اگه می تونی هزینه کنی gt250 ddr5 evga
بگیر zotac هم مارک خوبیه اگه می خوای کمتر هزینه کنی zotacبگیر
اگه می تونی هزینه کنی gt250 ddr5 evga
بگیر zotac هم مارک خوبیه اگه می خوای کمتر هزینه کنی zotacبگیر
میشه بیشتر توضیح بدین.
همون GT240 بگیرین خیلی بهتره هم درOPEN GL هم درحافظه این جدول مال سایت گیگا هست درزمینه همین دو برند نگاه کنید بد نیست
GeForce GT 240GeForce GTS 250کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددررده GTS250 به نظرم من همین مدل خوبه چون اورکلاکم میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jafarian; 08-04-2011 at 11:17.
برند Gigabyte رو تایید نمیکنم.
هم زیاد جالب نیست هم قیمت بالاتری داره نسبت به بقیه برند ها... مگر مدل های OC.
داداش من 3 یا4 سال پیش یدونه 8400gt 512 از برند گیگا خریدم همون موقع دوستم هم همین مدل رو
از برند biostar خرید به خاطر قیمتش موقعی که gta iv اومد من می تونستم بارزولیشن پاین بازی کنم ولی اون نه
گفتم شاید مشکل از جای دیگشه گرافیکش رو رو سیتم خودم که بازیه نصب ود تست کردم بازی نیومد
درسته برند های مثل zotac , evga قیمتشون ژایین تره ولی برند های خوبیند من با این مشکل ندارم شما گفتید هرچی ارزونتره بخر شاید ایشون بره یه مارک متفرقه بخره مثل رفیق ما
به نظرم من کارت گرافیکی مناسبه که هم قدرتش خوب باشه هم قیمتش متعادل![]()
این که دلیل نمیشه.چون دوستتون نتونسته تو رزولشن پایین بازی کنه پس تمام برندها بد شدن و فقط giga خوب شده؟داداش من 3 یا4 سال پیش یدونه 8400gt 512 از برند گیگا خریدم همون موقع دوستم هم همین مدل رو
از برند biostar خرید به خاطر قیمتش موقعی که gta iv اومد من می تونستم بارزولیشن پاین بازی کنم ولی اون نه
گفتم شاید مشکل از جای دیگشه گرافیکش رو رو سیتم خودم که بازیه نصب ود تست کردم بازی نیومد
برندهای متفرقه؟در مورد گرافیک صحبت میکنم نه...درسته برند های مثل zotac , evga قیمتشون ژایین تره ولی برند های خوبیند من با این مشکل ندارم شما گفتید هرچی ارزونتره بخر شاید ایشون بره یه مارک متفرقه بخره مثل رفیق ما
شما وقتی یک پستی میدین بقیه کاربرا میخونن و به حرفه شما اعتماد میکنن و این میشه شروع یک اشتباه مثل مادربردهای asrock که هیچکی قبولش نداشت ولی الان رتبه سومی جهان تو پرفروشترین هارو کسب کرده.
ویرایش:مشکلی هست تو pm
Last edited by pasargadd; 08-04-2011 at 18:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)