لینوکس یه پروژه شکست خورده است.
چون تجاری نیست.
لینوکس یه پروژه شکست خورده است.
چون تجاری نیست.
طبق معمول نظرات بدون مطالعه و اطلاعات
با درک اینکه منظور شما از لینوکس چیه پس آیا آندروید و گوگل که میشه گفت یه شرکت طرفدار لیسانسهای متن باز از جمله gpl هست و بیشتر محصولاتشو به صورت متن باز عرضه می کنه شکست خورده هست؟
چیز دیگهای جز "طرفدار لیسانسهای متن باز" به ذهنم نرسید![]()
وای وای وای !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه نظرات و انتقاداتی از لینوکس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در جواب vegas مربوط به dependency اولا ویندوز همه dependency های مورد نیاز برای نصب برنامه رو داخل setup برنامه قرار میده و لینوکس دلیلی نمیبینه.مثلا برای نصب nero برنامه vicual c رو قرار داده و برنامه دیگه که به طبع حجم برنامه بالا میره.که ممکن است بعضی از dependency ها رو سیستم نصب باشه.
ثانیا لینوکس دیگه فکر میکنه همه جا اینترنت زغالی جمع شده نمیدونه که تو ایران ما هنوز از اینترنت زغالی استفاده میکنیم.اگه adsl داشتی میگفتی آفرین به لینوکس.میتونی از شاتل که ماهی 3500 است adsl بگیری و شبها که رایگان است کلی برنامه نصب کنی .
از نظر پشتیبانی سخت افزار قبول دارم افتضا است.چی بگم آخه؟
مشکل vlc رو من نداشتم اگه کند است از mplayer یا umplayer یا xen یا totem استفاده کن.totem و mplayer عالیه.
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
جواب مهرسا:
یعنی میگی خود مایکروسافت از لینوکس استفاده میکنه ! همون آمریکا میشه دیگه دیکتاتور است؟
ساده و روان بودن ویندوز به نظر من لینوکس ساده تر است چون اگه این همه موسسه که ویندوز آموزش میدن میومدن لینوکس آموزش میدادند همه میگفتند لینوکس راحت تر از ویندوز است. این تو ایران جا افتاده که ویندوز راحت تر است.
به نظر من اگه لینوکس راحت تر نباشه زیاد هم سخت تر از ویندوز نیست.
در مورد شناسایی مودم گفتم که شرکت های سخت افزاری حمایت نمی کنند قبول دارم.
در مورد ورزشگاه و موتور و ... در حال حاضر با این جو کشور به نظر من بهتره که اینجوری باشه به نفع خانم هاست.البته نمیخوام بگم که این کار درسته یا دفاع کنم از کسی ولی هر کاری رو هر زمانی نمیشه انجام داد!
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
جواب shabe.saket
این رو که گفتید لینوکس یه پروژه شکست خورده است تنهایی گفتید یا؟
لینوکس سیستم عامل قرن 21 است. دیگه بیشتر نمیگم تو گوگل سرچ کن و ببین .
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
این خیلی خوبه که میاین اینجا نظرتون رو مینویسید شاید من یا خیلی ها اشتباهاتی در مورد لینوکس داریم که شاید با این نظراتتون متوجه میشیم.
اینجا غیر از انتقاد هم میتونید بنویسید که چطوری میشه شرکت های سخت افزاری به لینوکس رو بیارند یا چطوری لینوکس تو ایران بیشتر کاربر داشته باشه و ...
نه دوست عزیز.
منظور من این نیست که پروژه های متن باز شکست خورده هستند.
خود من الان دارم با فایرفاکس ایم متن و مینیویسم.
من به شما میگم که لینوکس هرگز نخواهد تونست ویندوز رو کنار بزنه.
روزی نمیاد که لینوکس همه گیر جهانی بشه و ویندوز به انزوا کشیده بشه.
شما معتقدید میشه؟
نمیخوام بحث و جدل بیمورد کنم
خوب آندروید یه لینوکسه به تمام معنا و اگر همه گیر شدنو پیروزی بدونیم با اینکه لینوکس هیچ حرفی برای گفتن نداشت الان پیروز شده
به هر حال من پیشگو نیستم
بعلاوه من گنو/لینوکس رو بیشتر یه اجتماع و یک فرهنگ میدونم تا یک سیستم عامل
عجب؟
من به خاطر اظهار نظر سطحی که کردم معذرت میخوام.
من اصلا نمیدونستم آندروید بر پاییه لینوکس ه. الا با حرف شما یه کم مطالعه کردم فهمیدم.
به هر حال من اشتباه میکردم.
دوستان بحث ms windows ، apple Macintosh و Linux کاملا متفاوت هستند !!
windows سیستم عاملی هست که اکثر کاربران جهان دارن ازش استفاده می کنن ...
دلیلش هم :
- سادگی ( از زمان IBM PC ها و دوران DOS )
- انحصاری بودن بعضی از نرم افزارها
- ساپورت سخت افزاری خوب
- فراگیر شدن بین کاربران
- و....
Linux هم یه سیستم عامل خیلی خوب هست ... !
که :
- امنیت مناسبی داره
- نیاز به سخت افزار بالا نداره
- و ....
کاربرد Linux رو ما در جاهای مثل : Android می بینیم که در دنیای موبایل و تبلت وجود حیاتی پیدا کرد
بطوری که الان اکثر تبلت ها از android استفاده می کنند !!
یا اصلا همین سیستم عامل ms Xbox360 بر مبنای Linux نوشته شده !!
یا .....
---------
من الان :
windows xp sp3
windows 7 sp1
Linux Ubuntu 10.10
رو دارم !! و نمی تونم بگم که windows خوبه ولی Linux بدرد نمیخوره !
در نهایت این بحث هیچ سودی نداره بلکه هر کاربری بسته به نیازش میره سیستم عامل مناسب نیازش رو انتخاب میکنه !!
دوستایی که میگن از نظر سخت افزاری لینوکس مشکل داره بفرمایند از چه منظقی استفاده می کنند؟
بارها گفتم کرنل لینوکس غنی ترین منبع درایور های سخت افزاری است و اگر یک سخت افزار با لینوکس کار نمیکنه دلیل بر مشکل شناساندن سخت افزار به لینوکس نیست بلکه مشکل مربوط به شرکت سازنده است که در تولید به اصطلاح درایور کوتاهی می کنه.
لطفا بی دلیل صحبت نکنید و لطف کنید از روی مطالعه مطالبتون رو بنویسید.
استفاده یک کشور از سیستم عامل لینوکس دلیل بر دیکتاتور بودن آن نیست اون هم یک کشور خیلی خاص! به علاوه اینکه لینوکس به کشور و یا قومیت خاصی تعلق نداره که بتونید مطالبی غیر مرتبط رو با اون بچسبونید.
لینوکس بهترین استفاده رو از سخت افزار کامپیوتر میکنه. نمونش همین کامپایل برنامه ها و پوسته ها با فلگ های بهینه است ولی ویندوز چطور؟!! ویندوز یک سورس کد رو به چند متد خاص کامپایل میکنه و از اون انواع ویندوز HOME و یا Ultimate میده بیرون اون هم در نسخه های 32 و 64. هنر خاصی رو انجام نمی ده!
اصلا هم قرار نیست که لینوکس ویندوز رو کنار بزنه . چون این کاربران هستند که با انتخاب درست و از روی علاقه محبوبیت لینوکس رو افزایش می دند.
مهم اینکه هیچ وقت در لینوکس BLUE SCREEN معنی نداره! مهم اینکه در لینوکس VIRUS جایگاهی نداره! مهم اینکه MULTIMEDIA & Graphic در لینوکس حرف اول رو می زنه! مهم اینکه لینوکس COMPATIBILITY رو برای تمامی برنامه هاش داره!
روی هر نسخه با هر پوسته.
من این جمله رو که بالا نوشتم ( از نظر پشتیبانی سخت افزار قبول دارم افتضا است.چی بگم آخه؟) اشتباه نوشتم یه چیز دیگه ای تو ذهنم بود نمیدونم چرا این رو نوشتن؟؟؟؟!!!!!!!!!
من هم با Alyssa موافقم از نظر سخت افزاری واقعا قویتره.
یه چیزه دیگه که میخواستم بگم این بود که دیدم به کم از بحث اصلی داریم دور میشیم.
یواش یواش بحث داره میره سمت دعوای همیشگی بین ویندوز و لینوکس که کدوم بهتره یا کدوم ...
هدف این تاپیک این بود که بررسی کنیم دلایلی که فردی رو به استفاده از لینوکس تشویق یا دلایلی که از لینوکس دور میکنه و همچنین کارهایی که باعث فراگیر شدن لینوکس میشه بررسی بشه.
بابا چی شد؟
چرا هیچکی نظری - انتقادی - پیشنهادی یا هر چی که به ذهنتون میرسه نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)