جون من هرکی بلده کمک کنه مثل خر تو گل موندم(ببخشید اعصابم خیلی خورده آخه هرچی مینویسم خطا میگیره)
جون من هرکی بلده کمک کنه مثل خر تو گل موندم(ببخشید اعصابم خیلی خورده آخه هرچی مینویسم خطا میگیره)
دوستان قسمتی که برای مجموعه ارقام زوج هست رو نوشتم بقیش رو اگه کمک کنید ممنون میشم
کد وارونه هم درست هستش. میشه بگی مشکل شما با Case هستش یا کد تبدیلها؟
میدونی دادا مشکلم اینه همه رو دارم نوشتم ولی فقط اونکی که مجموعه ارقام زوج رو حساب میکنه درسته مثلا وقتی میزنم s جواب میده ولی وقتی میزنم v برای وارونه صفر نشون میده این کد برنامه جون من یه کاریش بکن دادا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان راستش یه برنامه هست که من چند روزه درگیرشم ولی نمیتونم بنویسم(خنگم) میگم شاید شما بتونید:
یک آرایه 10 تایی string تعریف کنید و 10 اسم تصادفی در آن بریزید و آنگاه یک آرایه دو بعدی از جنس بایت تعریف کنید و ستون اول آن را با اعداد تصادفی بین 0 تا 20 و ستون دومک آن را با اعداد تصادفی 0 تا 99 پر کنید اگر عدد ستون اول 20 باشد عدد ستون دوم باید 0 باشد و سپس اسامی و نمره های آن را چاپ کنید. ممنون میشم اگه برام ردیفش کنید چون تا جمعه شب بیشتر وقت ندارم باز بعدا جبران میکنم
دوستان ممنون که زحمت کشیدین این سوال رو هم جواب بدین عالیه آخه من درباره آرایه ها زیاد نمیدونم :
برنامه ای بنویسید که ماتریس پایین مثلثی جدول ضرب را تولید کند و در یک آرایه دو بعدی 10 در 10 قرار دهد سپس چاپ کند.
تا فردا صبح وقت دارم راستی اگه میخوان خودم کد ماتریس پایین مثلثی رو بدم ممنون.
یک آرایه دو بعدی با ابعاد x و y در نظر بگیر.
معمولا دو متغییر i و j توش حرکت میکنن.
بسته به توع For شرط پائین مثلثی اینه
که در کد بالا p مقداری هستش که میخواین توی یک عنصر آرایه بشینهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید نتونستم درستش کنم میشه کامل بنویسی جوری که اجرا بشه آخه همش ارور میده
سلام یه برنامه میخوام برام بنویسید آخه با آرایه مشکل دارم : یک آرایه دو بعدی تعریف کنید و نوع جدیدی از آن بسازید و آن را طوری پر کنید که بزرگترین عدد 500 و کوچکترین عدد 400 باشد و آن را به بک تابع بفرستید و تابع تعداد تکرار ماکسیموم را پیدا کند
ممنون میشم کمکم کنید تا یه جاهایش رفتم اما چون از آرایه ها متنفرم اصلا نمی تونم درستش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)