تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نتیجه دربی هفتادم را چه پیش بینی می کنید؟

راي دهنده
102. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • برد پرسپولیس

43 42.16%
  • مساوی

21 20.59%
  • برد استقلال

38 37.25%
صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 71

نام تاپيک: نتیجه دربی هفتادم را چگونه پیش بینی می کنید؟

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

من اشتباه رای دادم ! رای من برد اس اس !
    اشكال نداره اصولا استقلاليا گيج ميزنن ( با لحن دوستانه بخونين )
    الان باز پستم پاك ميشه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پرويز مظلومي در كنفرانس مطبوعاتي: فعلا قصد استفاده از جباري را نداريم/ شهامت بازي تهاجمي را داريم/ كساني كه حاشيه درست مي‌كنند با من مشكل دارند

من استعفا نمي‌دهم و با قدرت كار خودم را در استقلال ادامه خواهم داد

سايت گل ـ‌ پرويز مظلومي سرمربي استقلال در كنفرانس مطبوعاتي مربيان دو تيم به سوالات خبرنگاران چنين پاسخ داد:

*دربي نسبت به بازي‌هاي قبلي متفاوت‌تر است چون استرس از طرف هواداران به بازيكنان انتقال پيدا مي‌كند. اين فشار روحي باعث مي‌شود آنها تحت تأثير قرار بگيرد. به طور كلي دربي يك بازي فيزيكي و قدرتي است و من آرزو مي‌كنم بازي خوبي انجام بدهيم.

*استقلال در ليگ خوب نتيجه گرفته و در بازي‌هاي آسيايي هم خيلي شانس با ما نبوده، ما در بازي النصر و السد خوب بازي كرديم و موقعيت‌هاي خوبي داشتيم ولي يادتان هم باشد كه بازي در خاك عربستان خيلي ساده نيست و روي كاغذ نمي‌توان راحت حرف زد.*

من به استقلال آمدم تا نظم و انضباط را در تيم حاكم كنم، اينكه مي‌گويند در تيم ما بي‌نظمي وجود دارد اصلا قبول ندارم اين صحبت بعضي از رسانه‌هاست. شايد كساني كه اين مسائل را به وجود مي‌آورند با من مشكل دارند والا ما هيچ حاشيه‌اي نداريم و از بازيكنان بي‌نظم هم استفاده نمي‌كنيم.

*اينكه مي‌گوييد من تدافعي بازي مي‌كنم قبول ندارم، خود شما تيتر زده بوديد كه استقلال با شجاعت مظلومي برد. هر مربي گاهي نياز است كه تيم را تدافعي بچيند.

*من در كار مربيگري اهل مشورت هستم ولي حرف اول و آخر را خودم مي‌زنم من هم ذاتا به تهاجمي علاقمند هستم. تعداد گل‌هاي زده ما در ليگ هم اين را نشان مي‌دهد اما بعضي از دوستان حرف‌هاي بي‌مورد مي‌زنند.

*خوشحالم كه داور اين مسابقه ايراني است. براي ما خوب نيست كه از يك داور اجنبي براي داربي استفاده كنيم البته ممكن است داورها اشتباه كنند ولي مهم اين است كه اسم ايران سربلند باشد. بيشتر از اين هم درباره دربي صحبت نمي‌كنم.*در بازي سايپا كه اعتراض كرده بوديم به اين دليل بود كه موقعيت مسلم ما آفسايد اعلام شد در حالي كه ما مي‌توانستيم با آن موقعيت ببريم.من اميدوارم داور فردا روز خوبي داشته باشد.

*راجع به جباري صحبت‌هايم را انجام داده‌ام. بعد از مصاحبه او كميته انضباطي باشگاه تشكيل شد و او را جريمه كرد. در حيطه اختيارات من نبود كه او را اخراج كنم. او از سوم در تمرينات شركت كرده و فعلا بايد بدنسازي كند و در اين مورد اختيار با كادرفني است. فعلا هم قصد استفاده از او را ندارم اما هر اتفاقي هم كه بيفتد خودم تصميم مي‌گيرم كه بازي كند يا نه. *جباري نبايد باشگاه را زيرسوال مي‌برد. شما كجا بازيكني را سراغ داريد كه اينطوري در مورد باشگاه‌اش صحبت كند. به هر حال ما ثابت كرديم كه به نظم و انضباط تيمي پايبند هستيم و من تلاش مي‌كنم همواره اين كار را انجام بدهم حتي اگر فدا بشوم.

*من استعفا نمي‌دهم و با قدرت كار خودم را در استقلال ادامه خواهم داد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دايي در كنفرانس مطبوعاتي: نگران اخراج نيستم/ بايد اين بازي را ببريم/ به شاگردي مظلومي افتخار مي‌كنم

اينكه مي‌گويند بازيكنان از همه توانشان استفاده نكرده‌اند را قبول ندارم آنها با تمام وجود در پرسپوليس كار كرده‌اند گرچه شايد به آمادگي صددرصد نرسيده‌اند

سايت گل ـ‌ علي دايي سرمربي پرسپوليس در كنفرانس مطبوعاتي قبل از داربي هفتاد حضور پيدا كرد و پاسخگوي سوال خبرنگاران شد، گزيده‌اي از حرف‌هاي سرمربي پرسپوليس را بخوانيد:

*من در صباي قم و تاكسيراني شاگرد پرويز مظلومي بودم و امروز خوشحالم كه به عنوان مربي روبه‌روي استادم قرار خواهم گرفت. ايشان مربي بزرگي هستند و من چيزهاي مهمي از وي ياد گرفته‌ام و به شاگردي ايشان هم افتخار مي‌كنم.

*از سوم عيد تمرينات خوبي داشته‌ايم و بازيكنان بسيار باانگيزه كار كرده‌اند و تلاش من هم اين است كه از نظر انگيزشي بازيكنان را آماده اين بازي حساس كنم.

*هواداران حساب ويژه‌اي روي داربي باز مي‌كنند و بايد اين بازي را ببريم، طبيعتا به دليل اين حساسيت‌ها داربي هميشه شرايط فني خيلي خوبي نداشته ولي اگر هواداران كمك كنند و فقط به تشويق تيم خودشان بپردازند در اين بازي شرايط بهتري را شاهد خواهيم بود. تماشاگران پرسپوليس بايد تا آخرين لحظه تيمشان را تشويق كنند به خاطر داشته باشيد كه ما امسال در لحظات پاياني از دست داده‌ايم. بازي ملوان و همين‌طور بازي الوحده به پايان رسيده و من ديگر به آنها فكر نخواهم كرد اما ما در هيچ كدام از اين دو بازي استحقاق نتيجه‌اي به دست آمد را نداشتيم ولي زيبايي فوتبال به همين چيزهاست و من مطمئنا فردا بازي بهتري را برگزار خواهيم كرد.

*اينكه مي‌گويند بازيكنان از همه توانشان استفاده نكرده‌اند را قبول ندارم آنها با تمام وجود در پرسپوليس كار كرده‌اند گرچه شايد به آمادگي صددرصد نرسيده‌اند. از نظر فني من پاسخگوي مسائل تيم‌ام هستم و غيرممكن است كه ناكامي را به گردن بازيكنان بياندازم آنها آدم‌هاي با وجداني هستند و با جان و دل كار مي‌كنند.

*تاكتيك و سيستم پرسپوليس را در دربي هفتاد را فردا متوجه خواهيد شد.

*از بازيكنان خواسته‌ام به داور و حاشيه كاري نداشته باشند. چه من و چه بازيكن‌ها بايد خودمان را كنترل كنيم و اعتراضاتمان را كمتر كنيم تا بازي خوبي به نمايش در بيايد.

*در مورد اينكه مي‌گوييد من در سال 89 خوب نتيجه نگرفته‌ام حرفي ندارم، اما من نگران اخراج و اين چيزها نيستم چون هميشه سالم كار مي‌كنم و وجدان راحت است. از اين به بعد هم هر اتفاقي بيفتد دست خداست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام امروز دربی!!
    من استقلالی تیر هستم!!!!
    امیدوارم بچه ها گل بزنن و بازی پر هیجانی باشه!!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

4-5سال پیش که بود به روز دربی که میرسید استرس و هیجان خاصی خیلیا رو برمیداشت و همه به شدت منتظر این بازی بودن از جمله خود من
    ولی امسال کوچیکترین اهمیتی نداره این بازی واسه من

دلیلش میتونه ناکامی های ملی،حاشیه های فراوان و عدم بازدهی لازم تیما و ارائه بی کیفیت ترین فوتبال ممکن باشه

در هر حال طبق عادت نگاه میکنم ولی واقعا برام اهمیتی نداره که پرسپولیس ببره یا ببازه

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با این کارهای که کردند دیگه شور گذشته و بازی بهم نمی ده برد باخت هم تعیین شدست ..............

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

استقلال یک دروغ 30 ساله و پرسپولیس یک حقیقت 2500 ساله است

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

4-5سال پیش که بود به روز دربی که میرسید استرس و هیجان خاصی خیلیا رو برمیداشت و همه به شدت منتظر این بازی بودن از جمله خود من

دلیلش میتونه ناکامی های ملی،حاشیه های فراوان و عدم بازدهی لازم تیما و ارائه بی کیفیت ترین فوتبال ممکن باشه

در هر حال طبق عادت نگاه میکنم ولی واقعا برام اهمیتی نداره که پرسپولیس ببره یا ببازه

متاسفانه تایید میشه

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

از همه مهم تر یه نکته دیگه است که به علت سیاسی بودن نگم بهتره

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

من پرسپولیسی نیستم اما ای کاش ببره ! برا موقعیت تراکتور میگم !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دربی قبل اتفاق بود !
    ولی گل آقا کریم شلیکی بر قبل تاریخ بود.

به امید پیروزی پر گل پر طرفدار ترین تیم آسیا.
    فقط پرسپولیس و عشق است کریم باقری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •