تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 58

نام تاپيک: گوشی Nokia C5-03 نوکیا چطوره؟

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

راستش با توجه به اینکه بودجه فعلا محدوده و این گوشی هدیه میخوام بدمش
    تا 220 تومن بیشتر نمیتونم خرج کنم متاسفانه

حالا به عنوان حرف آخر c5-03 رو بخرم؟ ارزششو داره ؟ حداقل از 5800 که باید بهتر باشه ، درسته؟ همین کافیه

hkhafan خان شما هم فکر کن گوشیت رو دستت باد نکرده c5-03 بگیرم خوبه؟ پشیمون نشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راستش با توجه به اینکه بودجه فعلا محدوده و این گوشی هدیه میخوام بدمش
    تا 220 تومن بیشتر نمیتونم خرج کنم متاسفانه

حالا به عنوان حرف آخر c5-03 رو بخرم؟ ارزششو داره ؟ حداقل از 5800 که باید بهتر باشه ، درسته؟ همین کافیه

hkhafan خان شما هم فکر کن گوشیت رو دستت باد نکرده c5-03 بگیرم خوبه؟ پشیمون نشم
    سلام ؛

5800 رو که فکرشو نکنید ، گوشی خیلی خوبی بود امّا خب دورانش تقریباً تموم شده
    بازم بحثه دوربینه عزیز ... c5-03 جز امکانات دوربین چیزی کم و کسر نداره....البته من هی میگم دوربین، عکساش واقعاً کیفیت خیلی خوبی داره ها ، بحثم سر نبود فلاش هستش.
    راستی gps سخت افزاری این گوشی هم باید با آپدیت راه بیفته که هنوز آپدیتش نیومد ولی میاد، خیالتون راحت...(البته کسی نمیتونه به این خرده بگیره چون حتّی رو جعبش هم نزده که سخت افزاری رو داره.)
    دیگه مشکلی نداره ... فکر نکنم پشیمون بشید
    (( راستی کسی نیست به ما هدیه بده؟...دوستانی که مایلند پ.خ بزنن! ))
    موفّق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

چشم هدیه هم میدیم

میگم یعنی چی آپدیت سخت افزاری میخواد؟ یعنی به صورت استاندارد جی پی اسش کار نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چشم هدیه هم میدیم

میگم یعنی چی آپدیت سخت افزاری میخواد؟ یعنی به صورت استاندارد جی پی اسش کار نمیکنه؟
    سلام ؛

حتماً میدونید از دو راه میشه gps رو استفاده کرد ، یا گوشیتون قطعه ی سخت افزاری gps رو داره و مستقیماً میتونه با اتّصال به ماهواره، مکانیابی کنه و یا میشه با استفاده از اینترنت هم این کار رو انجام بده که میشه AGPS.
    الان سایت gsm راجع به این گوشی زده فقط AGPS ( اینترنتی ) ولی سایت mobile زده که سخت افزاری هم داره.
    فعلاً اکثر گوشیای این مدل داخل ایران ، فقط به صورت اینترنتی ( به کمک gprs ) میتونن مکانیابی کنن.

خود من و چندتا دیگه از کسایی که این گوشی رو دارن زنگ زدیم نمایندگی نوکیا ، اونا گفتن که قطعه ی سخت افزاری gps هم داخل گوشی هست ولی سیستم عاملی که الان رو گوشیای وارد شده به ایران نصب شده ، نمی تونه این قطعه رو تشخیص بده ، در نتیجه قراره براش آپدیت نرم افزاری بیاد تا این مشکلش هم برطرف بشه....حالا جالب اینجاست که روی جعبه هم فقط زده agps
    به نظر من اگه قرار بود نیاد ، اونا راحت میتونستن بگن: " رو جعبه ی گوشی نزده پس نداره دیگه! "

به هرحال حرف نمایندگی از بقیه معتبرتره دیگه ! و میشه به اومدن آپدیت امیدوار بود.

* فکر نکنم اینقدر چیز مهمّی باشه ، تو بیابون که نیستیم گم شیم ...

موفّق باشید
    Last edited by hkhafan; 17-04-2011 at 08:07.

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این قیمت این گوشی ارزش خرید نداره ... بی خیالش شو .

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

این قیمت این گوشی ارزش خرید نداره ... بی خیالش شو .
    چرا ارزش نداره؟ شما جایگزینی واسش سراغ داری؟ تو این رنج قیمت

---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------

سلام ؛

حتماً میدونید از دو راه میشه gps رو استفاده کرد ، یا گوشیتون قطعه ی سخت افزاری gps رو داره و مستقیماً میتونه با اتّصال به ماهواره، مکانیابی کنه و یا میشه با استفاده از اینترنت هم این کار رو انجام بده که میشه AGPS.
    الان سایت gsm راجع به این گوشی زده فقط AGPS ( اینترنتی ) ولی سایت mobile زده که سخت افزاری هم داره.
    فعلاً اکثر گوشیای این مدل داخل ایران ، فقط به صورت اینترنتی ( به کمک gprs ) میتونن مکانیابی کنن.

خود من و چندتا دیگه از کسایی که این گوشی رو دارن زنگ زدیم نمایندگی نوکیا ، اونا گفتن که قطعه ی سخت افزاری gps هم داخل گوشی هست ولی سیستم عاملی که الان رو گوشیای وارد شده به ایران نصب شده ، نمی تونه این قطعه رو تشخیص بده ، در نتیجه قراره براش آپدیت نرم افزاری بیاد تا این مشکلش هم برطرف بشه....حالا جالب اینجاست که روی جعبه هم فقط زده agps
    به نظر من اگه قرار بود نیاد ، اونا راحت میتونستن بگن: " رو جعبه ی گوشی نزده پس نداره دیگه! "

به هرحال حرف نمایندگی از بقیه معتبرتره دیگه ! و میشه به اومدن آپدیت امیدوار بود.

* فکر نکنم اینقدر چیز مهمّی باشه ، تو بیابون که نیستیم گم شیم ...

موفّق باشید
    زیاد مهم نیست ، اما به هرحال یه قابلیتیه که وجودش بد نیست ، واسه مسافرتم لازمه به نظرم

تو بررسی هم گفته که سخت افزارشو داره ، ولی گفته همینطوری فعاله ، آپدیت نمیخواد

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چرا ارزش نداره؟ شما جایگزینی واسش سراغ داری؟ تو این رنج قیمت
    به ترتیب :
    Nokia E5
    Xperia X8
    Galaxy Mini S5570
    Last edited by Mig33; 17-04-2011 at 11:20.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

به ترتیب :
    Nokia E5
    Xperia X8
    Galaxy Mini S5570

خب این 3 تا گوشی حداقل رو کاغذ از c5-03 پایینتر هستن

شما دلیلت چیه که این 3 تا رو برتری میدی نسبت به c5-03

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تو بررسی هم گفته که سخت افزارشو داره ، ولی گفته همینطوری فعاله ، آپدیت نمیخواد
    سلام ؛

حرفتون کاملاً درسته ، تا اونجایی که من میدونم گوشی های این مدل که مثلاً تو کشورهای اروپایی توزیع میشن این مشکل رو ندارن....متأسّفانه گوشی های داخل ایرانه که نرم افزارشون این ایراد رو داره.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام ؛

حرفتون کاملاً درسته ، تا اونجایی که من میدونم گوشی های این مدل که مثلاً تو کشورهای اروپایی توزیع میشن این مشکل رو ندارن....متأسّفانه گوشی های داخل ایرانه که نرم افزارشون این ایراد رو داره.

پس فکر کنم اگه بدون گارانتی بگیرم شاید این مشکلو نداشته باشه ، چون اکثرا سفارش اماراتن

راستی برادر چند میدی این گوشیتو شما البته بعد از تخفیف

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •