مبارکه ایشاالله چرخش برات بچرخه
دقیقا چند خریدی
خیلی ممنون دوست عزیز
1240 : کلا
1210 : لبتاپ
30 : گارانتی امتداد پارسه
دوست عزیز من خودم همین الان دارم با یه EB3MFX این پیام رو براتون میفرستم! از این لپ تاپ برای کار های گرافیکی و بازی استفاده می کنم و کاملا از اون راضی هستم. در مورد USB3.0 هم باید بگم بعدا اگر خواستید خیلی راحت از طریق EXPANSION CARD لپ تاپ میشه اون رو به دستگاه اضافه کرد. قیمت اون قطعه هم تقریبا 95 هستش. تنها مواردی که میشه از لپ تاپ ایراد گرفت یکی هارد 320 اون هست که به کمک هارد های اکسترنال حله و دیگری زاویه دید صفحه اش هست که باید بگم از نوع LED BACKLIGHT هست که کیفیت بسیار عالی ای داره و رنگ ها رو خیلی زنده نشون میده فقط کمی زاویه دیدش کمه که البته چون از سری BUSNESS هست طبیعیه. با این دستگاه تا حالا GTA4 رو بازی کردم که عالی نبود ولی راضی کننده بود و CRYSIS 2 رو خیلی خوب اجرا کرد. سوالی بود در خدمتم.
دوستان!!دیدم اینجا بحث داغه گفتم منم سوالی کرده باشم.نظرتون در مورد vpc-ca15fx چیه؟؟
من یک لپ تاپ 14 یا ته تهش 15 اینچ میخوام.تا 1.400.سری f رو دوست دارم اما سایزاشون خیلی بزرگه و به کارم نمیاد.چی پیشنهاد میکنید؟؟
خیلی فوریه.ممنون
آره ماشالله اینجا بجث خفن داغه بچه ها 1400000
تا 1500000 چی پیشهاد میدید من خودم میخواستم اینو بگیریم HP Pavilion dv6-6090ee
ولی اگه شماها مدل بهتر داری بگید اونو بخرم
سلام میگم لپتاپ 3 بعدی fhd نداریم ؟؟؟ در ضمن asus g53 میگن فن های مخصوص داره که باعث میشه لپتاپ خنک بمونه .. راسته این؟
من میخوام قید 3بعدی رو بزنم و fhd بگیرم (البته اولویتم رو دوتاشه .. اگه هر دوش با هم نبود.. fhd). سرعت و گرافیک خیلییییییییی مهمه برام . واسه گیم کم نیاره ..
شما چی پیشنهاد میدی که تو ایران گیر بیاد .. تا 2300 2400 اینا
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
سلام میگم لپتاپ 3 بعدی fhd نداریم ؟؟؟ در ضمن asus g53 میگن فن های مخصوص داره که باعث میشه لپتاپ خنک بمونه .. راسته این؟
من میخوام قید 3بعدی رو بزنم و fhd بگیرم (البته اولویتم رو دوتاشه .. اگه هر دوش با هم نبود.. fhd). سرعت و گرافیک خیلییییییییی مهمه برام . واسه گیم کم نیاره ..
سری f لپ تاپ های قدرتمندیه ولی فن پر سر و صدایی دارن! توسایز هایی که می خوای توصیه می کنم از سری EA برداری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)