تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: ریست شدن یکدفعه کیس

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

x3 تو تهرانم پیدا نمیشه چه برسه به قم من دیروز رفتم دنبالش همه نمایندگیها رفتم گفتن فعلا تو بازار نیست ولی شانسی یه دونه زیر خاکیشو از تو یکی از زیر پله ایها گیر اوردم.امکان تنظیم دور فنم داره البته دو تا از فنا رو.پاور هم با توجه به بودجت یه پاور حداقل 600 از مارک گرین یا کولر مستر بگیر.یه نکته دیگه اینکه کیس X3 (البته به نظر من)خیلی قرص و محکم نیست بودجتو یه کم بیشتر کن یه کولر مستر 690 بگیر

2. این کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Arthas_02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر چی میگیری Green نگیر چون من تقریبا همه ی topic هایه مربوط به پاور رو خواندم و اکثرا با پاور Green مشکل داشتن به نظر من cooler master بگیر و اکه بودجت نمیرسه دیگه بهترین گزینه میتونه green باشه

4. این کاربر از Arthas_02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

x3 تو تهرانم پیدا نمیشه چه برسه به قم من دیروز رفتم دنبالش همه نمایندگیها رفتم گفتن فعلا تو بازار نیست ولی شانسی یه دونه زیر خاکیشو از تو یکی از زیر پله ایها گیر اوردم.امکان تنظیم دور فنم داره البته دو تا از فنا رو.پاور هم با توجه به بودجت یه پاور حداقل 600 از مارک گرین یا کولر مستر بگیر.یه نکته دیگه اینکه کیس X3 (البته به نظر من)خیلی قرص و محکم نیست بودجتو یه کم بیشتر کن یه کولر مستر 690 بگیر
    خیلی ممنون از کمکتون
    پس با توجه به توضیحاتتون x3 پیدا نمیشه
    خوب مدل اوربیت چی؟اون خوبه؟
    کولر مستر که قیمت دیدم تو یه سایت گرون بود تازه تو قم هم نمایندگی نداره (یعنی کسی کلا کولر مستر نداره)
    باز هم ممنون ار کمکتون

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

هر چی میگیری Green نگیر چون من تقریبا همه ی topic هایه مربوط به پاور رو خواندم و اکثرا با پاور Green مشکل داشتن به نظر من cooler master بگیر و اکه بودجت نمیرسه دیگه بهترین گزینه میتونه green باشه
    خیلی ممنون از شما
    سایت این کولر مستر رو میشه بدی؟
    بالا هم گفتم این کولر مستر چون قیمتش یه کم بالاس تو قمتقریبا پیدا نمیشه
    تازه تو قم پاور پرفکت میده میگه از گرین هم بهتره(الانم رو خود سیستمم نصبه و همینجور ریست میشه)

در آغاز فعالیت ay&u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

باسلام.منم مشكل ريست شدن كامپيوتر در حين كار با پي سيمو دارم.مادربورد رو به يكي از دوستان نشون دادم علت رو از خازنهاي سيستم تشخيص داد و گفت ك بايد تعويض بشن.ميخواستم نظر شما رو بدونم.مچكرم.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •