به نظر من ارزش نیگا کردن این بیشتر از چهار چرخ باشه![]()
به نظر من ارزش نیگا کردن این بیشتر از چهار چرخ باشه![]()
خیلی سر تر از چهار چرخه بابا.
خیلی وقت بود یه سریال خوب از تلوزیون ایران ندیده بودم
اصلاحیههای "ساختمان پزشکان" در حد حذف چند دیالوگ و شوخی بوده است
تهیهکننده "ساختمان پزشکان" تاکید کرد این سریال اصلاحیه زیادی نداشته و بخشهای محدودی در حد چند دیالوگ و شوخی بوده که در بازبینی کنار گذاشته شد و لطمهای به روایت قصهها و شخصیتها نزده است. محسن چگینی، تهیهکننده مجموعه تلویزیونی "ساختمان پزشکان" در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: "ساختمان پزشکان" مجموعه طنزی است که با نگاه خاص و ویژه چند پزشک را به عنوان شخصیتهای اصلی خود برگزیده و شوخیهایی را در بستر طنز و کمدی بدون سقوط به دامن هجو و هزل در لوکیشنهای محل کار و... این تیپها را بیان میکند.
وی ادامه داد: این شوخیها هیچ کدام از جنس تمسخر و تحقیر این قشر زحمتکش با درک عمیق اجتماعی و شعور هنری نیست و مطمئن هستم در کنار مردم از این سریال استقبال خوبی میکنند. به خصوص اینکه یکی از شخصیتهای اصلی سریال را امید روحانی بازی میکند که خودش متخصص بیهوشی است.
این تهیهکننده خاطرنشان ساخت: آقای علی دارابی معاون محترم سیما و آقای پورمحمدی مدیر شبکه سه توصیههایی در جهت بهبود کیفیت سریال "ساختمان پزشکان" داشتند که تصمیم به پخش سریال گرفتند. همچنین طی یک ماه گذشته پخش سریال "زمین انسانها" با محوریت پزشکان و مسئولیتهای حساس آنها از شبکه تهران شروع شده است.
چگینی یادآور شد: پخش این سریال که درام جدی است در کنار "ساختمان پزشکان فرصت مقایسه و انتخاب دو ژانر مختلف از سوی مخاطبان رسانه ملی فراهم خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد با توجه به نوع ترکیب بازیگران، جنس بازیها، متنهای پیمان قاسمخانی و گروه نویسندگان و تجربه کارگردانی سروش صحت بازخورد این سریال خوب خواهد بود.
واسه شروع نه عالی بود نه ضعیف... شوخی هاش هم نسبتا خوب بود... این بازیگر نقش نیما (به گمانم بهنام تشكر) هم با وجود ناشناس بودن بازیش خوب بود...
باید ببینیم چطور پیش خواهد رفت...
بنظر من که اصلا سریال ـه جالبی نیست! نه داستانی ! نه سوژه ای! نه بازیگر درست حسابی!
واقعا نمیدونم این یارو قاسم خانی با خودش چی فکر کرده که اول فیلم اسم خودش رو به عنوان سرپرست نویسندگان نوشته!!!![]()
اگه چهار چرخ بود بعد از دیدن دو قسمت قضاوت میکردی؟![]()
فعلا برای قضاوت زوده...
فعلا بعد از دو قسمت به نظرم مهمترین نقطه مثبت سریال، بازی "بهنام تشكر" بوده! عجب صدایی هم داره!
+
چقدر به این شقایق دهقان میاد نقشه کارکتر های خنگ رو بازی کنه...ولی یه خورده هم بازیش تکراریه...
سریال مسافران هم اگه یادتون باشه 7،8 قسمت اول مالی نبود ولی بعدش 90 % افراد نگاه میکردن و خوششون میومد . اونم نویسندگانش برادران قاسم خانی بودن . ( کلا با اینا حال میکنم )
ولی کلا نسبت به یکی دو قسمت به نظرم خوب بود و باید منتظر باشیم که بهتر هم بشه .
من که خوشم اومدش
به نظرم در حد اون سریال رامبد جوان باشه.همون فضایی ها که نمیدونم مسافران بود یا چیز دیگه
راستی برگ برنده سریال به نظرم شخصیت اصلی هستش که من تا حالا تصویرش رو ندیده بوده
سریال خوبی فکر نمی کنم اخرش عروسی باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)