آخه کیبورد یه سره هم هست ؟![]()
+
قیمتش چقدر کمه ...![]()
ویواز پرو میتونه تمامی برنامه ها و بازیهای جاوا رو اجرا کنه ؟
آخه کیبورد یه سره هم هست ؟![]()
+
قیمتش چقدر کمه ...![]()
ویواز پرو میتونه تمامی برنامه ها و بازیهای جاوا رو اجرا کنه ؟
فکر نکنم کامل ساپورت کنه...
فکر کنم با یه نرم افزار واسطه ولی بشه...
ویواز پرستیژش صد سال به ایکسپریا نمی رسه... و همچنین اگه نرم افزار و بازی واست مهمه ایکسپریا خیییییییلییییییی بهتره...
مگه ایکسپریا پرو چیجوری هست که انقدر تعریفش رو میکنید ؟
ظاهرش چقدر فرق داره با ویواز پرو ؟
کوچیکتره ولی قطورتره
اندروید هم هست
ایکسپریا پرو ( اون چیزی که شما میگید ) :ویواز پرستیژش صد سال به ایکسپریا نمی رسه
ویواز پرو ( اون چیزی که من میگم !! )
به نظر من که زیاد با هم فرقی ندارند ... برای چی میگید پرستیژ ایکسپریا خیلی بیشتره ؟
+
من موبایلی میخوام که محیط متنوع و باحالی داشته باشه ! + نصب برنامه ها مثل e-book و بازی توش راحت باشه و اکثر بازیهای جاوا رو ساپورت کنه ...
من خودم الان W508 دارم که تاپیکش توی این فروم به 5 صفحه هم نمیرسه ، اکثر بازیهای جاوا و برنامه های جاوا به راحتی روش اجرا شدن ... 1 سالی ازش استفاده کردم ولی الان دیگه دل زده شدم ... چون تاشو هم هست یکم زود دلزده شدم ! + اینکه زیاد مسیج میدم ، گوشی کیبورد دار برام خیلی راحت تر هست ...
برای من یک گوشی در حد و اندازه ی W508 باشه که فقط بشه e-book روش نصب کرد و چند تا بازی جاوا ریخت و موسیقی گوش داد کافیه !
امکانات اضافی نیاری ندارم ...
+
ویواز پرو کیفیت پخش موسیقی ، رادیو ، اینترنت ، عکس برداری و فیلم برداریش عالی هست ؟
اینها فاکتور های مهم من هستند !
Last edited by Gam3r; 02-04-2011 at 15:07.
وقتی ایکسپریا پرو داشته باشی ، خیلی بیشتر از بازیای جاوا رو داریبازیای اندروید یوهاهاها
بعدشم جاوا بازی کردن توی مونیتورای اینطوری اصلا حال نمیده... حتی اگه ساپورت کنه...
از هر لحاظ هم که گفتی ایکسپریا پرو بهتره...
ویواز رو چند هفته پیش رفیقم خرید (البته نه پرو)... خیلی پشیمونه...
پرستیژ هم به هر حال گوشی که یه ماهه اومدی بگیری دستت (البته اینو واسه یه ماه دیگه می گم چون هنوز نیومده) خیلی کلاسش بیشتره تا گوشی که یکی دو سال پیش اومده و چشما میشناسنش
یه سری نکات هم حسش نبود وی ام کردمبخونش بعدا
![]()
دوستان دیگه هم بگن لطفا ...
این یارو همش گیر داده به ایکسپریا پرو ، دهن مارو سرویس کرده !! اصلا انگار نافش رو با ایسکپریا پرو بریدن !! از این هرچی سوال بپرسیم میگه ایکسپریا پرو !!![]()
Vivaz Pro از نظر عكسبرداري كيفيت خوبي داره و از نظر فيلم برداري هم كه با كيفيت HD فيلم ميگيره
ولي از جمله ايراداتي كه داره صداي ضعيف اسپيكر گوشي است كه در كل چندان صداي خوب و بلندي نداره
اگر بخواييم ويواز پرو رو با اكسپريا پرو مقايسه كنيم خوب اكسپريا پرو بهتره ولي هنوز وارد نشده و همچنين احتمال ميره كه قيمتش 450 تومن به بالا باشه اگه با بودجه شما مطابقت داره بهتره وايسي تا Xperia Pro وارد بشه.
نه بودجه ام نمیرسه ایکسپریا پرو بگیرم ...
+
پ ن : تا 300-350 ، گوشی کیبورد دار با سیستم عامل آندروید وجود نداره ؟
Last edited by Gam3r; 03-04-2011 at 16:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)