تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: تولید یک خودروی ایران خودرو متوقف می شود( روآ )

در آغاز فعالیت chinjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    th

13 تاريخ؟؟؟

معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو گفت :تولید پژو روآ در این شرکت از ابتدای نیمه دوم سال متوقف می شود.

علی اصغر سرایی نیا در گفتگو با واحد مرکزی خبر افزود : در نیمه اول امسال به تمامی تعهدات خود در قبال سازمان تاکسیرانی و متقاضیان تعویض خودروهای فرسوده با پژو روآ عمل می کنیم.

وی با بیان اینکه مصرف بالای سوخت ، مسائل زیست محیطی و کمبود تقاضای بازار مدیران ایران خودرو را به چنین تصمیمی وادار کرده است ، گفت :‌ با توجه به برنامه ایران خودرو مبنی بر افزایش تولید پژو 206 ؛ توقف پژو روآ فرصتی برای تحقق این برنامه است.

سرایی نیا با اشاره به تولید 750 هزار دستگاه خودرو سواری و تجاری سبک در ایران خودرو در سال گذشته افزود : پژو 206 حدود 22 درصد از تولید ایران خودرو را در سال گذشته به اختصاص داد و قرار است امسال 50 هزار دستگاه 206 بیشتر از پارسال تولید شود.

بنا بر این گزارش خودروهای پراید نسیم و صبا و پژو آردی هم پارسال از چرخه تولید خارج شدند.
    قراره چه وقتي اينجوري بشه؟
    نيمه اول خرداد 90 در روزنامه ها خواندم كه عدد عظيمي از خودروهاي فرسوده از رده خارج شده و روا جايگزين آنها خواهد بود.
    اگر كسي در اينجا ايران خودرو كار ميكنه ميتونه بگه كه چه وقتي روا مي رود.
    ضمنا اگر روا خوب بود كه ما سوار نمي شديم! نه تنها روا بلكه همه محصولات زير 20 يا 30 ميليون اما و اگر داره.
    همه دنبال انرژي خورشيد هستند ما دنبال مقايسه ي روا با اردي و گچي و سيماني

2. این کاربر از chinjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کاشکی که حرفهای منطقی رو از روی تعصب ندونیم کسایی در مورد روا نظر میدن که تاحالا باهاش رانندگی نکردن

شماها دارین روا رو با چه ماشینی مقایسه میکنین؟؟؟تنها ماشینی که باید با روا مقایسه بشه پرایده
    که از همه نظر به جز شتاب اولیه اونم بخاطر 300کیلو وزن کمتر روا سرتره

دوست عزیز حرف از منطق میزنی ولی تمام حرفات از بعد فنی اشتباه و کاملاً از روی تعصب بیجاست.آخه عزیز من فناوری 60 سال قبل شرکت تالبوت انگلیس رو بالا ببری پایین بیاری اسمش رو پیکان بذاری-آردی بذاری-روا بذاری- هر چی بذاری بازم همونه که هست.مخصوصاً به نظر من تفاوت قائل شدن بین روا و آردی که دیگه خیلی خنده داره.
    دو سه سال قبل سوییچ یکی از دوستان قدیم را گرفتم تا ماشین لگنش منظورم آردی هست را جابجا کنم تا جا برای عبور خودم باز شه.وحشت کردم از این ماشین.نه دندش درست جا میرفت نه گاز و ترمز درستی نه موقعیت راننده یک ذره قابل قبول بود هیچی هیچی مطلقاً هیچ حرفی از هیچ نظر برای گفتن نداره حس کردم داخل قبر گذاشتنم زود پیاده شدم اگه این دوستمون اینقدر تعصب نداشت چیزایی برای این ماشین میگفتم که صاحبانش توی خیابون رهاش کنن.
    عمیقاً جای کمال تأسف داره برای ایرانخودرو به چه فلاکتی افتاده که پیکان 60 سال قبل انگلیس رو هی اینور اونور میکنه به ملت نادار و ناچار و کم اطلاع قالب میکنه.حالا این تعصبات پوچ بعضی دوستان روی این به اصطلاح ماشین رو بیا ببین....
    Last edited by Penryn; 14-06-2011 at 15:02.

در آغاز فعالیت chinjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    th

پيش فرض

من يه ماشين كوچولوي خورشيدي لازم دارم. تا 7 ميليون هم براش گذاشتم كنار. فقط آردي نباشه احياناً.
    لطفاً يه راهكار پيدا كنيم.

در آغاز فعالیت omide3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شهر انگور

پيش فرض

به گزارش ايکوپرس، مهندس عبداله بابايي قائم مقام معاونت بازاريابي و فروش ايران خودرو با بيان اين مطلب گفت: براساس تازه ترين گزارش شرکت بازرسي کيفيت استاندارد ايران، خودرو پژو روآ در بين خودرو هاي ساخت داخل زير قيمت 10 ميليون تومان از نظر مشتريان کيفي ترين خودرو شناخته شد.

وي برنامه توليد پژو روآ در سال جاري را 20 هزار دستگاه عنوان کرد و اظهار داشت: از ابتداي سال جاري تا کنون 17 هزارو 243 دستگاه خودرو روآ توليد شده است.

بابايي تصريح كرد: شرايط ويژه اي براي فروش خودرو روآ در نظر گرفته شده است كه هموطنان بتوانند با سهولت بيشتر اين محصول را خريداري نمايند.

با ارتقاي سطح كيفي خودروي روآ، تا زماني كه اين خودرو متقاضي خريد داشته باشد، توليد خواهد شد.
    Last edited by omide3000; 13-08-2011 at 11:45.

6. 2 کاربر از omide3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من يه ماشين كوچولوي خورشيدي لازم دارم. تا 7 ميليون هم براش گذاشتم كنار. فقط آردي نباشه احياناً.
    لطفاً يه راهكار پيدا كنيم.
    دوست عزیز موتور درونسوز آردی بزحمت از پس بدنه ی سنگین اون برمیاد دیگه انرژی فوتوولتائیک تکونش هم نمیتونه بده. شما باید از بدنه های فایبرگلاسی کوچک استفاده کنی.
    به گزارش ايکوپرس، مهندس عبداله بابايي قائم مقام معاونت بازاريابي و فروش ايران خودرو با بيان اين مطلب گفت: براساس تازه ترين گزارش شرکت بازرسي کيفيت استاندارد ايران، خودرو پژو روآ در بين خودرو هاي ساخت داخل زير قيمت 10 ميليون تومان از نظر مشتريان کيفي ترين خودرو شناخته شد.

وي برنامه توليد پژو روآ در سال جاري را 20 هزار دستگاه عنوان کرد و اظهار داشت: از ابتداي سال جاري تا کنون 17 هزارو 243 دستگاه خودرو روآ توليد شده است.

بابايي تصريح كرد: شرايط ويژه اي براي فروش خودرو روآ در نظر گرفته شده است كه هموطنان بتوانند با سهولت بيشتر اين محصول را خريداري نمايند.

با ارتقاي سطح كيفي خودروي روآ، تا زماني كه اين خودرو متقاضي خريد داشته باشد، توليد خواهد شد.
    همینو یک دو شب قبل توی خبرهای tv گفت. من قبلنم گفتم پیکان تا 200 سال اینده به شکلهای مختلف مهمان خیابانهای ما خواهد بود و خبرهای تولید توقفش گزافه گویی بیش نیست.
    Last edited by Penryn; 13-08-2011 at 22:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز هم این خبر را شنیدم گفت روا+پیکان وانت+نیساناز رده خارج می شوند ولی دیلشو نشنیدم به نظرتون از کی تولید متوقف بشه؟
    احتمالا تا 1500 سال دیگه از تولید خارج میشه و این که
    در ایران تولید هیچ خودرویی متوقف نمیشه بلکه از فیس لیفتی به فیس لیفت دیگه تغییر میکنه

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

وی با بیان اینکه مصرف بالای سوخت ، مسائل زیست محیطی و کمبود تقاضای بازار مدیران ایران خودرو را به چنین تصمیمی وادار کرده است
    دلیلش فقط و فقط کمبود تقاضا هست وگرنه اینا براشون محیط زیست و اینا معنی نداره

10. این کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه نکته می خواستم بگم اونکه نیمه دوم سال که زرشک، سال هم تموم شد اما تولید روا پایان نیافت که هیچی ایرانخوردو به عنوان جایزه طرح رنگین کمان هم این خودرو رو ارائه می کنه....

12. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •