تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: انتخاب لپ تاپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز سری 13 اینچ جدید واقعا 1.500 هست؟! تو تاپیک مشاوره خرید که 1.900 بود!!
    راستش واسه منم سوال شده
    کسی اطلاع داره؟

داره خودمونی میشه suny apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ايران وطن من

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    من کاربر لینوکسم با مک هم کار کردم فقط مشکلم هزینه س که شک دارم بین خرید سونی های 1 تومنی یا مک با قیمت بیشتر
    نظر شما راجع به 374 چیه؟
    راستش خودم رنگ سفید دوست دارم ولی خب یه مقدار 374 از مک بوک قوی تره و باریکتر
    نظر شما چیه؟
    ارزش داره 374 بگیرم؟ یا همون مک بوک رو بگیرم؟
    بازهم سلام.اولا 374يه چيزي حدود 1400000تومن هست.فكر نكنم به بودجه شما بخوره.ولي خوب شايد بتوني جورش كني.من اختلافاتشون رو براتون ميگم.ببينيد مي ارزه يا نه:
    بدنه پرو از آلومينيوم يوني بادي ساخته شده.يوني بادي به اين معناست كه تمام بدنه يك تكه هست.يعني حتي فاصله خالي بين كليدهاي كيبورد به خود بدنه وصله.اين باعث استحكام بيشتر بدنه شده بعلاوه آلومينيوم بودن بدنه هم استحكامشو خيلي برده بالا.اما 516بدنه ضعيفتري داره.در ضمن زير لپ تاپ 516 جنس خوبي نداره.يكم حساس هست.ولي مشكل خاصي نداره ها.
    از نظر كانفيگ اختلاف 516 با 374 فقط توي رمشون هست كه 516داراي 2گيگ و 374داراي 4گيگ رم هست .
    كيبورد تمام پروها داراي بك لايت هست.يعني چراغ داره.ودر شب خيلي به درد ميخوره و جالبه.اما 516نداره.كيفيت اسپيكرهاي374هم فكر ميكنم بهتر باشه.اما از لحاظ صفحه نمايش فرقي نميكنن.
    در واقع شما يه چيزي حدود 250000تومن بيشتر ميديد كه رم بيشتر و بدنه مقاوم تر و بك لايت كيبورد داشته باشي.
    به نظر شخصي من 516 خيلي خوشگلتره.اما پرو هم بسيار زيباست.يه جذبه خاصي داره.بدنه آلومينيومش خيلي جالبه.اما از516يكم زشت تره.به نظر شخصي من اگه پولشو داري 374 بگير چون رم 2 واقعا كمه.در ضمن بدنه 516 يكم شكنندست.اگه سوالي بود در خدمتم.
    راستي در مورد سوني هم يه صحبتي باهاتون دارم كه الان وقتشو ندارم.انشاالله امشب بهتون ميگم

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بازهم سلام.اولا 374يه چيزي حدود 1400000تومن هست.فكر نكنم به بودجه شما بخوره.ولي خوب شايد بتوني جورش كني.من اختلافاتشون رو براتون ميگم.ببينيد مي ارزه يا نه:
    بدنه پرو از آلومينيوم يوني بادي ساخته شده.يوني بادي به اين معناست كه تمام بدنه يك تكه هست.يعني حتي فاصله خالي بين كليدهاي كيبورد به خود بدنه وصله.اين باعث استحكام بيشتر بدنه شده بعلاوه آلومينيوم بودن بدنه هم استحكامشو خيلي برده بالا.اما 516بدنه ضعيفتري داره.در ضمن زير لپ تاپ 516 جنس خوبي نداره.يكم حساس هست.ولي مشكل خاصي نداره ها.
    از نظر كانفيگ اختلاف 516 با 374 فقط توي رمشون هست كه 516داراي 2گيگ و 374داراي 4گيگ رم هست .
    كيبورد تمام پروها داراي بك لايت هست.يعني چراغ داره.ودر شب خيلي به درد ميخوره و جالبه.اما 516نداره.كيفيت اسپيكرهاي374هم فكر ميكنم بهتر باشه.اما از لحاظ صفحه نمايش فرقي نميكنن.
    در واقع شما يه چيزي حدود 250000تومن بيشتر ميديد كه رم بيشتر و بدنه مقاوم تر و بك لايت كيبورد داشته باشي.
    به نظر شخصي من 516 خيلي خوشگلتره.اما پرو هم بسيار زيباست.يه جذبه خاصي داره.بدنه آلومينيومش خيلي جالبه.اما از516يكم زشت تره.به نظر شخصي من اگه پولشو داري 374 بگير چون رم 2 واقعا كمه.در ضمن بدنه 516 يكم شكنندست.اگه سوالي بود در خدمتم.
    راستي در مورد سوني هم يه صحبتي باهاتون دارم كه الان وقتشو ندارم.انشاالله امشب بهتون ميگم
    ممنون از لطفتون
    شما جایی رو سراغ داری من از اون جا بگیرم؟
    چون تهران نیستم عملا گارانتی به دردم نمیخوره فقط میخوام معتبر باشه
    راستی ریختن ویندوز چقد هزینه می بره؟
    اگه راجع به این موضوع ها اطلاعاتی دارین ممنون میشم بهم بگین
    چه چیزایی رو باید چک کنم
    باید پلمب باشه؟
    یه چیزی بهمون نندازن
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ايران وطن من

پيش فرض

ببخشيد چند روزي نبودم.اولا صددرصد بايد پلمپ باشه و جلوي خودتون بازش كنن.من كه از لحاظ خدمان پس از فروش شاپ آواسان رو پيشنهاد ميكنم.اما گرونه.اما اگه ارزونترين جا رو توي ايران ميخواييد يه فروشگاه تو مشهد هست كه تو تاپيك اپل
    بچه ها آدرسشو دادن و قراره دست جمعي از اونجا خريد كنن كه ارزونتر بده.بعضي از بچه ها كه گفتن سعي كنيد خودتون ويندوز بريزيد .نديد خود فروشگاه براتون عوض كنن.نميدونم چرا اينو گفتن.
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون از لطفتون

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ايران وطن من

پيش فرض

خواهش ميكنم.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •