تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: قطعـــی صدا در ویندوز 7

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام

من یه مشکل عجیب با صدام تو 7 دارم ولی تو XP هیچ مشکلی ندارم

من 7 که ریختم درایور صدا رو هم از تو خود سایت مادر بوردم گرفتم هم خود سازندش RealTek

من 5 تا باند دارم با یه ساب و امپ که

2تا Front

2تا Rear

یکی هم Center/Subwoofer

همشون صدا دارند ولی فقط Front صداش خوبه و با کیفیت ولی بقیه انگار صداشون داره از ته چاه میاد خیلی بی کیفیت و بدون بیس

فقط تنها کاری که کردم بقیه هم رو front تنظیم کردم که صداشون بهتر شد ولی خب صدا هنوز عالی نیست چون همه رو front

هستند و صدا دیگه Surrond نیست همه ی تنضیماتم دستکاری کردم ولی نشد

حالا این مشکل از کجا است ؟

شما گزینه sound تو منوی سرچ استارت واردکنید روی گزینه مورد نظر کلیک کنید بعدشم تو صفحه ای که باز میشه طبق شکل 1 روی گزینه اسپیکر کلیک کنید طبق شکل 2 هم میتویند با تیک اون گزینها که مشخص شده صدای اسپیکر تغییر بدین ببینیددرست میشه .

دوست عزیز

من ویندوزم و عوض کردم و 7 64 ریختم بعد از خود RealTek هم درایور و برنامشو گرفتم تنضیمات شما هم که گفته

بودی انجام داده بودم و باز دوباره انجام دادم ولی هنوز همون طوریه

و جالب اینجا است که این دفعه که ویندوز ریختم الان فقط مشکل سر Rear ها است Center درسته Rear صداش

خیلی بی کیفیت و بدون بیس هست همه تنضیمات هم انجام ادم ولی نشد نمی دونم چیکار کنم
    Last edited by shahin_mp3; 04-12-2011 at 08:49.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    من زمانی که ویندوز XP داشتم مشکلی با صدا نداشتم اما 7 ریختم صدا از headset دارم اما از اسپیکر قطعه صدا باید چیکار کنم؟
    سوال دومم اینه که چطوری میشه voice رو از headset مثلا تو شبکه های اجتماعی قطع کنم؟
    ( default playback روی اسپیکر هستش، درایورشم هم دانلود و نصب کردم اما درست نشده)
    با تشکر

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    من زمانی که ویندوز XP داشتم مشکلی با صدا نداشتم اما 7 ریختم صدا از headset دارم اما از اسپیکر قطعه صدا باید چیکار کنم؟
    سوال دومم اینه که چطوری میشه voice رو از headset مثلا تو شبکه های اجتماعی قطع کنم؟
    ( default playback روی اسپیکر هستش، درایورشم هم دانلود و نصب کردم اما درست نشده)
    با تشکر
    ازحالت troubleshoot ویندوز استفاده کنید ببینید مشکلتون رفع میشه طبق سایت پایین که به صورت شکل توضیح داده شده .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با تشکر از پاسخگوییتون
    اما بعد از تصویر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این پیغامو میده " troubelshooting couldnt identify the problem "
    باید چیکار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام از وقتی ویندوز 7 نصب کردم صدا از اسپیکر نمیادش ولی از هدفن صدارو دارم لطفا راهنماییم کنید

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •