واااااااااااااااااااااااا یراس میگه این خیلی شاخهورزشهایی مثل پارکورررررررررر و .....
ببین اگه بتونی بری سراغ این مادام العمر میشه مرکز تخلیه ی هیجان و جلب توجه
واااااااااااااااااااااااا یراس میگه این خیلی شاخهورزشهایی مثل پارکورررررررررر و .....
ببین اگه بتونی بری سراغ این مادام العمر میشه مرکز تخلیه ی هیجان و جلب توجه
چیزی بنام "تخلیه هیجان" معنا نداره . نمی شه کسی رو از هیجان تهی کرد حتی افسرده ، ملول و تنبل ترین آدمها رو .
انسان تا زنده هست خواسته یا ناخواسته در درصد های مختلفی که بستگی به سنت و عقاید و قدرت ریسک او داره بدنبال هیجان می گرده .
پس فقط می شه هیجان رو ابراز و کنترل کرد
تمام راههای باصطلاح تخلیه-هیجان خودشون افزایش دهنده ضریب باروری هیجان هستن . فقط مثل داروی مسکن با اثرات دروغی باعث خستگی و کهنه شدن حس می شند و انسان تصور می کنه که هیجانش فروکش کرده . در حالیکه چون ارضای لذت شده عجله یا راش برای ادامه نداره . تقریبا شبیه به ارضای میل جنسی می مونه
پس تا زمانیکه شما از فرایند مورد نظر رضایت کسب نکردید تلقین هیجان زدگی در شما باقی خواهد ماند .
حالا مسئله ساده شد : چه چیز شما رو ارضا می کنه و چقدر ریسک و چقدر محرّکه ؟
ورزش - مثلا اسکوآش -
رانندگی - مثلا موتورسواری تو تپه ماهور -
بازی کامپیوتری - اکشنِ اول شخص -
... ؟
هیچ کدام از اینها راههای تخلیه هیجان نیستند . همه چیز بستگی به عامل ایاد هیجان در فقط شخص شما داره :
هیجان ناشی از ترس
هیجان ناشی از نفرت
خشم
شادی
اندوه
حسد
کنجکاوی
غرور
کینه
عشق
....
عامل تولید حس هیجان رابطه ی مستقیمی در ارضا کردن او داره و بسته به سن ، جنس و روحیه مخاطب کاملا متفاوته و نمی شه برای همگی نسخه ی مشترکی پیشنهاد داد .
پیشنهاد بنده : سعی کنید موثر ترین عامل ایجاد این روحیه رو در خودتون رو پیدا کنید . ممکنه سالها طول بکشه و بعد به او مسیر دلخواهی بدید که با ریشه اش تناسب داره .
هیجان ناشی از خشم رو نمی شه با جامپینگ تخلیه کرد یا با این روحیه رانندگی کرد .
هیجان اندوه رو با بازی کامپیوتری
هیجان شادی رو با پیاده روی
چیزی در مغز می گه : من ارضا نشدم ، فقط خسته شدم و این حس بسیار خطرناکه چرا که عامل بسیاری از اختلالات روانی در بین مردم ارضای غلط حس هیجان هست که در کشور ما هم با نگاه منفی به اون دیده می شه .
شما در کوچه و خیابون مردمی عصابی و گلایه مند رو می بینید که گاهی هنجار شکنی می کنند . برخی مردم به "عقده ای" بودن معترفند . یکی از دلایلش همینه
اما یک نکته : بیماری های دیگری باعث ایجاد حس هیجان هستند که نیاز به درمان دارند . مثل "بیش فعالی" که در کودکان و حتی بزرگسالان با درصد بسیار زیادی وجود داره و با بی توجهی هیچ وقت درمان نمی شه و تبدیل به فشارها و اختلال رفتاری می شه
پ.ن : پاسخی که نوشتم کلی هست و مخاطب خاصی مد نظرم نبوده
سلام
پیشنهاد میکنم جهتِ نتیجه گیریِ بهتر , عکسِ یک نفر رو که ازش واقعاٌ متنفرید رو هم روش بچسبونین
مثلاً عکسِ مادر زن یا عکسِ مادر شوهر
![]()
واسه تخلیه هیجان بهترین راه رقصیدن هستش البته منظورم رقص توی عروسی نیست .
بریک دنس و تکنو دنس و ام سی رو میگم .
اگه توانایی بدنیت خوبه میتونی پارکور رو شروع کنی . فوق العادس همه واسه تخلیه استرس هم هیجان و هم خشم ...
خیلی خوبه ...
کی میگه رقصیدن تخلیه ی هیجان میکنه ؟؟؟؟
دوست عزیز عجب حرفایی ازت درمیاداااااااااااا
ولی نکته ی دوم رو خوب اومدی
مرد به این گندگی (پیرمرد خان)10 صفه توضیح داد که تخلیه ی هیجان بستگی به روحیه ی هر فرد داره و نمیشه نسخه ی مشترک پیچید!!
پس دوست عزیزی که این سوال رو پرسیده بیشتر متمرکز بشه به پست پیرمرد و روحیشو متناسب کنه با نظرات کاربرا و هر کدوم که سازگار بود انجامش بده
مرسی
موزیک -پارتی- - ورزرش های extreme !
بانجی هم الان 50تومن شده توی توچال! البته این برای خودم هست و به قول دوستمون همه ی ادم ها مثل هم نیستن خود ادم باید بگرده دنبالش و پیداش بکنه !
کلا کارهای extreme که انجام میدم بعدش یه احساس سبکی از نظر روحی و روانی دارم !
Last edited by a.z.p.z; 25-04-2011 at 19:31.
اگر دلت گرفت یا چه میدونم دلت از یه جا پر بود برو صحرایی کوهی دشتی تا جون داری داد بزن (خودم امتحان کردم خیلی حال داده فقط بعدش گلوم درد گرفت!)
اگر میخوای حرستو خالی کنی یا بشین پا دستگام پلی استیشن یا کیسه بکسی بالشتی چیزی گیر بیار با مشت و لگد بیوفت جونش
یا میتونید یه تفنگ بادی دستت بگیری بری کوه و دشت کبک وگنجشک ها رو منقرض کنی
ممنون از تمام دوستانی که در این گفتگو شرکت کردند و نظراتشون رو بیان کردند /
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)