo di Stefano criticises Real Madrid's style under José Mourinho
The former great Alfredo Di Stefano has criticised Jose Mourinho's tactics for Saturday's 1-1 draw against Barcelona, saying Madrid played like a mouse against a lion of a Catalan team.
Di Stefano, Madrid's honorary president, said the Portuguese coach's team showed no personality at the Bernabéu. He praised Barcelona's superiority, saying they "treat the ball with adoration and respect".
Madrid, meanwhile, "just run back and forth constantly, tiring themselves out". He added that the team's approach was "clearly not the right one."
Di Stefano helped make Real Madrid one of the world's biggest clubs, winning five successive European Cups during the 1950s. Barcelona and Madrid meet again on Wednesday in the Copa del Rey final.
Di Stefano: "Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." [marca]
Alfredo Di Stefano (honorary president Madrid): "Barcelona simply played brilliant at the Bernabeu. The whole world saw their superiority."
Di Stefano: "Messi is the best player in the world. His football is spectacular, and he's an example of professionalismکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپی نوشت: اصل خبر برای مارکا هست، برای جلوگیری از هجمههای احتمالی.
Last edited by fr0st; 18-04-2011 at 20:40.
شرایط مادرید به گونه ای نیست که اولویت اول تماشاگرانش بازی زیبا باشه ، اگر نظر سنجی بشه کسب نتیجه و موفقیت ( که به طور خاص در گرفتن جام معنی میشه) بیشترین اولویت رو داره احتمالا .باید دید پرس مورینیو رو قبول میکنه یا نه و مهمتر از پرس مادریدیسموها که کاپلو رو بخاطر ارائه فوتبال دفاعی مورد حمایت قرار ندادن مورینیو رو برای خیانت به سبکشون میبخشن یا نه؟
پی نوشت : چه رقابت سنگینیه در نظر سنجی![]()
راستي چرا انجمن از دسترس خارج ميشه
يه نوع تربيت همگانيه؟
تشويق براي زود خوابيدن؟
آره فونت سايز 7 يادم رفته بود
البته اگه استعداد بچه هاي فروم منتج به اختراع سايز 8 نشه
به نظر فعلا ممكنه تماشاگران مادريد به دنبال نتيجه باشن اما در دراز مدت فوتبال تخريبي رو تحمل نميكنن
البته شايد پتانسيلي كه رئال بعد از خوردن گل نشون داد
مورينيو رو بيشتر با ذات رئال آشنا كرده باشه
و شايد همين نكته مورينيو رو متوجه تفاوت درون مايه خودش با ذات رئال بكنه و در نتيجه به يك جدايي زودرس ختم بشه
نظر شخصيه من اينه كه مورينيو بيشتر به درد تيمهاي متوسطي ميخوره كه به دنبال نتيجه گرفتنن
مثل چلسي منچستر سيتي و مثلا تيمهاي ايتاليايي كه جداي از بزرگي تيمها بيشتر به دنبال نتيجه هستن
من مطمئنم مورينيو مدت زيادي در رئال نميمونه
هر كسي را بهر كاري ساختن
هر مربي زماني موفقه كه با فضاي اطرافش هماهنگي بيشتري داشته باشه
اولش:تو نقل قولت رو از کجا آوردی>؟
تو این تاپیک همچین پستی ندیدم!همونطور که دیدیم بازی قبل خیلی نزدیک بود حتی اگر داور اون پنالتی هم برای مادرید نمی گرفت و حتی ۲-۰ هم می بردیم این واقعیت تغییری نمی کرد اونها برای نبرد آماده تر از همیشه بودند هرچند به قیمت پشت کردن و فراموش کردن فلسفه ی بازیشون تموم شه. مسئلهای که قطعا یک هوادار قدیمی و اصیل مادرید رو رنج خواهد داد ، هوادارایی که بازی تهاجمی و فوق العاده رئال مادرید ۲۰۰۱ یادشون باشه حاضر نیستن "فلسفه" رو به "نتیجه" بفروشند.
دوما چرا پنالتی نگیره وقتی طبق نظر اغلب کارشناسان خطا کرده بازیکنتون.در ضمن حالا که خطا گرفته کارت زرد چرا نداده؟!
عزیزم برو ببین بارسا چندتا گل زده بعدش رئال رو هم ببین!رئال همون تیمیه که تاتنهام رو تو زمین خودش حبس کرد و البته 4 گل هم زد.سر جمع 3-4 تا شوت زدن.حالا شما چطوری یکدونه تک بازی مقابل بارسا رو ملاک نتیجه گیری و دفاعی بودن رئال دونستی؟!باید دید پرس مورینیو رو قبول میکنه یا نه و مهمتر از پرس مادریدیسموها که کاپلو رو بخاطر ارائه فوتبال دفاعی مورد حمایت قرار ندادن مورینیو رو برای خیانت به سبکشون میبخشن یا نه؟
86 به 73
بعد از بارسا در اروپا دومین خط حمله مال رئال هست(در لیگهای معتبر).
بد شانسی ما مصدومیت اوایل فصل هیگوهین بود که آمارمون کمی افت کرد.
دقیقا.اگر نظر سنجی بشه کسب نتیجه و موفقیت ( که به طور خاص در گرفتن جام معنی میشه) بیشترین اولویت رو داره
در ضمن جناب fr0st قرار شد رئالی ها درباره تیم خودشون پست بدن و شما بارسایی ها هم درباره تیم خودتون که جنجال کمتری تو تاپیک باشه.همین پست دادن درباره تیم حریف باعث جنجال میشه. که اگه بشه شما شروع کردی.....!(کاری که جناب کرایف خیلی عاشقشه:حرف زدن درباره رئال)
کاش یه گزینه ای بود به نام "غیر قابل پیش بینی"... هم بود!![]()
تربیت همگانیراستي چرا انجمن از دسترس خارج ميشه
يه نوع تربيت همگانيه؟
تشويق براي زود خوابيدن؟
چون میره برای بکاپ برای همین به سایت دسترسی نیست دیگه
این بازی مطمعنا خیلی جذابتر از بازی قبلی خواهد شد و من فکر میکنم پرگل هم باشه!
به امید پیروزی ... (نمیگم ریا نشه)
کلا به نظر من بازی قبلی یه جورایی مراعات میکردن برای این بازی مخصوصا بارسا
ما تو خونمون هم رئالی داریم هم بارسایی بعد دیگه در خلال بازی هی تو سر و کله هم میزنیمکلا خودش یه فیلم جداست!
شما مدیر خوبی هستی لو ندادی طرفدار کدوم تیمی
بازی جدابیه چون تهش یه کاپ با ارزش قراره بدن پس دو تیم هر کاری می کنن تا به اون برسن
غیر قابل پیش بینی ولی دوست دارم به خاطر بعضی از رفیقام که رئالین رئال ببره .. رفیق بارسایی ندارم
فقط آخر بازی تاپیکو نبندین یا refresh نکنیم ببینیم پست قبلیمون اک شده یتا کلا تاپیک رفته ...
علیرضا جان البته رئال به غیر از بازی برابر بارسلونا در تمام بازیها تهاجمی بازی کرده و آمار گلهای زده هم نشانگر این مساله هست ، و فکر میکنم راحت ترین راه برای فضا ندادن به بارسا همین باشه ( که مورینیو هم نشون داده به خوبی این بیس تاکتیکی رو می شناسه و در اجرا چه بسا از هیدینک کبیر هم موفق تر باشه) و فکر میکنم که تماشاگر رئال هم دیگه دوست نداشته باشه شاهد همچو نتایجی باشه. البته شخصا به فوتبالی نظیر اونچه که کاپلو اجرا می کنه یا نظیر اینتر و چلسی مورینیو یا نمونه ی وطنی سپاهان لوکا علاقه دارم .به نظر فعلا ممكنه تماشاگران مادريد به دنبال نتيجه باشن اما در دراز مدت فوتبال تخريبي رو تحمل نميكنن
علت انتقاد به رئال کاپلو و حتی تا حدودی شوستر هم همین بود که در تمام فصل رویه ی بازی نتیجه گرا رو پیش می گرفتند نه یک یا دو بازی .
+
یک زمانی میشه مثل بازی برگشت آرسنال برابر بارسا ، با اون آمار و موقعیت های گل ، اما به نظرم در بازی اخیر دو تیم در مجموع برتری خاصی نسبت به یکدیگر نداشتند .
البته برای مقابله با بارسا روشهایی مثل چیزی که سویا نشون داد ( کم کردن فاصله ی خطوط و جابجایی توامان خطوط به گونه ای که چه در حمله و چه در دفاع فاصله ی آخرین مدافع با جلوترین مهاجم تقریبا یکسان بمونه تا فضا و حفره ایجاد نشه یا به عبارت بهتر تمام تیم با هم رو به جلو و عقب حرکت کنند ) هم هست و موثر تر هم میتونه باشه اما ریسک بیشتری داره و هماهنگی بیشتری رو میطلبه .
به قول یک بزرگی "مورینیو تمام این مسیر رو طی میکنه تا به بارسا برگرده"من مطمئنم مورينيو مدت زيادي در رئال نميمونه![]()
Last edited by Ezel; 19-04-2011 at 10:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)