میشه مثال بزنین کدام برنامه نسبت به گذشته متنوع تر و جالب تر بود؟
میشه مثال بزنین کدام برنامه نسبت به گذشته متنوع تر و جالب تر بود؟
همین فیلم های سینمایی که هر شب شبکه 3 میزاشت ... مستند های زیبایی که از همه شبکه ها پخش
می شد... سریال پایتخت سیروس مقدم ... و راه درو از شبکه 3 .. قوی ترین مردان جهان شبکه تهران .
مردان آهنین هم بد نبود.. فوتبالهایی که پخش میشد و برنامه های طنز که از شبکه 3 پخش می شد
کلا همش فیلم و سریال و مستند و مسابقه هایی که بیننده رو پای تلوزیون نگه میداشت و لذت می بردیم
بخصوص موقع پخش سریال پایتخت و فیلمهای ساعت 12 شب شبکه 3 ولی من میگم خودم حدود 4 هزار تا
شبکه دارم با 4 تا ال ان بی می گیرم ولی تو عید برنامه های صدا و سیما راضی کننده بود .![]()
خوب نظر شما هم کاملا قابل احترام است.
با نهایت احترام،به نظر من که سریال های طنزش بسیار لوس تر و بی مزه تر از سریال هایی مثل مردهزارچهره و... که در سالهای پیش،پخش میشد بود.
مردان آهنین هم که در سطح بسیار پایین تری برگزار شد و به اون صورت قهرمانان نبودند.
فیلم ها را هم که اکثر شبکه های ماهواره ای (اگه 4 هزارتا داشته باشین) نشان میده،به نظر من چیز جالبی نبوده و نیست.![]()
صدا و سیما از هر سال ضعیف تر بود به جز برنامه های سال تحویل
برنامه های سال تحویل که همیشه یک نفر خاص در اون شرکت داره ........![]()
شما این تاپیک رو برای چی باز کردی؟
برای اینکه فقط نظر خودتو بگی! اونم بدون منطق؟! و از روی تعصب!
اولا: که فیلم های روز رو از شبکه های ماهواره ای رایگان نشون نمیدن! یا بندرت!
ثانیا: اگه یه فیلم رو از هر دو جا نشون میدن این نشانه ضعف صدا و سیماست؟!!! یا قوت!
نکنه انتظار داری فیلم های اکران نشده که قراره سال بعد بیاد رو الان تو صدا و سیما ببینی؟
مثلا همون شبکه ماهواره ای ماله کدوم کشور در سطح ماست؟ و آیا اون سیما از هر نظر مشکلی نداره!
100% داره! چون غیر ممکنه بتونی از مثلا 10 شبکه رایگان از یک کشور تمام برنامه های مورد نظرت رو ببینی! بلکه باید در همون 4000 کانال بگردی تا 2 تا اینجا و 2 تا اونجا و در کل برنامه های دلخواهت رو پیدا کنی!
بنظر من بهتره به تک تک پست ها جواب ندی! یا اونجایی که واقعا لازمه نظر بدی!
گزینه های نظر سنجی خیلی مزخرفه...
در هر صورت من به گزینه 4 رای دادم {ولی دوست نداشتم اینکارو کنم!}
سلام
تو این نظر سنجی نزدیک 60 نفر شرکت کردن شما نمیبینی یا نمیخوای ببینی؟
این دوست عزیز هم که تایپیک رو زده ازاده که نظر خودش رو بگه شما با این قضیه مشکلی داری؟
هیچکس انتظار نداره فیلمهای اکران نشده نشون داده بشه
فیلمهایی که تو سینمای خودمون اکران میشه 3 ماه بعد تو تلویزیون هم نمایش داده بشه
چرا این کار انجام نمیشه؟
شما چه دوست داشنته باشی چه دوست نداشته باشی در حال حاظر برنامه هایی که پخش میشه مورد پسند یه قشر خاص هست و اکثر بیننده هارو راضی نمیکنه.
این کلمه بدون منطق و از روی تعصب که منو شگفت زده کرد !!!!!
باز اقلا لغت مشهور همفکرانتان مثل فریب خورده و..... را به کار میبردین سنگین تر بود.
خواهشا القاب خودتان را به سایرین نسبت ندهین.
فعلا که رای اکثریت را میبنین،پس منطق فرابشری را برای خودتان محکم بگیرید و برای دیگران تعیین تکلیف نکنید لطفا.![]()
در یک جامعه آماری،باید رایی برای حداقل را هم در نظر گرفت.
خوب یک عده حداقل که همه جا صدایشان بلند است،خوب است بعضی جاها از توهم در بیایند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)