احتمالا تنظیمات بایوس مادربردت بهم خورده! شما باتری مادربرد رو بردار و دوباره بزار ببین چطور میشه؟
احتمالا تنظیمات بایوس مادربردت بهم خورده! شما باتری مادربرد رو بردار و دوباره بزار ببین چطور میشه؟
دوست عزیز شما مثل این که پست های قبلی رو نخوندید!![]()
چرا؟!! من که متوجه نشدم بالاخره چه نتیجه ای گرفتی؟
من فکر نمیکنم مشکل اصلا از خمیر سیلیکون باشه! چون نمیشه که یه دفعه خمیر سی پی یو و کارت گرافیک با هم ایراد پیدا کرده باشه!
اگه فکر میکنی بخاطر کیس جدیدته، درهاشو باز کن ببین اوضاع چطور میشه؟
اگه بکلی سیستمت خنک شد پس مشکل تهویه داری وگرنه مشکل از تنظیمات مادربرد و احتمالا اورکلاک هست!
Last edited by Dj_aghamajid; 20-04-2011 at 14:36.
عزیز من نه اورکلاک کردم و نه تنظیمات مربوط به بایوس رو تغییر دادم(همه چیز در حالت پیش فرز سیستم هست) با باز کردن در کیس هم به جایی نرسیدم. در ضمن گفتم که یکی از پین های سوکت سی پی یو شکسته و الان وقتی با نرمافزار دماهای قطعات رو چک می کنم دمای سی پی یو روی 50 هستش و بعضی موقع ها هم پرش داره (میره به 70 و سریع عوض میشه) حالا نمیدونم این دمای بالا به خاطر این مسئله است یا پاور کم میاره یا چیز دیگه. از خیر تعمیر هم گذشتم می خوام مین رو عوض کنم.پیشنهاد دوستان هم برام مهمه.ولی موندم مین رو همین p55 بگیرم یا نه سی پی یو رو رد کنم و یه مین و سی پی یو سندی بریج بگیرم (ایا واقعا ارزششو دارن این سی پی یو جدید؟) از نظر مالی هم در مضیقه هستم.بیشتر از 300 تومن ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)