تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: GTS 450 یا GTX460 ?!

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز فقط توجه کنید اگر 460 1024 میخواهید بخرید تقریبا از 240 تومان کف اش شروع میشه که پیشنهاد بنده هم همین هست یک EVGA GTX 460 1024 بگیرید حالا حالا جواب اتون رو میده با توجه به اینکه مانیتور اتون 1080 نیست راحت میتونید رو 1050 تو اکثر بازی ها تا 60 فریم داشته باشید البته مثلا تو بازی هایی مثل کرایسیس 2 که من خودم تست کردم با توجه به فرکانس بالا پردازنده تا 57 فریم در 1050 نمایش داده میشه

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بعغا دوستان میگفتن 220 تومنم میشه 768 بمشو خرید کرد !! حالا شما میگیید از 240 کفش شروع میشه ؟!
    .
    دوستان یکی لطفا به این ها ژاسخ بده :

دوستان تو این خراب شده فقط 5770 رو تونستم پیدا کنم !! که اینم یارو میگه 210 تومن از برند سافایر و نمیدونم سریه چی چیه خیلی میگه خوبه
    .
    ارزش خرید داره ؟!
    .
    gtx 460 اینجا پیدا نشد و مطمئنا نمیشه . هیچ جا ندارن فروشگاه اینترنی قابل اعتمادی سراغ دارید ؟! اگه اینترنتی بگیرم چند روزه دستم میرسه ؟!
    .
    همونو بگیرم ضرر میکنم ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

5770 با قیمت 210 به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه !!! حالا هر برندی که می خواد باشه !

4. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

نهایت تا چقد ارزش داره ؟! (با توجه بعه اینکه اینجا از تهران یکم گرون تر ه طبیعییه تا یه حدی !!)
    .
    دوستان فروشگاه اینترنتی قابل اعتماد و خوبی سراغ ندارید ؟!اینجوری شاید بتونم 460 رو بگیرم !!

---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------

بودجم هم 230 نهایت !!

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نهایت تا چقد ارزش داره ؟! (با توجه بعه اینکه اینجا از تهران یکم گرون تر ه طبیعییه تا یه حدی !!)
    .
    دوستان فروشگاه اینترنتی قابل اعتماد و خوبی سراغ ندارید ؟!اینجوری شاید بتونم 460 رو بگیرم !!

---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------

بودجم هم 230 نهایت !!
    قیمت saphire و برندهای معروف همینه از 200 تومان شروع میشه میشه مثل msi.asusو...ولی به دلیل وجود 460 دیگه 5770 ارزش خرید نداره.
    شمارشو براتون میفرستم.

7. این کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بعغا دوستان میگفتن 220 تومنم میشه 768 بمشو خرید کرد !! حالا شما میگیید از 240 کفش شروع میشه ؟!
    .
    دوستان یکی لطفا به این ها ژاسخ بده :

من قبل از عید بازار کامپیوتر ایران بودم برای خرید 460 تقریبا یک ساعتی داشتم کل بازار رو میگشتم . کلا الان 460 خیلی کم هست و بیشتر مدل های از پیش اور شده مثل اسوس top فراوان هستند. اما خوب اگر مدل 768 ایی میخواهید فکر کنم راحت تر بتونید از 1024 پیدا کنید من 460 ای وی جی ای 1024 رو که مد نظرم بود اخ سر هم پیدا کردم 240 خریدم در حالی که این کارت تا 230 هم شنیده بودم پایین اومده بود اما نبود!!! با 230 تومان فکر کنم میتونید 460 768 مگابایتی رو بخرید

9. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ممنون از همه ی دوستان که راهنمایی کردن !!
    .
    (
    GTX 460 768MB (Gainward سفارش دادم تا پس فردا به دستم میرسه

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون از همه ی دوستان که راهنمایی کردن !!
    .
    (
    GTX 460 768MB (Gainward سفارش دادم تا پس فردا به دستم میرسه
    گین وارد هم برند بسیار خوبی هست تو گرافیک من یادمه 9 سال پیش سری 5000 انویدیا گین وارد رو داشتم واقعا غولی بود کلا برند گین وارد بسیار برند قدیمی هست در مورد گرافیک البته امیدوارم همچنان کیفیت اش مثل سابق مثال زدنی باشه
    درمورد 460 همه دوستان من جمله خودم evga رو پیشنهاد دادیم مخصوصا مدل اورکلاک نشده اش که الان تو بازار هست که راحت میشه با یک اور معمولی از کارت پرفرمنس بالایی بکشی مخصوصا با مانیتور شما که رزولوشن اش زیاد بالا نیست
    به هر حال مبارک باشه فن اش ان شاا براتون بچرخه
    Last edited by sinaxex; 12-04-2011 at 00:57.

12. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

گین وارد هم برند بسیار خوبی هست تو گرافیک من یادمه 9 سال پیش سری 5000 انویدیا گین وارد رو داشتم واقعا غولی بود کلا برند گین وارد بسیار برند قدیمی هست در مورد گرافیک البته امیدوارم همچنان کیفیت اش مثل سابق مثال زدنی باشه
    درمورد 460 همه دوستان من جمله خودم evga رو پیشنهاد دادیم مخصوصا مدل اورکلاک نشده اش که الان تو بازار هست که راحت میشه با یک اور معمولی از کارت پرفرمنس بالایی بکشی مخصوصا با مانیتور شما که رزولوشن اش زیاد بالا نیست
    به هر حال مبارک باشه فن اش ان شاا براتون بچرخه

evga موجود نبود !! مهم نیست !از gts 450 که میخواستم بگیرم که هرچی باشه بهترهبیخیال ! ممنون
    Last edited by SA.JJ.AD; 12-04-2011 at 02:11.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

مبارکتون باشه! Gainward هم برند معتبریه!

بدرود.

15. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •